mi ne koristimo zaštitu, iako ne tako često, uživamo što je došlo vrijeme kad se ne moramo pazit.... zasad je sve ok, nit se otvaram nit moram mirovat, pa prakticiramo odnose, iako je meni osobno sve čudnije, pogotovo kad se mrva počne micat usred posla.... imam dojam onda da me netko gleda i za mene je gotovo.... tako da se prorijedilo u zadnje vrijeme
Odnosi... Zvuci dobro... Kod nas bas isto nije precesto... Zapravo se bunim radi toga zadnjih dana... A zastita nikakva, dragi od pocetka pazi da ga vadi pa niti oko toga ne brinem...
A poslije tek... Joooooooj.... Vec vidim apstitenciju dok se djeca ne isele iz kuce
Anaheja hahaha... samostan dok su djeca pod istim krovom
A jesi blesava hahahahaha
Hej vi okrugle... sto se tice spermica i omeksavanja, otvaranja i svega drugoga... pih
Dokle god dr ne kaze da se ne smije, radi se.
Trbuscici su nam zakon... ponovit cemo jos jednom ulascima u 9 ti mj
Curke moje da sperma otvara mislim da bih se ja odavno otvorila ahahah..
ja sam vam službeno krepana, leđa me bole toliko da bih zaplakala, biti će veselo ujutro kad ću trebati ustati ahahah
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Jutro okruglice
Mene nocas dijete toliko izlupalo, nisam znala na koju stranu i kako da se namjestim, na kraju zaspala i sanjala da su u busi dupli blizanci i da zato toliko lupaju jer se guraju
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
dobro jutroooo.... evo da se pohvalim jučer se fičo parkirao u garažu
kad sam čitala vaše posteve da imate odnose svaki dan, i čitam ja to mojem, pa reko ajde da probamo
inače mi je bebica jaaaako aktivna kad se spremam na spavanje, a jučer poslje seksa nije se ni pomakla. valjda si je mislila kaj se sad to događalo pa se od šoka nije niti pomakao
hahahahahaha
tak da sam se malo prestrašila... al kad me u noći počeo naguravati (bebač) onda mi je bilo lakše
Dobro jutro okruglice mojeeee
Mia ma nema brigeee
Tyna bebe ti to ljuljuškanje uspava
Drage moje nećete vjerovati,ali ja sam sinoć od premještanja krevetića završila na pranju ove robice koju imam, nekako sam oprala to malo,mislila sam da će me mašina ganjati po kući ali srećom nije, i tako ja to i ispeglala.. E sad jutros sam se probudila (prije sat vremena), išla piškiti ii imala šta vidjeti, u wc-u je bio neki gusti, iscjedak, kakav još nisam vidjela nikad.. tako da drage moje ja mislim da je meni ispao sluzni čep... i sad iskusne mame, šta mi je činiti, ja kišem, kašljem, ništa ne curka, ne boli me ništa osim leđa,ali to je zaista od jučer, štoviše osjećam se odlično... doktor mi radi tek popodne, ne znam moram li mu se javiti ili ne.. zbunjena saaam, pomagajte
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
dobro vam jutro.
opet neko tmurno vrijeme u Zg. ali danas sam ponosna na sebe jer sam napokon uspjela zapaliti vatru u peći. Bože dragi, danima pokušavam i baš mužu kažem da ću doktorat na tu temu napisati. već me počelo frustrirati kako ne mogu zapalit vatru. zamislite problema. ha ha ha, bedak.
visnjass, ja sam sinoć mislila da ću na hitnu. toliko se vrtio i lupao da sam mislila da će kroz trbuh izaći van. lijevi bok, desni bok, četveronoške, wc, tatina ruka, bracina ruka.... onda sam legla na leđa i smirio se. uh.... svaki dan tulum u isto vrijeme, morat ću večeras odglumiti da idem na neki party, možda onda bude miran.
slažem se s Pepitom, da sperma otvara tako kako se piše, žene bi rađale daleko prije termina. odnosi su dobri i zdravi. bebama ne možemo naštetiti, eventualno ih uspavati. kako i Michel Odent navodi u svojoj knjizi, dobro je da se mama kreće i mijenjaj položaje jer se tako razvija bebin centar za ravnotežu.
Pepita, postoji mogućnost da ti je ispao sluzni čep. no, to ne mora značiti da će i sam porod započeti. nekima ispadne čep, pa se obnovi. da smiriš sebe, svakako se javi ginekologu popodne da te malo smiri. ispadanje samog sluzavog čepa ne znači da ti je pukao vodenjak. vodenjak je ovoj koji štiti dijete, a čep je samo čep na ušću koji sprečava ulazak bakterija do plodovih ovoja.
Sortiraj odgovore
Najstariji