Bez brige Mia, i meni se moj cini mikroskopski na fotki. A mama mi je terminusa pa njezina bebica ima puno vise mjesta nego moja... Neka, sve smo mi razlicite
Ja se samo nadam da od selidbe sada barem nece biti nista. Nemam nista protiv da se preselimo, ali ne u narednih god dana. Sad mi treba mir
I kaj im je sa tim ogtt- om...? Ne znam ni zasto sam ga ja radila... Meh... A mjerio mi trbuh nije niti jednom. Piskim na stapic, stanem na vagu, izmjere mi tlak i to je vecinom to. Cak me niti ne pregleda dolje ako ne kazem da nesto ne stima...
Dobrodošla i čestitke Marija. Svaka čast na 4.trudnoći.
Ja sam jučer radila ogtt i odvratno mi je bilo,za dlaku sam izbjegla sraćku i povraćanje. S tim da sam si ja još i pol limuna iscjedila.
Rezultati su mi za nulto vađenje 4,7 ;nakon 1h 7,4 ; nakon 2h 6,0.
Nadam se da je to u redu jer ne mislim ponovo ići to raditi!!
Dosta mi je što moram kontrolirati antieritroicitna antitjela radi Rh-
A buše su vam super-svaka ima svoj faktor ;-) :-) :-D
bebe si naprave mjesta koliko mogu, meni su baš lijepi trbusi kad su raznoliki, i jednostavno ovisi i o tome kako se beba namjesti, mislim pa ima ona emislija I didn t know I was pregnant tako da se ne brinete ako vam se čine premali ili preveliki jer nisu točno su onakvi kakvi trebaju biti na vama i to je to
ja se drage moje iscrpila totalno, nemam snage za ništa više,a hvala Bogu još imam posla i vani, haha zaspat ću čim legnem večeras sve mi se čini
ja si sama premjestila krevetić u spavaću, i iznijela madrac van na buru, i nasprejala sa mješavinom octa, sode i vode, malo poribala tek toliko i sada neka se zrači do navečer pa ću ga unijeti.. paketin je spreman i posteljina koja je za početak, sljedeći mjesec ću naručiti štogod lijepoga u kompletu zasad mi ni ne treba ništa osim plahte i dekice koju imam, i biti će dosta jer će biti u paketinu
eee i da pokušala sam sinoć sa masažom međice ma da mi je znati kako netko uspije to sam sebi, taj položaj ne smeta samo meni nego i mojoj mrvici... ništa od toga izgleda, ma dosta je što imam odnose svaki dan, svako drugo i to je masaža hahaha
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Hej okruglice i pozdrav novoj!
Ma ja si baš mislim...nekako smo sve žgoljave, ko oni "ljudi" od kestena, znate koje djeca rade - zapikneš dvije čačkalice u kesten...
Eto, tako sve izgledamo (bar sebe tako vidim), okrugli trbuh na tankim nožicama.
Ovo je grupa mršavih trudnica.
Ogtt valjda svi trebaju ponavljati,ali ja sam odlučila da neću (stvarno mislim da nije potrebno a ne mogu dugo sjediti) pa mi je dr. opće prakse kad sam vadila krv dodala neku drugu pretragu (neznam koju) koja prikazuje šećer kroz zadnja 3 mjeseca.
Pepita, stvarno?! I dalje? Ajme,ja ne znam kad smo mi zadnji put..
haha okruglice nije mi se vaga pokvarila.. iako ni sama ne mogu vjerovati da imam skoro 80 kila.. kad se važem doma gola i ujutro na +15 sam a kod doktora na onoj stočnoj vagi u punoj spremi sam na +18 i pol i tak mi sve lijepo piše u knjižici.. početna 60 a sada 78,5
a bože moj kako bude bude bitno da je moje maleno dobro a ostalo manje važno
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
mislim da sam se već žalila na svoju nezainteresiranost,, sorry ako se ponavljam..
Ogtt i ja moram ponoviti za neka 3 tjedna iz razloga jer mi je šećer već natašte bio 5,3
nije mi problem popit glukozu nego sjedit tamo satima
Pepita i ja sam znala na TLC-u gledati I didn t know I was pregnant.. niti simptoma, ni trbuha, ništa ni nema pojma kaj je dok ne počnu rađati.. čak i onda neke misle da moraju kakat a ne da rađaju hahah
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji