Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pinkypik
    23. Listopad 2015. 09:32

Ideššš Pepita 
    Ja nisam od ovih iskusnih mama,zapravo baš obrnuto,ali ispadanje sluznog čepa + bolovi u leđima (koji se pretvore kasnije u trudove) = stiže ti mrvica!
    A da ti lagano odšećeš do bolnice? Tu ti tvoj dr. ionako nemože ništa pomoći.

Pinkypik
    23. Listopad 2015. 09:44

Vidim da se dillb javila,rađe nju slušaj. 

Pepita2109
    23. Listopad 2015. 09:44

dillb hvala, ma samo me zanimalo da li se moram doktoru javiti.. mislim da ću reći dragom da me odveze kad dođe..
    Pinkypik ma leđa me bole zato jer sam jučer bila malo preaktivna, nije stalna bol nego ono kad se sagnem ili ustajem, a kod trudova ipak mislim da je bol slična onoj menstrualnoj..

Uglavnom nadam se da neće bar do sljedećeg vikenda hahaha da ja sve sredim,mislim eto na kad mi govore ima vremena, neeeema, pa neće mene beba pitati smije li izaći nego će izaći kad ona odredi, joooooj ti muški i svi ti pametni kad se mješaju.. a da ne kažem da još nemam apsolutno ništa za rodilište osim spavačica koje mi možda neće ni trebati hahaha strašnooo

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    23. Listopad 2015. 09:46

Jutro drage moje, bome upalim klokanicu i imam sto vidjeti 

Pepita javi sto je bilo, makar slazem se sa dillb posvuda pise da nemora nastupiti porod odma ako ispadne cep.. makar ajde usla si u 9.mj pa i nije toliko strasno. A ako su bolovi postali ritmicni mozda stvarno jesu trudovi. Drzim fige da ipak jos malo priceka curka.

Ja jutros nazovem mamu zena sva zbunjena, kaze misla sam da me zoves iz rodilista jer sam sanjala da si rodila  eto doslo i to vrijeme kada ce misliti da zovem jer radam hehehe.

Sonja8
    23. Listopad 2015. 09:48

Pepita, nadam se da te dilb smirila...ja pojma nemam sto bih ti savjetovala, osim otići čim prije na pregled. Javi se kako si, mislimo na tebe!
    Dobro jutro okruglice!
    P.s.Tyna, 

lady6
    23. Listopad 2015. 09:49

Jutro! Pepita ne znam, svakako se cuj s doktorom. Drz sevi javi se! 
    Mrkvice, meni se zna pojavit ta slabost, najcesce u rukama i nogama, a hemoglobin mi je dobar. Meni vise smeta moja kicma i to sto mi trnu ruke kod spavanja, tako da odmorenost se svodi na minimum, a bebice jos ni nema.
    Netko je spominjao mjerenje trbuha, meni ga jos nisu mjerili. A sto se tice parkiranja auta u garazu, davno je to bilo, nekako nemam zelje i trbuh me koci. 

dillb
    23. Listopad 2015. 09:51

Pepita, bolovi trudova su ti koncentrirani u donjem dijelu trbuha (baš kod ušća maternice) i udaraju u križa. ali, ti bolovi ti dođu i prođu. pa nakon nekog vremena opet. zaista ne mora značiti da će se išta pokrenuti. ima žena kojima ispadne sluzni čep pa se porode i nakon termina. kao što rekoh, konzultiraj se s doktorom da te malo smiri.

Pepita2109
    23. Listopad 2015. 09:53

Mrkvica, Sonja hvala vam curke,ali ja zaista smirena da smirenija ne mogu biti, et sjedim tipkam i gledam tv hahaha, ma čitala sam ja još prije o tom sluznom čepu samo nisam znala ono da li se moram javiti doktoru kada ispadne, ali budem za svaki slučaj.. a kud baš danas kad se dragi vraća hahaha...

Ja zvala mamu jutros rekoh rodila žena osmero djece sigurno zna hahah kad ono ona mene uvjerava da mi je to pukao vodenjak ahh mamice moja hahaha  i rekla je da je baš jutros komentirala sa sestrom mojom moje jučerašnje ludilo pa joj mama rekla da je to to.. a mama mi je još prije rekla da ću roditi prije termina hmm vidjet ćemo, ja bi da ostane ipak još malo da bude sigurnije 

🙏👸👸🙏❤️

dillb
    23. Listopad 2015. 09:59

super su mi žene koje imaju puno djece. baš me fasciniraju, pitam se pitam hoću li i ja biti takva. (da se razumijemo, pozitivno me fasciniraju i baš su mi simpa). već sam s nekoliko njih pričala, i sve su mi rekle "treće dijete, a kao da mi je prvo. ništa ne znam."

upravo mi stigli bodići i snappi kopče koje sam jučer naručila. wow, koja brzina.
    eto, mališa moj, možeš van jer sad imamo i čime tetru zakopčati!!!

Pepita2109
    23. Listopad 2015. 10:13

dillb zato jer kažu da je svako dijete i svaka trudnoća drugačija  
    baš sad čitam o tim čepovima, u mom nema krvi, ni smeđeg, samo je onako žućkast, gust jako, kao žele, i bio je onako dosta veći, uglavnom nije iscjedak na kakav sam navikla.. možda i nije to to hmmm..

🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.