Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pinkypik
    23. Listopad 2015. 12:19

Eto na, sad na popis za trudničku torbu stavljam i čokoladu! 
    Dillb ti si zakon. 
    Ja sam već pomislila da samo ja tako romantično pričam o bebicama i maženju (jer mi svi onda nešto kažu tipa...vidjet ćete vi i bla bla bla). Mi njima odgovaramo da ga nismo bez veze 6 god. čekali da se sad žalimo na neko spavanje i sl. 
    Pa ni sad ne spavam previše,pa što. Jedva čekam da mi dođe da ga mazim i ljubim i da me gnjavi s čim god hoće. Već sad razmišljam o tome da ostanem doma 3 god. samo da ga nikome ne dam na čuvanje i da uživam u svakom trenutku te malene okruglice...  Baš sam zaljubljena!

axia
    23. Listopad 2015. 12:31

ljepote moje razpekmezene :D vidim ja da se tu svašta događa jutros, valjda to možemo sad očekivati sve češće. :)
    sve u svemu, pepita, potaknula si me da napokon krenem pakirati torbu :) moj dragi isto sve stigne, i budemo idući mjesec, pa idući tjedan.... zato se noćas lijepo uplašio kad sam jauknula u snu (grč me ulovio), skočio je kao oparen xD preuzimam inicijativu u potpunosti, ako on stigne-ja ne stignem :)

dilb, netko te nazvao guruom malo prije i potpuno je u pravu :) širiš toliko pozitivnu energiju, ne mogu da se ne nasmješim na tvoje postove :D uživam čitajući te :)
     da, di si naručila kopče za tetre?? :) hihih, ja se samo švercam :D
    pusa od nas dvije :*

Mrkvica2
    23. Listopad 2015. 12:33

Joj jesmo smijesne, sto ce tek biti kada dillb otpratimo u rodiliste 

axia
    23. Listopad 2015. 12:49

ona  će nas tješit i smirivat :D

Pepita2109
    23. Listopad 2015. 13:07

Hahahaha drago mi je da sam vas potaknula da se spremate i da ne slušate nikoga nego sebe 
    još se ja šalila da li je jučerašnja manija neki znak hahahah 
    za čikoladu ću zadužiti muža da mi donese.. ajme drage moje pa ja ne želim probijati led nisam baš toliko hrabra hahahah 
    a još mi danas dolazi robica od mog dobrog anđela  nadam se da ću stići oprati i posušiti hahaha 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Sonja8
    23. Listopad 2015. 13:14

Koliko pozitivne energije ovdje 
    Dilb, lijepe rijeci i tako iskrene i tako  
    Pepita, pokrenula si cijelu uzbunu ovdje, svi nešto u shopping i spremanje torbi 
    Lilany, bitno da je sve ok, makar i noć u predrađaoni... Jao, ti naši muški, mogu misliti kako je njima u takvim trenucima, nije ni čudo da se spetljaju 
    Shimmer, trbuščić 
    White, hvala za info o matičnim stanicama,  moram to još malo proučiti sto nam treba od papirologije, a na taj tečaj za u rodilište smo mi upisani za sljedeći mjesec... 

Lijep nastavak dana i još ljepši vikend vam želim!

baby♡girl
    23. Listopad 2015. 13:32

Opet cu malo glumit padobranca, ne zamjerite  pratim vas zbog mojih cura koje su sa mnom bile na temi prije ove 
    I lijepo je vidjeti kako se veselite sto vam se blize termini i ja se veselim s vama 
    Samo da vas podsjetim, uz pakiranje torbe za bolnicu, ne zaboravite pripremiti sto ce vam muz donjeti za obuci kad budete isle van kao i sve za bebu za izlazak. Ja sam lezala u bolnici prije poroda i nagledala sam se da su muzevi zaboravili cipele zenama, a za bebu totalno nesto drugo donjeli 😆😆😆😆😆 
    Ne znam kako je u rodilistima gdje cete roditi, ali neki veliki paket keksa ( Pepita spremi ti i tog prsuta i kruha 😅😅) obavezno, njihove porcije obroka stanu u oko. Ja sam non stop bila gladna, a nisam neka izjelica. Najgori je dorucak, feta kruha tanja od papira i caj. 😂

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Ines24
    23. Listopad 2015. 13:36

Pozdrav drage okruglice 

Nisam imala interneta nekoliko dana, a kad sam se vratila sad dočekalo me 20 stranica za pročitati 
    Trbuščići su vam preslatki, stavit ću i ja svoj samo kad se natjeram uslikati se (jer mi je tooolika tlaka slikanje)
    Što se tiče garažiranja fiće, to obavljamo redovito, svaki-svaki drugi dan 
    Doktor mi mjeri trbuh metrom na svakom pregledu...

Dillb ako sam dobro zapamtila ti si rekla da si s prvim djetetom imala i različito prezime i različito prebivalište od muža, jel bilo problema zbog toga oko dobivanja svih tih novčanih pomoći za dijete? I ja sam u takvoj situaciji i zasad neću mijenjati prebivalište, pa da me ne bi zezali zbog toga...

Ines24
    23. Listopad 2015. 13:37

I dobrodošle nove okruglice Marija i tetka 

Pinkypik
    23. Listopad 2015. 14:10

Pepita, aj ti sama po tu čokoladu da ne bi još bez nje i ostala 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.