neznam kako tako malecka slika.koju velicinu vi stavite tamo kada se ucita?
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
just smile trbuščić je naravno sladak,aaa majicaa vrh vrhova ma supeeeer i meni prikazuje normalnu veličinu
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Znaš Tyna, međuljudski odnosi...kad razgovaramo s nekim i tak. Ili kad recimo odemo u pekaru pa kupimo pecivo. Jel da? Takve i mi imamo. Mislim da oni o tom pričaju,a o čem bi drugom? ;-)
Baš vam zavidim cure. Ali vidim da je stanje bolje izvan Zg.
Možda da se preselim bilo bi bolje. Ma sigurno!
Tyna odnosi su kad fićo uđe u garažu hahaha a jesi smiješna hahaha baš si me nasmijala
🙏👸👸🙏❤️
Pepita,sad mi je lakše! Onda i ja stalno imam odnose. Pa meni fićo stalno stoji u garaži,ni ne izlazi van Parkiran je na sigurnom. Hahahaha
Pinkypik hahahahahahaha
🙏👸👸🙏❤️
ma joj kakvi odnosi ja se bojim zbog tih bh tak da nismo već duuuuugoooooo....
jel neko od vas ima osjećaj slabosti? lovi me zadnjih par tjedana, ko kad padne tlak, nemam zraka, počne mi slabost u prsima i rukama, jel može to biti jel je bebačica narasla? štitnjaća mi je ok, krv isto, jedino mi je hemoglobin nešto malo niži, pa mi je prepisao one tablete za željezo koje ne podnosim tak da ću to riješavati ciklom, domaćim sokom od kupine i sl.
Hvala Mrkvice, a ti tako sitna a tako ti je narastao trbuščić...preslatke ste
Ma sve okruglice, bas ste slatke, već sam par puta prevrtila ovih nekoliko stranica gledajući vam trbuščiće Sad se poznajemo još malo više Hihi...
Odnosi? Nije da ih uopće nemamo, ali mnogo rijeđe...tko zna kako ce biti kad nam bebice dođu...
Sto se tice odnosa, bas sam vas htjela pitati jel korisite zastitu? Citala sam negdje da spermici otvaraju cerviks??? Mi smo probali s kondomom, al meni vise pase bez..sad ne znam koliko je to pametno dok ne dodjes pred kraj trudnoce...
Evo citat:
Činjenica je da su za početak trudova ključni hormoni oksitocin i prostaglandin. Prostaglandin omekšava grlić maternice i zadužen je za otvaranje. Sadržan je i u muškoj spermi, ali u veoma malim količinama.
Sortiraj odgovore
Najstariji