Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    @JustSmile@
    22. Listopad 2015. 19:34

neznam kako tako malecka slika.koju velicinu vi stavite tamo kada se ucita?

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

Pepita2109
    22. Listopad 2015. 19:39

just smile trbuščić je naravno sladak,aaa majicaa vrh vrhova ma supeeeer  i meni prikazuje normalnu veličinu

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Tyna24
    22. Listopad 2015. 19:46

šta su to odnosi??? a nemamo mi to samo za pišanje?
    hahahahaha

Pinkypik
    22. Listopad 2015. 19:54

Znaš Tyna, međuljudski odnosi...kad razgovaramo s nekim i tak. Ili kad recimo odemo u pekaru pa kupimo pecivo. Jel da? Takve i mi imamo. Mislim da oni o tom pričaju,a o čem bi drugom? ;-) 
    Baš vam zavidim cure. Ali vidim da je stanje bolje izvan Zg. 
    Možda da se preselim bilo bi bolje. Ma sigurno!

Pepita2109
    22. Listopad 2015. 19:54

Tyna odnosi su kad fićo uđe u garažu hahaha  a jesi smiješna hahaha baš si me nasmijala 

🙏👸👸🙏❤️

Pinkypik
    22. Listopad 2015. 19:59

Pepita,sad mi je lakše! Onda i ja stalno imam odnose. Pa meni fićo stalno stoji u garaži,ni ne izlazi van  Parkiran je na sigurnom. Hahahaha

Pepita2109
    22. Listopad 2015. 20:23

Pinkypik hahahahahahaha 

🙏👸👸🙏❤️

allegrazg
    22. Listopad 2015. 20:29

ma joj kakvi odnosi  ja se bojim zbog tih bh tak da nismo već duuuuugoooooo....
    jel neko od vas ima osjećaj slabosti? lovi me zadnjih par tjedana, ko kad padne tlak, nemam zraka, počne mi slabost u prsima i rukama, jel može to biti jel je bebačica narasla? štitnjaća mi je ok, krv isto, jedino mi je hemoglobin nešto malo niži, pa mi je prepisao one tablete za željezo koje ne podnosim tak da ću to riješavati ciklom, domaćim sokom od kupine i sl.

Sonja8
    22. Listopad 2015. 20:53

Hvala Mrkvice, a ti tako sitna a tako ti je narastao trbuščić...preslatke ste  
    Ma sve okruglice, bas ste slatke, već sam par puta prevrtila ovih nekoliko stranica gledajući vam trbuščiće  Sad se poznajemo još malo više Hihi...
    Odnosi? Nije da ih uopće nemamo, ali mnogo rijeđe...tko zna kako ce biti kad nam bebice dođu...

Mia007
    22. Listopad 2015. 20:59

Sto se tice odnosa, bas sam vas htjela pitati jel korisite zastitu? Citala sam negdje da spermici otvaraju cerviks??? Mi smo probali s kondomom, al meni vise pase bez..sad ne znam koliko je to pametno dok ne dodjes pred kraj trudnoce...
    Evo citat:
    Činjenica je da su za početak trudova ključni hormoni oksitocin i prostaglandin. Prostaglandin omekšava grlić maternice i zadužen je za otvaranje. Sadržan je i u muškoj spermi, ali u veoma malim količinama.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.