Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pinkypik
    22. Listopad 2015. 15:56

Ma Višnja,di ti imaš 80? To je neko teško djetešce i plodna voda. Ja sam na nekih 60, a krenula sam s 47. A to tako nije bitno jer je bitno da beba fino papa i raste i dobro se razvija. Ja se veselim svakoj kili jer znam da onda i on lijepo raste i dobiva svoje grame. 
    A ovo je još i funkcioniralo prije,ali s kontrakcijama i velikom bebom koja se vrti baš i mi i nije neka želja. Da bar je,ali..

Pinkypik
    22. Listopad 2015. 16:11

Zaboravih napisati...
    Shimmer, meni je zadnji put dr. mjerio trbuh metrom. Nije prije toga.
    I tko je ono pitao za porodiljni...Ja sam od sad na porodiljnom umjesto na komplikacijama. Samo sam nazvala sestru kod gin. i te papire koje dobiješ od nje treba odnijeti poslodavcu i na hzzo. A onda se valjda više ne nosi svaki mjesec.

Sonja8
    22. Listopad 2015. 16:45

Sonja8
    22. Listopad 2015. 16:49

Evo cure i mog trbuščića 
    Ogtt odrađen, nalazi ce me čekati kod gin, nadam se da ce biti ok. Ne bih voljela to opet prolaziti 
    I meni gin svaki put mjeri stomak, a ako mi ne radi uzv, onda mi sluša otkucaje onim aparaticem... 
    Pozdrav od nas dvije

Mrkvica2
    22. Listopad 2015. 17:11

Sonja lijepu busicu imas 

Visnja koliko si ti spominjala kile ja stvarno mislila da si cijela okrugla ali nije.. bas okej izgledas 

Ljudi od kestena heheheh svida mi se ova usporedba 

Sto se tice odnosa mi eto nismo kojih tj dana i sinoc se eto meni htjelo ali ocito da muz vise nije za.. dobila sam oprosti ali nemogu, bojim se da ce te boliti i samo o tom razmisljam. Siroce, al dobro kako ustajem i hodam ne krivim ga  strpit cemo se..

Pepita2109
    22. Listopad 2015. 17:31

Pinkypik da da i dalje hahaha  uopće nema razlike čak mi ni trbuh ne smeta, a i beba je mirna spava valjda je uspava drndanje hahah uživamo 100% i nadam se da ćemo do kraja   eto sad nismo 4 dana jer je na terenu  i već mi teško pada, a i dragom hahaha  srećom sutra dolazi  mislim da sam zbog seksa i u dobroj kondiciju hahahah jer bome radim sve u 16 jer mi je tako najzgodnije 
    btw ja sam ušla u T sa 68kg (10kg viška) i prošli tjedan imala 81kg hahah nitko mi ne vjeruje da imam baš toliko, ali Bože moj pa šta ću lagati i dodavati si kile hahahaha 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• mama@
    22. Listopad 2015. 17:45

Pepita ja upravo to prakticiram od prve T. Svaki odnos je jedna vrlo dobra masaza 
    Hvala Bogu jer me nista ne sprijecava u naumu osim jedino djece koja su budna do kasno bas u inat.
    Zato postoji zora hahahahaha

shimmer
    22. Listopad 2015. 19:13

joj prestanite o odnosima, ja sam neki dan pretraživala što je kao dozvoljeno trudnicama sa serklažem u tom polju i uglavnom, bilo kakvo uzbuđivanje, a kamoli orgazam i kontrahiranje maternice nije baš najpametnije. tako da.. 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

@JustSmile@
    22. Listopad 2015. 19:33

Nije bas veliki.nitko nebi rekao da smo usli u 7.mj. ♡
    Majica je vrh ♡♡♡ svijetli u mraku :)

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

Pepita2109
    22. Listopad 2015. 19:33

mama slažem se sa tobom  i hvala Bogu da možemo, i nadam se da ćemo moći i do kraja  
    shimmer baš mi je žao da je tako, ali čim ti skinu to čudo moći ćete malo uživati..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.