Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    axia
    22. Listopad 2015. 12:26

shimmer, žao mi je čuti da opet moraš na ogtt... imam dojam da nam je to svima najomraženija pretraga.... ja još neznam ništa o svojim nalazima. poslali su ih k doktoru, a on mi neće reći telefonski. trebala sam u uto na pregled ali sam  morala odgoditi, i sad živim u neznanju... tješim se da bi mi rekli da nešto ne štima...

što se spavanja tiče-mission impossible.. sinoć su me počeli lovit grčevi prvi put, valjda jer sam čitav dan na nogama bila... morat ću se opasnije bacit na Mg..

shimmer
    22. Listopad 2015. 12:26

aj axia ne kaki 
    ispod si u suknji pa si izgledaš široko, a i fotka je velika.

kad komentiramo koliki je kojoj trbuh, mjere li vama vaši ginekolozi na pregledu trbuh metrom?
    ono od stidne kost pa do vrha maternice?

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

axia
    22. Listopad 2015. 12:31

zbog veličine slike i kažem :D al ni ovbak ne zaostajem. al kaj me briga, tješim se sa ove svoje +3kg :D

meni niš ne mjeri. malo pročeprka dolje, prepiše vaginalete i onda se gledamo na onom 20g starom ultrazvuku. to mi je već rutina xD

Mia007
    22. Listopad 2015. 12:41

Nema me par dana na forumu, a vi ste vidim vrijedne :) iI dobrodošle, nove okruglice!

Super su vam svima trbušćići, ja ću probati prikačiti svoj kad otkrijem kako se dodaje slika :D

Mrkvica, imam isti problem s prezimenom, isto mi je još staro na zdravstvenoj, pitat ću danas na hzzo. Inače, ja još ovaj mjesec nosim doznake za komplikacije, a krajem idućeg otvaram porodiljni, onaj 45 dana prije i sad ne znam kako to ide..Jel treba nosit neke dodatne papire na hzzo? Ako netko zna koja je procedura, pliz napišite.

Shimmer, meni do sada nije ginekolog mjerio trbuh, možda će početi, ne znam. Suosjećam s tobom što se ogtt-a tiče. Ja idem ponovo idući tjedan. Imala sam one rubne vrijednosti i nisam dobila dijetu, ali su mi rekli da smanjim ugljikohidrate, tako da mi se ne čini da sam dobila uopće nešto kila zadnjih mjesec dana otkada pazim. Idem u petak na pregled, nadam se da je beba dobila koliko joj treba. :( Sonja, nadam se da će sve biti ok s nalazima.

Pepita2109
    22. Listopad 2015. 12:44

Ajme curke pa ne zna se koja ima ljepši trbuščić hehe svaki je prekrasan i baš vam lijepo stoji 
    Majke ti pa oni nisu normalni više sa tim ogtt-om pa šta gnjave žene kao da je lako tako sjediti tamo dva jebena sata u našem stanju i još k tome kakvih sada sve boleština se može pokupiti. shimmer izbori se za sebe pa ne smiju te gnjaviti moraš mirovati nisu normalni budale..
    Meni isto ne mjeri ništa, isto je kao kod axie procedura, a sada ćemo vidjeti kakva će biti sada u utorak hehe
    Mene je uhvatilo ludilo pospremanja, prva generalka, hahaha je li to neki znak hahaha s obzirom da sam do sad bila lijena na stotu, samo se bojim da ne pretjeram ali želim iskoristiti ovo lijepo vrijeme i buru da mi se kuća razrači i totalno osvježi.. milka oreo mi daje snagu ma kakav redbull 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    22. Listopad 2015. 13:07

Axia nisi sigurno najveca pogotovo ne po kilama   strah me uopce koliko cu imati slj tj na pregledu kad je na proslom bilo +15

Svi trbuscici su stvarno prekrasni bas mi je drago da se pepita sjetila da stavimo slikice.

Pepita moja ovisnost u ovoj trudnoci je milka oreo haha mislila sam da sam jedina. Bas sam sinoc jednu utamanila  

Shimmer nije mi jasna doktorica nikako. Pa kako da sjedis toliko na onim stolcima kad nesmijes.. jojj stvarno nekad poludim na te doktore.
    Meni je mjerio samo jednom doktor na zamjeni i imala sam 3cm vise nego tjedana pa me poslao na ultrazvuk u bolnicu.. po meni je malo pretjerao ali ajde. Moj ne mjeri inace.

Spavanje nam je svima ocito boljka sada kako napredujemo.. mene neka vrucina ulovila probudila sam se mokra. Ko da valunge imam 

Mia007
    22. Listopad 2015. 13:16

Nisam ni ja noćas spavala..mučila me žgaravica :( Na kraju sam jedva zaspala nakon čaše mlijeka..

• mama@
    22. Listopad 2015. 13:30

nadam se da ce uspjeti

• mama@
    22. Listopad 2015. 13:31

Ovo smo, kao sto vidite, ja i moja buša. Veliki smo i bas smo ponosni na to.

Super mi je vidjeti sve te trbuscice raznih velicina a slicnih termina 

Tyna24
    22. Listopad 2015. 13:37

mam@ kak zanimljivo... moja bušika nije tak velika pa imam 31 tjedan
    a valjda bude još narasla, ili bude mala bebica

baš ste sve preslatke

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.