Mi danas napokon idemo na pregled, bas me zanima koliko je beba narasla s obzirom da sam ja dobila samo pola kile...i da ga pitam kad da idem ponovo na taj ogtt! :( :( :(
Ojjj curke moje ja ne paničarim za ovo ali paničarim jer sam ostala bez milke oreo hahaha
Dakle kontaktirala sam babicu i rekla je da ako ne curi plodna voda i ako me ne boli da ne moram dolaziti , da je to normalno par dana prije poroda..
dillb ne bih ja paničarila da imam stvari potrebne za rodilište doma,ali nisam ih ni kupila jer kao i kod mrkvice mom dragom uvijek ima vremena... ali ok je utješila me kad je rekla par dana, glavno da nije sutra hahaha da bar torbu spakiram
shimmer veliku nuždu danas nisam imala, ali sam zato imala jučer i to više puta ali sam to pripisala svojom aktivnošću i čokoladi koju sam tamanila da mi održi poletnost..
U svakom slučaju ja se nadaaam da će odlučiti bebica ostati bar do punih 37tt.. makar sam uvjerena da ćemo prenijeti da me samo malo jel zajebava kad je na tatu hahaha
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
naša kilaža nema nikakve veze s kilažom djeteta. nemaš brige draga Mia, ima jako puno trudnica koje tijekom cijele trudnoće dobiju samo pola kile ili smršave dvije i bez problema "uzgoje" svoje djetešce i donesu ga na svijet s normalnom kilažom. moja mršava šogorica uopće nije imala trudnički trbuh, tek malu izbočinu kao da je napuhnuta i rodila dijete od 3kg. druga je dobila možda 5 kg u trudnoći.
ne dozvoli da doktor od tvoje trudnoće napravi bolest. žene stoljećima rade cijelu trudnoću, odu doma i porode se pa nastave raditi. previše se damo izmanipulirati doktorima. meni je moja rekla da ponovim ogtt i krvnu sliku. ja nisam ponovila nijedan nalaz jer smatram da za to nema potrebe. u bolnici na pregledu ništa nisu komentirali. zašto da sebi stvaram dodatni stres ako mi ne treba. uživajte u trudnoći, to tako brzo prođe.
shimmer, sve mi kroz trudnoću upoznajemo svoje dijete. nekoj djeci odgovara kad ga mama češka preko trbuha, nekima odgovara da mama pleše, neki uživaju dok se roditelji vole.... možemo pročitati na tisuće knjiga i čuti toliko različitih iskustava.... ali samo ti znaš u čemu tvoje djetešce najviše uživa. češkaj ga, pjevaj, smij se... kad se rodi mazi ga koliko te srce traži, nosi ga koliko god to tebi odgovara.... samo su jednom bebe i ljubav i nježnost nijedno dijete ne može razmaziti. ja gledam ovog svog 2,5 -godišnjaka kako se mazi s nama, koliko nas voli i koliko uživa u druženju s nama - zato što mi uživamo u njemu od trenutka kad je začet. i nastavit ćemo uživati u njemu dokle god naša srca budu kucala na ovom svijetu.
Pepita hahah mene uhvatila nervoza vise nego tebe oko tvog cepa mozda jer smo toliko blizu s terminom. U svakom slucaju masinu sam odma napunila spavacicama i posteljinom za malu, tetre ce sa rucnicima za bolnicu. A sto fali za torbu odma sutra idem kupiti, dosta je zajebancije. I ponesi jednu milku i u rodiliste
ako nista da se pocastis poslje hehehe
Shimmer lijepa busica
Iillany mogu misliti kako se dragi prepao hehe nadam se da se ipak mi vidimo u TA da se nijedna do tada nece poroditi. Narucili su me u cetvrtak u 8 da budem tamo.. koji dan si ti ono spominjala da si?
hahaha milka je milka
Mrkvica možda me uhvati panika sljedeći tjedan kada sam opet sama,ali sada nije, stvarno se super osjećam i da milku svakako kupujem hahaha
sada oprati kosu i srediti se poslije 2 frendica ide sa mnom kupiti stvari za rodilište jer poslije kad dragi dođe nećemo moći jer imamo drugih obaveza, a mora biti spremna jer se nikad ne zna..
dillb čokolada je moja droga ovo si tako savršeno napisala
ja sam naime dobila savjet da tražim posao čim se oporavim, da bolje da se ne vežem previše sa djetetom da ću ga se ionako nagledati čitav život.. ali to kaže žena koja nije majka, tako da samo čekam tren da ona postane majka pa će vidjeti koliko se zapravo vežeš za to malo biće još u onom trenu kada su samo dvije crtice na testu ( jer moraš čekati da dođe pregled), pa onaj tren kad ugledaš otkucaje srca, ma to ne može znati dok ne doživi, nisam ni ja znala da se toliko mogu zaljubiti u to malo biće već tada, tako da ja ću slušati sebe i svoje srce, a ne druge, jer drugi imaju svoj život i neka ga žive kako žele a mene neka puste da ja volim i mazim svoje dijete..
🙏👸👸🙏❤️
i sada odo pojesti malo pršuta
🙏👸👸🙏❤️
Mrkvica, potpisujem. I ja se vise uspanicila zbog Pepitinog cepa. Odmah sam stavila cokoladu u torbu za rodiliste i prerostala ju jos jednom
Sortiraj odgovore
Najstariji