Dobro jutro mamice i dobrodošlica novoj!
Ja ću isto probati danas svoju tibu slikati i staviti. Baš ste mi sve slatke!
pozdrav trbusima!!! baš ste zgodne sve. moja "trbušina" je u rangu s pinkypik (kažem "trbušina" jer imam vel'ko dijete unutra). pitamo se i muž i ja (a i doktorica) gdje mi je stalo to veliko dijete.
tyna, uopće me nije strah poroda. baš sam danas pričala sa doulom i kažem joj da me više strah doktora i njihovih "intervencija" nego samog poroda. već imam scenarij u glavi kako stojim na hodniku rađaone i vičem kako ne idem ni koraka dalje bez svoje pratnje. to su već sad tipične paranoje pred porod.
Mrkvice, ako te frka zbog prezimena - stavi uz nalaze i fotokopiju vjenčanog lista. mene baš veseli što će moje dijete nositi moje prezime barem ta tri dana u bolnici (iako će ostati trajno zapisano na knjižici cijepljenja).
Pepita, ja sam odvojeno prala dječiju robicu i robu za odrasle. to je jedino što sam odvajala. dječiju sam prala na 60. tek sam sad počela odvajati dječiju jer ima stvari koje treba prati na 40 (zbog slikica i slično). i sad mislim odvojeno prati robu za klince samo zato što sin reagira na deterdžente.
maloprije sam provela sat vremena u web-shopu. shvatila sam da nemam snappi kopče ako mislim zamotati dijete koji put u tetru. pa sam kupila još koji bodić za kumicu i nećaka. naravno da sam morala uzeti i dva za svoje dijete. kad čovjek vidi "besplatna dostava" malo si da oduška.
Dillb pitala sam kada sam zvala da se narucim rekla zena nema problema. I na kraju me narucila pod staro prezime jer me imaju tamo u sustavu pod njim od prije pa sam se sprdala eto nece me novo prezime i nece hehehe
Ajme jos tjedan dana do termina.. javi sa kontrole jel se sto pokrenulo ako je docekas hehe. Jojj pa i mene pere euforija mogu misliti kako si ti uzbudena
Gledam sada bas prognozu za 22. Kada mi je termin i pise kisa i snijeg.. cini se da ce i ove nase kasno jesenske bebice biti zimske po vremenu. Morati cu malo topliju robicu pripremiti nego sto sam mislila
Dobro jutro, okruglice, predivne ste sve!
sonja, sretno na ogttu i s rezultatima ;)
anaheja, znam kako ti je, i mi smo trenutno u selidbi iz jednog stana ( i kraja grada) na drugi.. baš loše tempirano vrijeme, držim ti fige da prođe što lakše
marija, dobrodošla i čestitke na 4. prinovi
Evo i da mi probamo, nešto me zeza na kompu, pa se nadam da će uspjeti
dillb ma naravno da ću odvajati dječju robicu od naše, samo sam bila iznenađena da mi na ovim stvarima koje imam sve na 40 ili 30 stupnjeva nema ništa na 60 ili više, tako da ću prati na 40, ionako stavim alkoholni ocat kao i nama za dezinfekciju je super i umjesto omekšivača, a prašak ću staviti jednu žlicu i to pomješanu sa sodom, i biti će super.. kod nas puše bura kao luda morala sam stalak za veš zavezati za ogradu ahahah... danas se bacam na pospremanje sada sam uzela malu pauzu samo..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Marija_s: dobrodosla.nas dvije smo terminuse.:))))) po zm meni je datum 19.1. upisi se kod nase shimmer u potpisu imas tablicu. ♡
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
jutro divne bušice i još divnije buduće mamice
baš sam i ja oduševljena različitim oblicima trbuha.
meni moj ide nekako u špic kad se gledam izravno, ali iz profila ne izgleda tako.
dobro nam došla marija! veselim se što ćeš svoje iskustvo podijeliti s nama.
znaš li što čekaš?
ne znam jesam li vam spomenula da mene moja doktorica divna misli slati opet na ogtt.
a sad si mislim kad krene sezona gripe i prehlada baš će mi biti super preko dva sata sjediti u punoj čekaonici na tvrdoj stolici. još bih kao trebala izbjegavati sjedenje zbog serklaža. imat ćemo fight oko toga na sljedećoj kontroli, već vidim
ja čekam pošiljku robice sutra pa ću drugu turu prati, uzbuđenje je na vrhuncu
večeras bih mogla tetre. malo da krenem vježbati one foldove.
kako ste spavale sinoć? ja opet kao sovica, umorna, a nikako zaspati.
pa mi krenu grčevi u nogama i rukama pa ustaj na wc svakih 20 min.
glavno da mi svatko tko me vidi kaže "naspavaj se dok možeš!"
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
majketi, sad zbilja nitko ne može reć da nisam najveća xD jel se to može kak maknut?
Sortiraj odgovore
Najstariji