Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    22. Listopad 2015. 09:01

Dobrojutro okruglice išla spavati poslije 3, i već u pola 8 bila budna,ali sam ustala tek prije pola sata hehe
    sonja uhh mogu zamisliti kako ti je fino bilo... nadam se da će ti vrijeme brzo proći
    Anaheja od frendice mali moj trbuh zove kinder jaje hahaha 
    kod tebe znači veselo

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Marija_S.
    22. Listopad 2015. 09:10

Bokić žene,majke,kraljice... Ja sam nova na forumu i pozdravljam vas sve. Pridružujem vam se ovdje jer nosim 4-to dijete , termin 19.1.

22. Listopad 2015. 09:12

Jutro okruglice
    Sve ste jako ljeepe,i svaki trbuh prica za sebe,ja cu poslje probati staviti sliku ☺
    Sonja8 meni na kraju i nije bilo toliko strasno popiti,koliko sam mislila iz price,...

22. Listopad 2015. 09:13

Marija_S. Dobrodosla 😁

Sonja8
    22. Listopad 2015. 09:14

Marija_S, dobrodošla  I čestitke na bebaču (4? Bravo )
    Pepita, Ah, nije ta tekućina bila toliko strašna koliko to pikanje...i čekanje...i sto sinoć nisam mogla papati  Ali evo još 20 min čekanja pa posljednje pikanje i idem dooooma 

Sonja8
    22. Listopad 2015. 09:16

White,istina, nije ta tekućina toliko grozna, ali sve skupa dugo traje (uključujući i pripremu dan prije, fizičku i psihičku)  Kako si ti? Još uvijek mirujes?

Mrkvica2
    22. Listopad 2015. 09:39

Jutro okruglicama i trbuscicima 

Visnjass moram se sloziti s curama kile su ti okej rasporedene i busica se lijepo vidi 

Anaheja to bi vam morala biti brzinska selidba ako odlucite prije bebice preseliti. Javi kako je proslo.

Marija_s dobrodosla i svaka cast na 4. bebici. Jel curka ili su deckici dobili pojacanje? Drago mi je da imamo jos jednu mamu s iskustvom sada.

Mene drage moje opet probudila bol u sisi.. isto kao i onaj put sto je bolilo vec jednom kada sam htjela kod doktora ici. Morati cu probati kad se budem tusirala malo masirati.. neznam sto mi se dogada 

Pepita2109
    22. Listopad 2015. 09:45

MarijaS dobrodošla i čestitaam 
    sonja meni nije tekućina bila strašna nego to što sam bila gladna ko vuk, čak mi ni pikanje nije bilo ništa iako se bojim igle,ali čekanje ajmeee meni, zato sam hvala Bogu uspjela drugi put da me dragi odveze kući pa sam odspavala i super je bilo

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

axia
    22. Listopad 2015. 10:06

dobro jutro okruglice... buše su vam prekrasne, gledam kak ste mi sve fit :) predivno :D
    dobrodošlica novoj okruglici :D
    pokušavam učitat sliku svoje mrve, ali m ne ide :P nadam se da ću uspjet uskoro....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.