Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anaheja
    21. Listopad 2015. 22:16

Ja se nadam da je to to... Nije mi dao kopirat adresu... Moj mali trbuscic na danasnji dan kad smo ponosno usetale u 29ti tjedan 

Pepita2109
    21. Listopad 2015. 22:26

Pozdrav drage moje, lijepi trbuščići  i slatka beba naše justsmile

ja sam vam drage moje cijeeeli dan na nogama, sva sam krepana i ne znam šta me više boli hehe 
    ali eto imala sam snage za jedan mali slikanac pa se nadam da mi je uspjelo, danas smo zakoračili u 36tt (35+1) 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pinkypik
    21. Listopad 2015. 22:32

Jel uspjelo? Jel uspjelo? 
    Mi smo na 33 + 3 danas

Pinkypik
    21. Listopad 2015. 22:36

Uspjelo je! Hi hi
    Pidžama i muževa majica...sve ostalo me stišče.Mislim da me razumijete kad kažem da u svoje, a i tuđe stvari jedva stanem. Definitivno više ne nosim veličinu s. Trenutno 

Pepita2109
    21. Listopad 2015. 22:38

Hehehe ma baš su nam svima trbušćići preeeslatki, nevjerovatno kako je svaki drugačijeg oblika preeeeecooool 

🙏👸👸🙏❤️

@JustSmile@
    21. Listopad 2015. 22:47

Taman se pitam gdje nam je pepita.a ono eto je :D
    bas me vesele trbusi
    stvarno svi drugacijih oblika. :D ♡
    moram slikati kolekciju platnenih,danas je bas bila tema suludog sakupljanja pp-a pa mi je to cijelo vrijeme u glavi  XD ja iako tek krecem u akciju imam vec 40mpp.dobra je cijena bila,morala sam.ccc
    hihi

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

visnjass
    21. Listopad 2015. 22:53

Okruglice super ste   moja buša je još mala a ja sam sva velika i okrugla 

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

Pinkypik
    21. Listopad 2015. 22:57

Just smile, slatka je ta tvoja mala pp guza  Tako je tu malen još. Sad ćeš ga vidjeti već velikog ko prava beba.
    A bušice su veće,manje,okruglije,špičastije,a unutra....pravo malo carstvo preslatkih bebica s onim malim nogicama i malenim usnicama i obraščićima. Baš se veselim!!  

Pepita2109
    21. Listopad 2015. 22:58

just smile hehe imala sam "veseli" dan  curke ja sad baš razmišljam pa ono da pitam kako ste vi prale robicu? odvajale bijelo od ne šarenog ili? help

🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    21. Listopad 2015. 23:04

Jojj sto su slatkee buse  bas me veseli vidjeti okrugluce sa svojim trbuscicima. 

Sto se tice velicine trbuha, meni je zadnjih par tjedana buknuo bas, a ranije se isto slabo vidio tako da bez brige.. sve cemo do kraja jos narasti. 

Ajme a kad nam te nase malene struce dodu napokon 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.