Ja se nadam da je to to... Nije mi dao kopirat adresu... Moj mali trbuscic na danasnji dan kad smo ponosno usetale u 29ti tjedan
Pozdrav drage moje, lijepi trbuščići i slatka beba naše justsmile
ja sam vam drage moje cijeeeli dan na nogama, sva sam krepana i ne znam šta me više boli hehe
ali eto imala sam snage za jedan mali slikanac pa se nadam da mi je uspjelo, danas smo zakoračili u 36tt (35+1)
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Uspjelo je! Hi hi
Pidžama i muževa majica...sve ostalo me stišče.Mislim da me razumijete kad kažem da u svoje, a i tuđe stvari jedva stanem. Definitivno više ne nosim veličinu s. Trenutno
Hehehe ma baš su nam svima trbušćići preeeslatki, nevjerovatno kako je svaki drugačijeg oblika preeeeecooool
🙏👸👸🙏❤️
Taman se pitam gdje nam je pepita.a ono eto je :D
bas me vesele trbusi
stvarno svi drugacijih oblika. :D ♡
moram slikati kolekciju platnenih,danas je bas bila tema suludog sakupljanja pp-a pa mi je to cijelo vrijeme u glavi XD ja iako tek krecem u akciju imam vec 40mpp.dobra je cijena bila,morala sam.ccc
hihi
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Okruglice super ste moja buša je još mala a ja sam sva velika i okrugla
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Just smile, slatka je ta tvoja mala pp guza Tako je tu malen još. Sad ćeš ga vidjeti već velikog ko prava beba.
A bušice su veće,manje,okruglije,špičastije,a unutra....pravo malo carstvo preslatkih bebica s onim malim nogicama i malenim usnicama i obraščićima. Baš se veselim!!
just smile hehe imala sam "veseli" dan curke ja sad baš razmišljam pa ono da pitam kako ste vi prale robicu? odvajale bijelo od ne šarenog ili? help
🙏👸👸🙏❤️
Jojj sto su slatkee buse bas me veseli vidjeti okrugluce sa svojim trbuscicima.
Sto se tice velicine trbuha, meni je zadnjih par tjedana buknuo bas, a ranije se isto slabo vidio tako da bez brige.. sve cemo do kraja jos narasti.
Ajme a kad nam te nase malene struce dodu napokon
Sortiraj odgovore
Najstariji