Pepita odjelila sam svjetlije i tamnije. Tj u ovo tamnije sam strpala smede odjelce debelo i par trenirkica i hlacica tamno plave i crvene boje. Nisam znala jel pustaju boju ili ne.. da sam znala da ne nebi ni odvojila jedino mi je jedna trenirkica pustila mucice po skafanderu pa znam da cu nju ubuduce odvojiti.
Dobro vecer svima... predivne ste sve... ja cu sutra pokusati se uslikati i staviti slikicu sad sam vec u krevetu zavaljena ...
Ja sam mislila sve skupa oprati nekkao mi se cini da ne bi trebalo pustiti boju jer je sve pamuk...
Joj koliko je tu beba.. sad kad vas tako vidim, shvatim da bas ce biti tih bebaca... jos da smo sve iz istog mjesta pa da se upoznamo i u zivo
Mrkvica slažem se trbuh doslovno bukne u jednom trenu hehe ali kako i neće kad nam buhtlice rastu
hvala na informaciji, baš gledala na ovome šta imam ( nemam ni za jednu mašinu punu trenutno hahah) uglavnom piše 40 stupnjeva, hmmm da li da stavim na 40 ili ipak na 60? mislim da mogu na 40 ako ću peglati prvi put zar ne??
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Ma bez problema moze i na 40. Ja sam isto vecinu na 40 oprala jer mi je zao da sve to tako mucasto mekano perem na vise pa da upropastim.. uostalom muzevu radnu robu operem normalno na 40 pa ako se to opere onda ce bome i ovo.
Mrkvica hvala ovaj vikend ja idem u akciju sa pranjem nadam se
i mene uhvatila nesanica i to neka žešća hahah
🙏👸👸🙏❤️
S obzirom da ni trakicu nisam znala napravit sumnjam da cu i ovo znati od prve ali idemo probat
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
visnjass baš si super i ja nemam pojma di su tebi sve te kile koje spominješ jesi sigurna da vaga nije pokvarena
🙏👸👸🙏❤️
Dobro jutrooo. :) pepita:prije nego sam procitala tvoj zadnji post,upravo sam se isto zapitala, :D visnjass:stvarno,koliko i ja vidim nema viska.sve se rasporedilo kroz visinu i u pupu. :)
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Jutro okruglice (sad je to definitivno pravi izraz)
Jako su vam lijepi trbuščići
Ja probam kasnije i svoj prikaciti
Ja upravo u čekaonici, danas sam išla na ogtt i upravo popila tekućinu
Sad čekam....
Aaaaaaa, tibice su zakon ! Jos kad nam dodju paketici koji se unutra skrivaju ...
Ja jos nisam nista oprala... Dragi se sad opet kao pijan plota ulovio ideje o preseljenju... Boze dragi... Tako da mislim da od icega sto sam ja zamislila, nista... Nadam se da covjek koji dolazi pogledat stan u ned nece htjet i kupit ... Trenutno nije dobro vrijeme za takve egzibicije...
Sortiraj odgovore
Najstariji