Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pinkypik
    21. Listopad 2015. 16:10

Mrkvice,krasne ste curka i ti 
    Pravi komad je ta malena. Meni svi kažu da imam veeeliku bušicu, al ti me šišaš. Dobro,i za 2 tj. ste unaprijed, a zadnji mj. se najviše raste. Kad si mršav onda se bušica najviše ističe. Stavit ću slikicu,samo da se lijepo poslikamo nas dvoje.
    Mala7777, baš mi je žao za glupi bris,ajde nek to bude najgore i da sve ostalo dobro prođe pa popiješ antibiotik i malac stigne kak se spada.
    Perem već drugu mašinu robice! Napokon! 

shimmer
    21. Listopad 2015. 19:18

mrkvice, divan ti je trbo 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

axia
    21. Listopad 2015. 19:35

drage  moje, samo u vas pozdraviti danas. sad sam došla kući ali onako-izmoždena, i prvo sam išla vidjet što ste mi vi tipkale  :) puno korisnih savjeta skupim :D
    za moju mrvu i mene je bio jedan jako emotivan dan, pa ćemo si sad popit kakao i u krpe...

mrkvice, pravo si lijepa trudnica :D

mala, i ja se svaki dan pitam jel se to zbilja meno događa :D jel mene netko zbilja bude zvao mama :)

ugodna vam večer, drage moje :*

Tyna24
    21. Listopad 2015. 20:31

evo i mene... slabo tipkam zadnje dane, ali kad je tolko posla... a moja draga svekrva rađe sjedi za laptopom nego da napravi umjesto mene ili samnom... čistila sam s vrta sve što je ostalo, ruže rezala, zimnicu pospremala... upravo naribala zelje za zimnicu...sad da malo odstoji pa opet na posao... joooooj
    pitam se nekad što mi to treba.. al kad sam takva da si rađe napravim sama nego da kupujem...

kako ste mi vi? meni su počeli bolovi u kralježnici... i sam bi jela, ne biram uopče što... tak sam ko kanta za smeće

@JustSmile@
    21. Listopad 2015. 21:24

Evo gaaaa.nadam se da ce htjeti, nije trbo jos slikan al moj mali nogometas na 4d prije mj.dana u 23.tj.na 4d-u. :D ♡♡♡♡♡♡♡ kada vec neteli mjenjati profilnu,valjda ce ici ovako. :))))) ♡♡♡♡♡♡♡♡

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

@JustSmile@
    21. Listopad 2015. 21:32

Oleeeee,uspjeloooooo.ponavljam se sa 4d,to ti je ta euforija Oko postavljanja slike:D ♡♡♡
    Evo ja iz sopinga u ljekarni.
    kupila fiziolosku,spricu,iglu,eva/q cepice,komprese 10kom u kutiji i mrezicu za pupak.pricam ja tako sa tetom u ljekarni,spomenem lanolin,kao nezna sto ja pricam,do sada jos nitko nije trazio, kao blijedo me gleda,malo se jos nasmijemo i procavrljamo,ode do kolege i pita me: 100 ili 200grama?uzela 100g,platila 29kn. :D

Sveukupan racun: 130kn.

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

Mrkvica2
    21. Listopad 2015. 21:33

Just smile jojj preslatki jee, tko bi rekao da je tu tako mali jos.. rastopim se svaki put na te obrascice male i nosice 

Hvala curke na komplimentima za busu  Jedva cekam da vidim vas i vase busice 

Tyna24
    21. Listopad 2015. 21:46

evo vam i moja bušika mislim da je moja maaaala za 31 tjedan
    sorry nije tak kristalno čista slika, slab mobitel i večer je, pa ne može niti biti bolja

@JustSmile@
    21. Listopad 2015. 21:54

Mrkvica: totalno su predivni.bas to...obrazi,nosici,usta..a na videu otvara i zatvara usta,belji se pa mi i uho okrene.joooj.sunce mamino.

Tyna: ma nije mali.super je a i ima vremena da jos naraste. :D ♡♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.