Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sonja8
    21. Listopad 2015. 12:53

Shimmer i dilb, utjesile ste me s količinom mpp. Ja sam skupila 20 i 3s i 3m covera i mislim da mi je to dosta. Bar nisam planirala vise kupovati. Nisam mislila tetrati, ali imam sušilicu pa se nadam da ce se stići osusiti pelene, makar ih prala svaki dan. Moji ciljevi za pp su prvenstveno zdravije za bebu, a onda ostalo, ušteda pa ekologija... 
    Dilb, i ja sam mislila na tebe, iščekujemo svi 
    A ono za posteljicu nisam komentirala, mislim stvarno, trebam li komentirati?!?!? 
    Uživam u ovom lijepom sunčanom i prohladnom danu, a nadam se da i vi uživate! 
    Pozdrav i pusice svima 

@JustSmile@
    21. Listopad 2015. 13:02

Tyna: to u biljeskama stoji vec jaaako dugo.po zm i u trudnickoj je 19.1 termin.a 1.uzv.je rekao 3.2.
    Posto sam ja od onih koje su samo 2 puta do sada imale uzv,
    zadnji tj.taj drugi, sad prije mj.dana na 4d je rekao da je momak napredan pa mozda bude i 12.1.ugl.nemam pojma vise.kad bude htjeo van,ici ce♡ ,nije bas da sam uvjerena u njihove prognoze...

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

Mrkvica2
    21. Listopad 2015. 13:37

Meni beba je malo napredna ali nisu jos pomjerali termin.. joj bas me zanima sta ce reci u TA. Uspjela sam se naruciti za cetvrtak sljedeci.. bas sam uzbudena.. blizi se opasno 

Mala77777
    21. Listopad 2015. 13:49

Hej okruglice! Frendica mi je pokupila nalaz i javila da mi je bris na BHSA pozitivan 😖😖 cula sam se sa Dr i rekao je da to nije nista strašno i da ću samo dobiti profilaksu prilikom poroda(ako ce biti vaginalni,ja računam na carski)i da ne treba nista prije piti jer to tak i tak nije učinkovito...tako da znate...mora bit neki jarac...😤

Mrkvica2
    21. Listopad 2015. 14:05

Evo da pokusam zaljepiti slicicu, kad ste ostale sramezljive 

Ako uspije i ne ostane samo link, eto to smo nas dvije sa 35+3

Mrkvica2
    21. Listopad 2015. 14:09

Mala7777 nemoj se sekirati, doktor ti je dobro rekao sve ce biti okej. Ako ides na vag samo ces primiti antibiotik i sve pet. No sikiriki 

@JustSmile@
    21. Listopad 2015. 14:11

Mrkvica.aaaaa koliki jeee!
    Sreca mala,samo nek raste. ♡♡♡♡ :D veselim se ovome.nego de mi reci kako si sliku stavila?kakooooooooo.ja nemogu ni profilnu promjeniti. -.-

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

Mrkvica2
    21. Listopad 2015. 14:15

Justsmile otisla sam na onaj link koji je pepita stavila od tinypic. A na forum.hr sam nasla super objasnjenje kako sto evo link, sve je objasnjeno 
    http://www.forum.hr/showthread.php?t=418121
    I to sam uspjela preko mobitela.

Mrkvica2
    21. Listopad 2015. 14:18

Sto se tice velicine sad sam se i ja iznenadila kako je ubiti narasao.. imam osjecaj kao da je svaki dan sve veci i veci 

Tyna24
    21. Listopad 2015. 15:22

Mrkvicaaa,koliki je

moj je duplo manji,i ja budem vam stavila slikicu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.