Jutro okruglice!
Dobrodošle nove buduće mamice!
Moja frendica kupila to ulje za masažu međice i koristila par puta,više joj se nije dalo i na kraju završila na carskom. Mislim da to dosta ovisi o babici.Drugoj frendici je babica rekla da ju sluša i neće je rezati i tak je i bilo. Bumo vidjeli.
Ja idući četvrtak imam prvi posjet TA u Vinogradskoj, baš me zanima kaj bu radili, vjerojatno samo pregled i bris bez uzv s obzirom da će mi biti dva tjedna da sam ga radila..
jutro drage moje!
baš je just smile lijepo započela dan, potpisujem joj svaku
mene muž probudio prije posla i inače uvijek zaspem 5 min nakon, ali ne i danas.
doduše, nije mi žao jer se čini lijepo jutro. čak sam bila na balkonu malo da osjetim hladnoću.
inače sam fan ljeta i babljeg ljeta, ali ove godine sam jedva čekala da pošteno zahladi i baš uživam kao prase. još kad bih mogla malo više biti vani, gdje bi mi bio kraj. možda mi se preferencija promijenila jer čekam zimsku bebicu
umirem od smijeha na ovaj vaginalni tlakomjer
neću se mučiti ni s tim ni s uljem jer je kod nas epiziotomija pravilo.
ne znam kako ću ju izbjeći, jedino da mužu naredim da u kritičnom trenutku sruši kolica s instrumentima ili izbije škare babici iz ruke
čekam zadnju narudžbu robice pa bih mogla zadnju turu oprati.
i tetre mi čekaju pranje. platnene, jeste ih iskuhavale ili? ja sam ih planirala na 60 i dodati onaj dezinficijens. malo praška, duplo ispiranje i sve to.
evo na rtl-u hitna služba. koji blast to the past
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
mrkvica: ja bas proucavala neki dan.
prvo u maticu rodjenih.sve te glavne dokumente pribavit,tj upisati djete,matica rodjenih,domovnica,rodni list,tada dobije i oib koliko sam skuzila.moraju biti oba roditelja.
Poslije toga policija za prijavu prebivalista.(negdje je pisalo da je rok 30dana)
Pa hzzo.
Za ovo dvoje koliko sam citala moze i samo jedan od roditelja.
kada se sve ima,s tim papirima od hzzoa se dobije 2000i nesto kuna.
pa onda gradska podrska.u svakom gradu je razlicito.kod nas u os je bilo 3000 ali nisam sigurna dali se ista mjenjalo.
i od zupanije jos mozemo dobiti 500kn.treba se raspitat.
I kada se stigne,to nije odredjeno kada,prijaviti djete na poreznu.
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Ako sam gdje ubrljala,neka me mamice isprave,i mene zanima.
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Dobro jutro okruglice!
Just smile, tako si to lijepo napisala, potpisujem od početka do kraja!
I ja si već mislim kako ako ne pogledam cijeli dan,ode 10 str. pa ne mogu poloviti, a moje "frendice" brbljave.
Već sam se i za tebe Allegra pitala di si,pa ti si jedina zimska frendica koju sam upoznala,odmah se zabrinem hi hi
Trebali bi mi jedan meeting organizirati,samo što nam je pol članova dislocirano.
Zamislite kako bi to smiješno izgledalo da se na kavi nađe hrpica cura,a baš sve okrugle s trbuhom do zuba
Možda pored neke srednje škole da poslužimo kao upozorenje!
(Ono s posteljicom neću ni komentirati jer takve bolesnoće ni ne kliknem kad vidim naslove s idiotskim idejama)
Jutro okruglice
:-)justsmile:-), lijepo rečeno i slažem se s tobom, sad ste mi definitivno dio života.
Shimmer, ja još nisam nista počela prati, samo skupljam... Nisam planirala iskuhavati, samo na 60, duplo ispiranje i vjerujem da ce biti dobro. Koliko tetri imaš? Počinjes prvo s njima ili si odmah planirala mpp?
Pinkypik: hahah.pored srednje skole.hahah.nemogu se prestati smijati.dobra ideja xD
to me sad podsjetilo na jedan dogadjaj pun smijeha: ja 25god a izgledam kao 17,18,uvrh glave 19.
dok sam jos pusila tete na tisku bi me pitale za osobnu svaki puta.i ugl...bili nas dvoje na zarucnickom tecaju,a casna koja je vodila temu taj dan prokomentira sa jednim profesorom,nedovoljno tiho,gledajuci u mene:a jooooj,ima tu i mladjih nego sto bi trebalo biti. XD xD
Eto,drago mi je da sam vam malo ulijepsala jutro.lijepe misli se daleko osjete. :) ;) ♡♡♡♡♡♡♡
Dobro jutro svima
tetka, dobrodošla
Nas se isto sunce probudilo, pa sam baš bila raspoložena za pravljenje zdrave verzije palačinki (samo zobene i banana) i baš sam se iznenadila kako su fine uz kavicu i malo meda.
justsmile, baš si nam lijepo napisala, ni ja si ne mogu zamisliti dan bez zimskih bebica, tako da mi se ova ideja od pinkypink za meeting baš sviđa, odakle ste uopće? Mi smo u zagrebu, blizu vinogradske bolnice... baš bi bilo zanimljivo da okupiramo neki kafić sa svojim trbušćićima
Jutro, okruglice!
Pepita, probat cu inhalirat jer stvarno mi sad ne treba upala sinusa. A što se tiče jedenja posteljice, to mi je užas, al tko voli nek izvoli. Ne znam ni ja kako izvesti ovo masiranje međice, al probat ću danas ili sutra. Nego, na tečaju su nam rekli da beba ide mjesec dana nakon rođenja kod pedijatra pa da bi bilo dobro već unaprijed imati ideju gdje ići. Ima tko kakvu preporuku za Zagreb?
To bi bilo zanimljivo kad bi se sve skupile na kavici, mislim da bi bile glavna atrakcija na ulici
Sortiraj odgovore
Najstariji