Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lady6
    20. Listopad 2015. 20:39

što se tiča ulja za masiranje međice, kupila danas...sutra bi kao trebala probat...iskreno nelagodno mi je to

axia
    20. Listopad 2015. 20:55

gdje ste nabavile ulje za masažu? i kolko ranije se to koristi? iskusne mame, jeste to probale prije, jel djeluje?

Mrkvica2
    20. Listopad 2015. 21:06

Ulje jos nemam, mislim da ni necu.. rekla nam zena na tecaju da nemoze odmoci ali da je ubiti najkorisnije to na porodu raditi ali eto.. kod nas je takva situacija da je lutrija naletiti na babicu koja ce masirati.. nazalost

Pinkypik
    20. Listopad 2015. 21:31

Pa onda još pribrojimo i onu naknadu od grada i čega već...i eto,platimo osnovne stvari za bebu, a sva sreća pa imam nećake pa sam ono glavno dobila na poklon.
    Ljudi moji,imam dojam da čim je nešto za bebu odmah - cap! dupla cijena. kao za vjenčanja. Ista stvar. 
    Sad sam obavila ljekarnu,bubamaru i dm.. i sad bi mi trebala ta naknada 

lady6
    20. Listopad 2015. 21:46

da, rečeno je da nema dokaza da djeluje masaža ali da ne može odmoći...pa ću probati...ulje je od welede, muller 80 kn, dm 100 kn

Nego, imam jedan problem, pa možda slučajno netko zna savjet...imam probleme sa sinusima odavno, srećom u trudnoći su pod kontrolom...glavobolja, začepljenost i sl....e sad počelo je nešto malo s čim u pratnji začepljenost uha, samo lijevog, kad spavam na njemu i lagani šum...ne znam kako da si pomognem. Ne želim kod doktorice na ispiranje, jer čekaonice su pune, da još ne poberem nešto...pa ako ima tko kakvu alternativu?

Pepita2109
    20. Listopad 2015. 22:38

Drage moje ja tek sada došla kući malo bila na druženju kod frendice, sada se zavalila u krevet u pidžami sa laptopom u rukama i baš mi je fino..
    lady mene bi par dana nakon takvog osjećaja u uhu pogodila upala, probaj se inhalirati, jer je to povezano sa sinusima, i ja imam problema sa njima, uh gadno je to... jedino da nazoveš doktoricu i objasniš joj šta ti je možda i ne budeš trebala dolaziti

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

BebaNana
    20. Listopad 2015. 22:52

Negdje sam čitala da se za masažu međice može koristiti obično jestivo ulje ili lubrikanti na vodenoj bazi...
    Ujutro idem na ogtt a najela sam se kolača- jednostavno sam zaboravila..

BebaNana
    20. Listopad 2015. 22:55

http://www.e-beba.com/porod/priprema-za-porod/112.html?task=view

Pepita2109
    20. Listopad 2015. 23:38

tetka dobrodošla, znam da sam nešto zaboravila napisati u gornjem postu, ah ta trudnička zaboravnost..
    i čestitaaam 

da da i ja sam čitala da se može i obično ulje jer zapravo treba nešto samo da bude lakše masirati i da omekša međicu.. ali meni se to nekako ne čini baš zgodno za raditi od trbuha... mislim kako to dobaviti palcima hahah

nego ja sam slučajno naišla na aparatić za širenje međice epi-no je li itko čuo za to?? ja sad maloprije prvi put..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.