http://www.epino.de/en/epi-no-delphine-plus.html
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Ajme curke,negdje oko onog "palcima i članci" sam se izgubila. Ni ja ne mislim da to od trbuha mogu dobaviti...i kad bih znala što radim 😅
Pa di baš palcima 😛
Do nedavno nisam ni znala što je međica...Ma Pepita,taj se aparatić zove vibrator 😁😜
Pinkypik hahahaha meni izgleda više kao neka vrsta vaginalnog tlakomjera hahahah
🙏👸👸🙏❤️
http://www.roda.hr/article/read/epi-no
🙏👸👸🙏❤️
tetka mom bi sigurno dosadila brzo ta masaža "samo" međice hahah, mogu pokušat ali sumnjam da ću uspjeti..
a to sa posteljicom ne znam šta da kažem, meni je to fuj fuj totalno.. a sa druge strane to rade životinje a sigurno ne rade bez razloga, inteligentne su one,ali ja neeeeee hvala
🙏👸👸🙏❤️
Jutro cure, tetka dobrodosla u okruglo drustvance
Pepita epi no nam je na tecaju spomenula jedna trudnica, zena koristila za porod ovu verziju sta i mjeri tlak i kaze rasirila se bez problema, nije pukla nit rezana a prvorotka bila.. samo kof nas ga nema za kupiti a kosta ko sv.Petra kajgana.. nezz
A ovo za posteljicu.. jojj digao mi se zeludac kad sam procitala o toj placentofagiji.. grozno mi je bilo da se radi o tabletama bilo o svjeze pojedenoj. To mi je u razini s onim odrzavanjem posteljice povezanom s bebom dok sama ne otpadne.. nezz naziv toga ali ugl kad vuku posteljicu za sobom.
Jutro.
Ja osobno nisam nikad masirala međicu. Jesam rezana i sivana bila al nista ekstra strasno da bi krenula s tim akrobacijama
Vec mi se samo odrzavanje tog dijela cini nemogucim lagano hahaha.
A ove spektakle oko jedenja posteljice i slicno... ma daj. Ni ne citam o tome.
Sto manje znam to mi je lakse
Ja danas cijelo dopodne imam posla po gradu da cu poluditi. Ne da mi se nista a kamoli setkati od zgrade do zgrade na +1°C. Brrrrr
Dobro jutrooooo! ♡
Tetka: dobro dosla u nas mali-veliki-okrugli kutak od kojeg se definitivno postaje ovisan. :D
uhvatim se preko dana da razmisljam kako dugo nisam bila na klokanici. ♡♡♡
ali stvarno sto je,je,koliko smo stvari zajedno prokomentirali i to bitnih stvari,dosta puta upisem nesto u google sto me zanima i izbaci mi da je tema spomenuta na zimskim bebama ihaj stranica prije.xD
hvata me neka jutarnja optimisticnost,i dok me jos drzi da vam napisem da mi je bas drago sto vas imam ovdje i sto smo bas kao prava mala zajednica.ma volim vas i neka nasi bebaci budu zivi i zdravi i veliki i debeli,voljeni od neba pa nazad,ipak smo zato ovdje. ♡♡♡♡♡♡♡
Zelim vam lijep dan! :)
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Sortiraj odgovore
Najstariji