Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • moki6
    16. Listopad 2015. 20:25

Poozdrav, evo da se i ja priključim, čitam vas već duže vrijeme... Termin je 30.12. i stiže nam dečkić 
    Vidim se ste vi većinom dosta stvari nabavile, ja još nisam ni počela, računam ima vremena 
    Jedno pitanjce, koliko često u danu vi osjetite vaše bebice? I da li uvijek istom jačinom? Moj dečkić me prošli tjedan tako jako lupao, da bi mi ruka skakala kad bi je stavila na trbuh... A zadnja tri dana dosta slabije.. Osjetim ga ali ne jednakom jačinom i ne tako često...

Ines24
    16. Listopad 2015. 20:30

Mi ćemo ih naručiti preko interneta, nemamo u blizini njihovu trgovinu pa je najjednostavnije da nam ih dostave kući, zato pitam ima li uputa kakvih  može li se sva ona tkanina skinuti? Imam poremećaj da moram sve oprati prije korištenja tako da mislim i tu svu tkaninu s kolica prije oprati 

I mene doktor svaki put pregleda...

Da vas pitam jeste li postale nespretnije nego inače? Ja u zadnje vrijeme svuda zapinjem trbuhom, guzicom, sisama, stvari mi ispadaju, nekoliko puta sam se uspjela opeći u dva dana  dal se to još kome događa ili sam ja poseban slučaj? 

Dobrodošle nove mame 

Mrkvica2
    16. Listopad 2015. 20:43

Ines sto se tice uputa na youtube-u imas videe na kojima sve bude prikazano. Tako sam ja naucila svoja, posto smo uzeli rabljena nisam dobila upute i sve sam nasla na videu. Kako ih sastaviti, rastaviti, podesiti sve.. a navlake ako su perive to ti je super stvar. Ja sam sve svoje poskidala i oprala. Sve do jedne na 30 u masinu.

A nespretnost.. ja se nemogu naviknuti da sam veca nego prije pa se malo malo udarim ili srusim nesto. Bas sam nezgrapna da sam si smijesna vise 

tweety91
    16. Listopad 2015. 20:43

Ines24 ahhaha ne brini nisi jedina :D toliko sam nespretna da se sama sebi divim ponekad

[/u

visnjass
    16. Listopad 2015. 21:14

moki6 kod mene je isto tako, cijeli tjedan nisam jela slatko i danas prvi dan od ponedjeljka da je cijeli dan aktivan i pristojno lupka da mi se čisto malo pomakne trbuh a kad sam se tovarila slatkim puno me jače lupao iako je on bio manji

Tyna sretan rođendan 

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

axia
    16. Listopad 2015. 21:38

dobrodošlica novoj mami :)

netko je spomenuo peglanje. ja sam nekidan krenula i u+izdržala doslovno 5 min. i onda sam fino raširila ručnik i plahtu preko stolića u dnevoj (malo je veći), sjela na dvosjed i udri. i ispeglala hrpu taj čas :).
    danas me inače leđa i kukovi rasturaju više nego inače, neznam zašto, bila sam jednako aktivna kao drugih dana....
    još uvijek ne natičem, čemu se ne mogu načudit, s obzirom na to da su mi prije ruke naoticale ako bih recimo duže bila na nogama (da ruke, ako bih stajala :) )

axia
    16. Listopad 2015. 21:40

eh, ašto se pregleda tiče to je redovito, ali kad slušam vaša iskustva, imam dojam da je moj škrt na riječima. moram izvlačit iz njega i jel sve u redu, i kolika je beba i sve... a u trudničku mi nešto naškraba, ja to neznam dešifrirat....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.