Tyna, sretan sretan rođendan!
Hvala ti što si nam malo sunčeka donijela
da, eto, 7.djetešce...malo mi je to puno. moraš minibus kupiti valjda. 2-3 bi bilo idealno. i još mi hoće posuditi tu kolijevku. lijepo od nje,stvarno, ali fakat sad ne želim jer moram misliti kako ju moram brzo vratiti. a baš sam si i razmišljala kako je (realno) puno praktičnije kinderbet prikopčati za krevet.iako su kolijevke taaako slatke. još mi samo šogorica treba ostati trudna! e, onda bi bez svega ostala jer nismo još ništa kupili. osim 2 paketa pelena
ja pijem twinlab-ov prenatal od početka i nemam mučnina ni problema. i imam dobre nalaze.
http://www.dnevnikjednogtate.bloger.index.hr/post/petnaest-problema-u-ranoj-dojenackoj-dobi/7763842.aspx
citajuci po netu za one jednokratne naknade kada rodimo,naletih na ovu stranicu i dnevnik jednog tate. :) ima puno zanimljivih tekstova,tema i stvari za procitati.
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Tyna sretan rockas sve naj naj to zelim i lijepo popapaj te kolace, gustaj za sve nas
Neznam kako vi ali sto je blize kraj ja sve gore i gore spavam.. bolovi u kukovima i ledima su grozni a i bas kao sto je spomenula maliV bh su mi se pojacale i bas su neugodne.. naci udoban polozaj je lutrija a i onako staalno piskim pa moram ustajati Danas sam krenula cistiti malo i izraciti kucu posto je lijep dan, nemoram vam ni reci da evo kao posljedicu nemogu mrdnuti s kauca. Muz je zakljucio da mi daje jos dva tjedna hehe da nema sanse da doguram do kraja
tyna sretan rodjendan!
neka su nalazi ok, to ti je sigurno najbolji poklon hehe
maliv, hvala na preporuci za zeljezo!
ja isto pikiram grudnjake za dojenje u mulleru.
a mislim da ce mi za prvu ruku dobro doci potkosulje za dojenje i jastucici.
e da. komplikacije sjedaju iza 20og, a o banci mozda ovisi samo doba dana.
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
just smile pa nekako mi se čine baš zgodni, ugodni su ne, iritiraju bradavice a čine svoj posao..
pinkypik moja mama nas ima 8.ro heheh sve je to divno krasno,ali previše je i dvoje katkad hahahah svaka čast ženama koje se odluče na toliko dječice ja znam da ne bih imala živaca, a vidim da je i moja mama nešto slaba sa njima hahahah
Mrkvica što se više bliži kraj ja sam sve umornija, samo mi se spava, jedva se namjestim a kad se napokon namjestim moram na wc i tako u krug,a mogla bih spavati po cijele daneeee, leđa me bole kako koji dan, bh kontrakcije su mi kao i do sada ne prečeste, a o čišćenju kuće bolje da ne pričam 5min radim 20min odmaram hahaha, lijena sam straaašno... i počela sam oticati vidim po prstima na rukama najviše.. postaju čevapćići hahaha
dan je vani divan a ja robicu ne mogu prati finooooo
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Bok curke
Tyna, sve najbolje ti želim i neka te svi tetoše danas
Zdrav doručak? Najbolje je voće ujutro, pa tko moze...neki smoothie ili koju bananu, naranču, mandarinu... Kod mene nema pravila, ali najčešće neke musle jedem s jogurtom (ali imaju i one dosta šećera, bar ove koje ja volim) ili tako nešto ne pretjerano zdravo
Nastojim sto vise voća i povrća tijekom dana, ali i inače sam tako jela pa niš novo. Jedem sta mi se jede, ne pretrpavam se, ali se ništa specijalno ni ne čuvam
Kupila u Lidlu 2 bodica danas, vel 62-68, ukupno ih imamo 9 (vel 52-62/68), ne znam je li dovoljno... Još trebam par debljih tutica (za sad 4 imamo)... Pelena smo skupili 20 za sad, covera 6 (3S, 3M)... Posteljinu naručili (uključujući jastuk za nositi bebu)...
Kiss svima koliko vas ima
Tyna sretan rođendan, brz i lagan porod, još puno malih bebica i da ti se ostvari sve što želiš
Nosite li jos prsten na prstu ili ste nasli neku drugu vrstu nosenja?Pepita spomenula oticanje pa me bas to podsjetilo.meni isto negine uskoro na lancic ga preseliti. :D
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
just smile ja ga ne nosim nikako, spremljen je u kuticiji na noćnom ormariću i čeka svoj trenutak.. htjela sam ga staviti na lančić ali me trta nikad se ne zna lančić može i sam od sebe puknut.. pa radije ovako...
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji