Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • buffy
    16. Listopad 2015. 18:36

Hahhahahah ti bi radke prst nego prsten da rezu . nadam se da kasnije necu biti natecena vise... oduvijek sm volila prstenje,a sad mi moze samo verica od dragog .... ako ne nadam se da se prsten moze i prosiriti 

Pepita2109
    16. Listopad 2015. 18:47

Buffy hahaha to mi je tako palo na pamet nisam se ni sjetila da bi mogli i prsten cap cap.. ali da prsten se može lako proširiti kao i suziti..  ali neka njega zasad u originalu  vidiš ja naprotiv nakit ne volim, a nosim jedino naušnice koje mi je dragi kupio i eto sada prsten.. ah ta ljubav 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    16. Listopad 2015. 18:50

Moj je jos uvijek na prstu makar ga preko noci radije skinem, tada mi najgore nateknu ruke.. mislim da cu ga sada i skinuti skroz do poroda da se ne zajebavam. I covjek koji nam je radio prstenje me upozorio na to, da trudnice vrlo cesto preko noci doslovno nateknu pa moraju prstenje rezati.

@JustSmile@
    16. Listopad 2015. 18:53

Znate kako ja jos prezivljavam s njim? Na rukama :D jedan dan je na desnoj a drugi na lijevoj.sve mi ovisi kako koji dan.nekada maltene neuspijem skinuti a nekad kao da klizi.vise bude ono prvo. :p

jel vas svaki puta pregleda dolje?mene drage moje,moja jos nije od pocetka trudnoce,samo onaj prvi put...par puta sam ju pitala a ona meni kaze nije jos vrijeme,nema potrebe.a svi pricaju o pregledima,pa o rodnici,cerviksu...ja nemam pojma...hvala Bogu,nemam nikakvih problema i nek tak i ostane ali zapitam se...mjenjati dr? -.-

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

tweety91
    16. Listopad 2015. 19:06

Ja jos uvijek nosim prsten, ne naoticu mi ruke jos. Al cim pocnu uklanjam ga privremeno :D 

Meni na svakom pregledu radi pregled i uzv. Ovdje im je to normalno i iskreno meni se isto tako svida da je sve pod kontrolom.

A leda, uhh prica za sebe. Nakon 15min stajanja sam gotova :D danas sam peglala i svako malo pauzica jer ne leda rasturaju, a jos imam bome do termina podosta i sve me strah kak cu funkcionirati za koji tjedan....

[/u

Mrkvica2
    16. Listopad 2015. 19:33

Moj isto svaki pregled radi i uzv i prepipa me.. mislim da je to okej, iako sam cula da neki dr imaju praksu izbjegavati to. Kao nevalja prckati previse, makar ne kuzim kako moze naskoditi pregled od doslovno tri sekunde jednom u mj dana.. a pred kraj pa moraju nekako vidjeti kakvo je stanje. Jesi otvorena o to..

Pepita2109
    16. Listopad 2015. 19:48

Oooo mene pregleda svaki put i svaki put gotovo zaplačem koliko me zaboli ima kratke prste pa gura li ga gura... ali da bez obzira šta boli drago mi je da me pregleda...

a o stajanju i leđima uhh, ja tako suđe perem u pauzama grozno hahah

čitam temu Problemi sa dojenjem i puno toga sam naučila od tamo ženskica, sve su fino objasnile i baš su zakon  
    Valja se lagano pripremati na sve  sad još samo moram shvatiti ono sa praćenjem kakice.. ja bih to sve mamu mogla ispitati,ali uz svu tu djecu oko nje ne bih je htjela zamarati hehe

🙏👸👸🙏❤️

Ines24
    16. Listopad 2015. 19:52

Pepita jesi se bavila sklapanjem kolica? Dal se dobiju kakve upute ili?
    Ja sam tako uzbuđena što ćemo ih za tjedan-dva naručiti, sve postaje stvarno i tako blizu 

Pepita2109
    16. Listopad 2015. 19:55

ines sve su nam pokazale ženske u dućanu jer moraju to im je posao,ali da dobili smo i upute   na prvu mi je sve izgledalo komplicirano,ali zapravo i nije.. i baš sam oduševljena njima 

🙏👸👸🙏❤️

• buffy
    16. Listopad 2015. 20:07

Mene isto na svakom pregledu i pregleda, ultrazvuk nije svaki put nego svaki drugi...  
    Meni mozak kao da je rekao dovidjenja.. bila sam citala sve i svasta i o dojenju i porodu ali sam vec sve zaboravila.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.