Mene isto trta na lancic, a nekako mi je bez njega prazno :/ svaki dan provjeravam da li mogu skinuti, valjda ne izazivam vraga, svi kazu da ga skinem, meni nekako tesko bez njega 😕
hvala vam svima
ja još uvijek nosim prsten... još nisam počela oticati, niti noge... kak vi s tim stojite?
ja sam evo ovih dana prvi put počela osječati da me leđa bole, do sad niti to...
MaliV ooo znam kako ti je... ja sam ga nosila doslovno do prije dva dana bez problema, preko noći mi prsti otekli jedva ga skinula...
Tyna to je sve individualno, ovisi kako tvoje tijelo nakuplja vodu, ja sam se prije dva dana probudila sa oteknutim prstima tek tako neočekivano, nisu jako,ali dovoljno da moj prsten morao sa ruke i to dosta teško... a leđa me bole od samog početka (ali meni je to posljedica nošenja gajbi na prijašnjem poslu).. neka te što duže zaobilaze ove muke hehe
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Ja za sad ne primjecujem da oticem, osim vec od ranije uobicajenog oticanja gleznjeva podvecer... I to nije nista strasno... A za ruke ne znam... U mom slucaju nema prstena da bi mogla procijeniti.. hahahahhahaaha Jos uvijek cekam da me dragi zaprosi
A ta u petrovoj... Ne znam... Unatoc terminu uvijek cekam bar sat vremena jer doktora nema niotkud... A dr... Kako koji... Ima ih hladnih koji odradjuju sve kao na traci i onih koji su dragi, topli i pristupacni. Sve u svemu, mislim da je tako u svim ta...
Uf dobro da si ga uspjela skinuti, pepita.. A nista, ide i moj dolje onda, necu se vise zezati
Tyna sretan rodjendan!!! Bas mi je drago da su ti nalazi ok, nadam se da ce i meni biti kad iduci put budem ponavljala secer :) Sad se pocasti bez griznje savjesti!
čula sam se danas s frendicom koja je nedavno rodila, u Petrovu TA se ne treba naručivati. ja sam čula pohvale za dr. Hermana. meni je na prvom porodu bio dr. Tomičić, drag je i pristupačan (i mlad). dr. Blajić se isto čini ok (on je svakodnevno bio na vizitama babinjačama). jedini na lošem glasu je dr. Goluža (on je i inače po tv kao nekakav predstavnik sindikata ili tako nešto). jednom mi je na pregledu bila i neka docentica - ta nije znala ni dobar dan reći, porinula prste, rekla nešto sestri i otišla. osjećala sam se kao svinjska polovica.
Tyna, sretan ti rođendan!!!!!
hvala curke
dillb ti baš znaš nasmijati, strašna si
" ta nije znala ni dobar dan reći, porinula prste, rekla nešto sestri i otišla. osjećala sam se kao svinjska polovica. "
hahahahahahaha! carica si
Ja vec mjesec i pol nemam prsten, napocetku mi je bilo cudno al sam se navikla. Stvarno navecer oticem jako iako sam tokom cijelog dana blago nateknuta... brzo ce i to proci...
dillb
ta nije znala ni dobar dan reći, porinula prste, rekla nešto sestri i otišla. osjećala sam se kao svinjska polovica.
hahahahaha baš si me nasmijala ma ti si zakon
buffy slažem se sa tobom.. npr moja frendica i nakon što je rodila prije spavanja mora skinuti prsten jer tokom noći otekne.. ma hajde bolje da sam ga na vrijeme skinula nego da mi odrežu prst hahaha
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji