mama, meni su rekli da je isplata 20og, a sad za pojedine banke neznam. ako mi sjedne,mogu ti javit...
anaheja, kakva su ti iskustva dosad s petrovom? ako znaš koji detalj vezano za te preglede što nam slijede i stalo, slušam :)
Kompilkacije ti sjedaju poslije 20-tog...
evo ja procitala vasih 6 stranica,jeste se raspisale
dosla sa kontrole,secer je super,doktorica zadovoljna...
tak da mi je vec to od jutra lijep poklon...dragi me probudio u pola noci,kupio mi veeeeliki buket s 25 ruza,torbicu(prekrasna je i divim mu se sto je izabrao nesto sto trebam i to lijepu)
bila sam sretna ko mala beba.hehe..
sto se tice grudnjaka,ja sam narucila s ebaya 2 i jako sam zadovoljna,jednu velicinu vecu nego nosim..
a vitamine pijem od pocetka elevit,magnezij 375 i heferol(zeljezo)
e sad vi citajte moj ogroman post.hahaha
Tyna sretan rodjendan super za secer i sad se pocasti s necim slatkim ..
Ja isto ne znam za grudnjak kad da kupim i koju velicinu probala sam i ja s e baya naruciti ali je dosao neki mini iako sam stavila velicinu, tako da sam odustala
Ja sam si mislila ovako nešto http://cdn2.topshop.eu/AhhBra_1239638.jpg a sad koliko će biti praktično ne znam, samo znam da mi grudnjaci i sada smetaju hahaha..
Tyna sretan ti rođendan i neka ti se ostvari sve što si poželiš
Kod nas je danas prekrasan dan naaapokon malo sunca a i moja mrva je nešto raspoložena za moj mjehur, fino se gnijezdi kao da pokušava probiti, imam osjećaj da mi se cijelo vrijeme piški, ne mogu stajati zbog tog osjećaja hehe
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
hvala curke,naravno,torta je spremna,kolaci,uff dobro da sam ujutro bila na kontroli jer bi inace doktoricu strefilo kolki bude mi secer
a da,vrijeme je super,meni se pere robica koju sam skupila pa se nadam da nece jos biti kise,da se posusi
Tyna:sretan rodjendan!sve naj,naj bilje zelje ti zelim! ♡♡♡♡♡
Pepita: vidis,dobra ideja za ah grudnjake.
meni ujak poklonio cijelu vrecu novih iz tvornice,ja ih tutnula u ormar,nisam ih ni pogledala osim kad imam nesto prozirno pa ajde,da bude topić :D .ima da ih izvadim,da i oni ugledaju svjetlo dana,pa cu probati,mozda stvarno bude dobra alternativa.
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Dobro jutro mamice ❤️
Bome se raspisalo na zimskim bebama, bas mi je gust citati. Sto se tice svekrve, necu se uopce zamarati s tim da mi ne bi pokvarilo jutro.. Sto se tice dorucka, ja jedem uvijek neko voce, kavicu, jogurt ili sir s paradajzom (to mi je najdraze), ali najgora me glad i zelja za glupostima uhvati navecer, onda pojedem sve cega se dotaknem.
Dodatke sam pila na pocetku, sad sam se nekako uljenila, s tim da mi prenatal izaziva povracanje, pa njega mogu samo na pun zeludac eventualno. Elevit sam kupila na pocetku, zacepio me nemoguce, pa sam se preselila na twinlab. Gin nam je rekla da pocnem uzimati omegu, ali ni s tim nisam imala srece, pocelo mi izazivati refluks i stalno sam podrigivala na ribu 😖
Allegra i ne znam tko je jos spominjao, i ja sam morala dodatno zeljezno piti, a zatvor i sporu probavu imam opcenito, a pogotovo sad u trudnoci.. Ima u ljekarnama Solgar Gentle Iron, bas pise non constipating, i stvarno ne zatvara, pa probajte s tim.
Mene su jucer cijeli dan i cijelu noc sorale bh, zaspala tek oko 5 😕
Sortiraj odgovore
Najstariji