Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    visnjass
    17. Listopad 2015. 11:41

Jutro okruglice, nije ni čudo da moje dijete ne spava po noći kad mi je rekao muž da me čuo kroz dvoja zatvorena vrata kako hrčem 

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

• mama@
    17. Listopad 2015. 11:54

Visnjasss sta dvoja zatvorena vrata? 
    Ja cula kroz san da netko hrce, mrdam muza ali nista... to si sigurno bila ti 

Pepita2109
    17. Listopad 2015. 12:05

visnjass hahahaha nasmijala sam se, ja tako sama sebe uhvatim kako hrčem  začudo bebi ne smeta mora da će biti na mene kad je to u pitanju hahaha, ja sam mogla zaspati uz bilo šta, dapače hrkanje bi me i uspavalo hahahaha

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Tyna24
    17. Listopad 2015. 12:15

Moj ima takav posao da nema sanse dobiti godisnji u 12.mj tak da bum se snalazila sama,sa svekrvom..mama mi nece moci puno pomoci kad mi i sogorica mora roditi 2 tjedna prije mene..heh..

sto se tice hrkanja,ja uopce ne hrcem ali zato mm hrce za oboje

allegrazg
    17. Listopad 2015. 12:22

dobrodoslica novoj mamici!
    Tyna,sretan rođendan sa zakašnjenjem!Nadam se da si uživala u torti i kolačima.
    Mi se danas primili krečenja,tak mi smrdi boja da vam nemrem opisati,baš mi smeta..

Tyna24
    17. Listopad 2015. 12:40

hvala allegra, uf da znas kak sam se najela torte,kolaca,sokova
    a kolko sam dobila slatkoga?ufff,gdje mi je kraj
    nisam si usudila uopce mjeriti secer navecer

17. Listopad 2015. 14:45

Novoj okruglici dobrodoslicaa,i cestitke 😀
    Bas ste presli punooo tema
    Sto se tice svekrve i mame nemam nikakvih problema,mama je moja pa me ne moze ni iznervirati,mada ima ideja,a svekrvu da sam trazila ne bi bolju nasla

Sto se tice prstenja,ja ih inace nisam smijela jositi na poslu,tako da sam vjencani i zarucnicki nosila samo na godisnjem...pa sam sad jedva docekala da ih nosam,znam da bi trebalo uskoro da ih skinem ali bas mi se ne da 😑

Hranu koju ja vec duze vrijeme spremam u zamrzivac je sarma,punjene paprike,grah,onda meso koje napravim kao za gulas,blitvu i spinat sam jos ljetos samo skuhala par min i spremila u paketicima jer imamo puno iz vrta pa tako vadim,mljeveno meso kao za bolonjez,....ako se jos cega sjetim pisem,u glavnom nista sa krompirom ne zamrzavam jer mi krompir ima cudan okus poslje.

Mi smo isli na tecaj za trudnice,nista novo ni pametno nisam saznala,....nisu bas nesto dijeluje mi to vise kao tralalal samo da odrade,...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.