Jutro okruglice, nije ni čudo da moje dijete ne spava po noći kad mi je rekao muž da me čuo kroz dvoja zatvorena vrata kako hrčem
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Visnjasss sta dvoja zatvorena vrata?
Ja cula kroz san da netko hrce, mrdam muza ali nista... to si sigurno bila ti
visnjass hahahaha nasmijala sam se, ja tako sama sebe uhvatim kako hrčem začudo bebi ne smeta mora da će biti na mene kad je to u pitanju hahaha, ja sam mogla zaspati uz bilo šta, dapače hrkanje bi me i uspavalo hahahaha
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Moj ima takav posao da nema sanse dobiti godisnji u 12.mj tak da bum se snalazila sama,sa svekrvom..mama mi nece moci puno pomoci kad mi i sogorica mora roditi 2 tjedna prije mene..heh..
sto se tice hrkanja,ja uopce ne hrcem ali zato mm hrce za oboje
dobrodoslica novoj mamici!
Tyna,sretan rođendan sa zakašnjenjem!Nadam se da si uživala u torti i kolačima.
Mi se danas primili krečenja,tak mi smrdi boja da vam nemrem opisati,baš mi smeta..
hvala allegra, uf da znas kak sam se najela torte,kolaca,sokova
a kolko sam dobila slatkoga?ufff,gdje mi je kraj
nisam si usudila uopce mjeriti secer navecer
Novoj okruglici dobrodoslicaa,i cestitke 😀
Bas ste presli punooo tema
Sto se tice svekrve i mame nemam nikakvih problema,mama je moja pa me ne moze ni iznervirati,mada ima ideja,a svekrvu da sam trazila ne bi bolju nasla
Sto se tice prstenja,ja ih inace nisam smijela jositi na poslu,tako da sam vjencani i zarucnicki nosila samo na godisnjem...pa sam sad jedva docekala da ih nosam,znam da bi trebalo uskoro da ih skinem ali bas mi se ne da 😑
Hranu koju ja vec duze vrijeme spremam u zamrzivac je sarma,punjene paprike,grah,onda meso koje napravim kao za gulas,blitvu i spinat sam jos ljetos samo skuhala par min i spremila u paketicima jer imamo puno iz vrta pa tako vadim,mljeveno meso kao za bolonjez,....ako se jos cega sjetim pisem,u glavnom nista sa krompirom ne zamrzavam jer mi krompir ima cudan okus poslje.
Mi smo isli na tecaj za trudnice,nista novo ni pametno nisam saznala,....nisu bas nesto dijeluje mi to vise kao tralalal samo da odrade,...
Sortiraj odgovore
Najstariji