Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • moki6
    16. Listopad 2015. 21:59

visnjass htjela sam tvoj post kopirat, pa kopirala opet svoj  malo sam nespretna, dok ne pohvatam sve.... a i još uvijek čitam vaše stare postove i kupim informacije 

Pinkypik
    16. Listopad 2015. 22:01

Ines, ja sam isto tako nespretna postala. Stalno mi nešto pada a ne mogu se sagnuti!  
    Mužić me zove wumi wumi..sjećate se tog crtića? Ona dvojica sa psićem (kao) koji nešto mrmljaju,ko praščići izgledaju. 
    Ja sam po doma ugl. pa ne nosim nakit baš,ali nisam primjetila da natičem. Mislim da ne.. Samo mi se podočnjaci povećavaju 
    I kod mog dr. svakih 4 tjedna na kontroli imam vaganje urin, ručni pregled (bah), pa uzv da izmjeri cerviks pa vanjski uzv za mjerenje bebe. A to bude i mužić onda 

axia
    16. Listopad 2015. 22:16

pinky, urin daješ od početka trudnoće svaka 4 tj'? ja sam samo na početku i sad na ogtt-u :/ . vaginalni ultrazvuk nisam imala od 20og tj. sve više imam dojam da se mom doktoru baš i neda :(

shimmer
    16. Listopad 2015. 22:16

dobrodosla moki, nadam se da ce ti biti lijepo s nama 

kod moje isto uvijek mokraca, tlak, vaganje, vaginalni pregled.
    nekad uzv, ovisi o tt.
    ako mi ne radi uzv, provjeri kucaje bebe s onim fetal watcherom.

lako mi je to jednom mjesecno da me pregleda, ali se grozim onih vaginalnih svakih par dana kad se udje u termin pa se ide u TA 

vjencani i zarucnicki prsten i inace skidam cim udjem u stan. ne mogu s prstenjem nista raditi. a jos uvijek mi stanu normalno na prste.
    ja sam primjetila da su mi stopala nekako otekla. kad ih gledam nisu, ali kad obujem odredjenu obucu bas osjetim da mi je manje komotna. nadam se da je prolazno jer sam ionako nogata.

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

• mama@
    16. Listopad 2015. 22:23

Pozdrav novoj mami. Cestitam na deckicu 

Jos uvijek nosim prsten, nosila sam i u prve dvoje T do kraja. Nikad mi nisu ruke toliko oticale kao noge. Sva sreca.

Danas samo sopingiram. Prvo speceraj, onda ormar za hodnik i sad s djecom po cizmice. Krepana sam. Hodam po trgovinama i samo gledam jel.mi blizu wc hajahaha

Ja nisam nespretnija ali zato zaboravljam sve moguce. Postaje strasno vec. Netko mi kaze broj ja ga zaboravim dok podignem olovku hahaha

Pinkypik
    16. Listopad 2015. 22:31

Dobrodošla nova okruglice! 

Axia,da pa oni uvijek uzmu urin i umoče onaj štapić koji pokazuje eventualno povećanje proteina i šećera. I tlak sam zaboravila, shimmer me podsjetila. Sad sam iza 30.- 32. tj. radila bris, urin (za laboratorij), štitnjaču i krvnu sliku. Trebala sam i ogtt ali sam to odlučila preskočiti jer nemam povišen šećer pa mislim da je nepotrebno. Dr. opće prakse mi je umjesto toga napravila na krvnoj slici neki prosjek šećera kroz 3 mj. Neznam kako se to zove.

Tyna24
    16. Listopad 2015. 22:50

hvala curke još jednom

evo ja sam se upravo danas zaletjela sa svekrvom, oba dvije kroz vrata. nemože, nisam više tak mršava kak prije, hahaha

mene svaki put pregleda ginekologica... drugačije nemože niti znati ako sam zatvorena ili ne... pa tako se to provjerava... ili? meni svaki put poslje pregleda veli da sam zatvorena... znači zbog toga se guraju prsti

• buffy
    16. Listopad 2015. 22:54

Dobrodosla moki..... 
    Isti pregled kao pinkypik sam i ja imala ovaj tjedan osim sto meni nije spominjao ogtt nego.me je poslao jos kednom.na urinokulturu 
    Oticanje je uzas pogotovo nogu, trenutno samo parike mogu obuti i to me vec polako nervira, pogotovo po ovom kisama 

MaliV
    16. Listopad 2015. 23:02

Dobrodosla moki, cestitke na deckicu 💙
    Moja gin isto svaki put pregleda dolje da li sam zatvorena, kratko provjeri cerviks vaginalnim uzv i onda dalje preko trbuha gledamo maloga ☺️ Prije toga sestra provjeri kile, tlak i posalje me da se popiskim 

Cure kako cete vi sa svojim muzevima/partnerima kad rodite? Da li oni uzimaju neki godisnji, koliko dugo, tko ce vam pomagati? 
    Ja sam krenula traziti po netu recepte za zamrzavanje pa cu napuniti freezer ruckovima, bar da si tu olaksam malo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.