A joj Mia ja od slatkog živim kako prije trudnoće tako i sada
nisam znala da i to utječe, a kakav će mi tek nalaz biti od OGTT-a u petak idem, sve me strah i da 18 i pol kila sam dobila
jaaaao
A kaj sad, možda bi bilo dobro da me pljusne taj ogtt pa da se prebacim na zdravu prehranu
A za uloške znam da nije dobro a s druge strane najmanje 3 puta se moram presvlačiti a to je baš koma kad sam cijeli dan u gradu
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Curke nema na čemu dakle benkica i bodybenkica isključivo služe kako se ne bi navlačilo u početku preko bebine glave jer je malo nezgodno, barem je meni bilo kada sam motala svoju seku jer kad benkicu ili body benkicu oblačite ne morate dizati bebinu glavicu nego ju samo zarolate sa jedne strane na drugu hehe tako sam bar vidjela ja od mame
MaliV moja mala sad baš često štuca ujutro i navečer obavezno, a danas je i posebno aktivna ne znam da li me to više veseli ili brine hehe
Na trudnički sam željela ići,ali ga nema tako da sam sada u bedu,ali ok..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Visnjass znam kako ti je, meni je OGTT u granicama, ali pri vrhu pa mi je ginić rekao da svakako smanjim ugljikohidrate i ponovim test za 2 tjedna, tako da se već 2 tjedna suzdržavam koliko mogu od slatkog (priuštim si par kockica tamne čokolade, a imed je bio dobar sad dok sam se liječila od prehlade :)), a najrađe bi otišla u slastičarnu i naručila tonu svega! :D
Slazem se da su benkice mozda prakticnije makar sva robica ima ili kopcanje na ramenu ili prosirenje tako da i nije bas toliko navlacenje preko glave koliko se cini. Iskreno mene vise zabrinjavaju oni mali rukavi
Mia kod nas su dopustali kasnjenje i mislim da su svi na kraju dobili potvrdu.
Meni je Vincek pored kuće, kaj da ti velim.. ak niš drugo večer mi ne prođe bez kesten pirea sa šlagom
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Mrkvica ne znam meni je bilo zbog glavice jer im je glavica sva majušna i djeluje nekako krhko, i još fontanela mekana mene to plašilo uvijek, i još me plaši iako imam nekog iskustva hahah rukavići zašto te to zabrinjava? hehe
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita ma plasi me i glavica, ali ti rukavici su tako minijaturni dva prsta mi stanu unutra. Kako nagurati bebici ruku unutra, nemogu si to predociti smijesno znam ali eto kad je sve taaako malecko
Dotakle ste se moje najveceg straha, oblacenja bebe mene je strah i glave i ruke i noge..ma svega, meni izgledaju tako krhke te bebe da se bojim svega.. al uskoro cu morat svladat taj strah, al sam si.kupila bodi beknkice da ne navlacim preko glavice
Sto se tice slatkog ja sam poludila u trudnoci. Prije skoro.nikad nisam jela, a sad ne mogu zamisliti dan bez slatkog
Moj popis nije bas neki pa mol vas.koje ste.kupnju obavili da me nadopunite.. kad ste pisale.nisam bila bas azurna
Stavila sam na listu:
5 paketa vir 80
2 spavacice
10 komada jednokratnih gacica
Jastucice za dojenje i grudnjake
Vlazne maramice
I sad ne znam.za bivacin ili.neki takav sprej u slucaju sava.. to sam procitala svasta i pogubila se i da dodala sam i cepice evalqu sto sam tu procitala
Za izdajalicu se jos mislim dal da ju prije kupim il da ju dragi kupi ako bude potrebna... i dalje nemam pojma.sta mi jos treba...
Jutro drage moje.
Benkice... puno prakticnije od bodya za prvih 1-2mj jer ne dizete 'mlitavu'glavicu sa povrsine vec samo rolate bebicu s jedne strane na drugu. Mojoj je djeci to uvijek bilo smijesno .
Uvlacenje rukica u rukavice... samo se zavrnu rukavici i progurate rukicu te onda ispravite rukaviće.
Ja sam se u prvoj T plasila toga ali kad dodete kuci i probate sve to i presvlacenje skužite koliko su bebe cvrste i fleksibilne ustvari.
Buffy hvala za popis.. isti je kao moj samo kod mene nema spavacica i stavila sam byvacin spray 2 kom. jer mi on odvelike pomaze da sve dolje prode. I da, upisala sam si chicco uloske 2 kom za dane u bolnici dok jos krvari dosta...kasnije imam Vir 4 kom.
Ako sto usfali dragi ce trgovati
Uzivajte mi na ovo kisno jutro
dobro jutrooooo!!! kišno jutro? kod nas nema kiše, još
mene zabrinjava i oblačenje zbog glavice, i rukica, ali me isto tako i svlačenje, možda čak i više plaši
a body je praktičan kad treba mjenjati pelenu, otkopčaš dole i zamjeniš... a ovo moraš skoro cijelog svlačiti... neznam na kraju koje je bolje
a vidjet čemo i sve naučiti, zar ne?
Sortiraj odgovore
Najstariji