e baš zbog toga slinavog vremena sam ja sve oprala kad je bilo toplo i posušilo se isti dan
moj maleni je miran, a čim upalim muziku,evo njega rasplesanoga,cijeli trbuh mi skače očito bude neki pjevač ili plesač. hahahaha
kod nas kišaaaa od jučer popodne... stvarno je vrijeme za prespavati cijeli dan... katastrofa...
dosta vas bude imalo za Božić bebicu doma, a ja? termin mi je 23.12... taman budem za Božić možda u bolnici... joooooj... mene samo muči kak budu se doktori i sestre ponašale za te blagdane...
Izgleda da je moja beba naj tvrdoglavija.. kad doram trbuh ili pricam ili ocekujem udarac nikad ga nema.. i nitko drugi osim muza nije vidio micanje trbuha ili osjetio bebu.. onda se smiri
Da mi se utrpale u zimske bebe a kalendarski smo jesenske.. al nekako kraj 11 i pocetak 12 je meno bar zima.. i na tv u sve bozicno pocinje
Tyna ja nisam oprala robicu još jer nemam kamo sa njom dok se ne opere još čekam ormar da mi stigne grrr.. ali sam mislila kupiti onaj spremnik za spremanje robe, oprati, srediti, složiti unutra i onda samo kad ormar stigne prebaciti.. jer ormar može stići tek početkom 11mj a ne želim sve na brzinu raditi..
daaa i naša bebica će biti sa nama već za Božić tko zna možda i tvoja beba dođe tako da ste do Božića doma
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Ma neka vas 'jesenjskih' kod nas. Ne smetate nam uopce
Vecina nas bi mogla vec za Bozic imati bebe pod borom.
Kako moj doktor voli reci da nije bitan termin poroda nego samo da se ude u 9-ti mjesec. Tako da i ja po tome mogu ocekivati od cca.10.12 pa na dalje
Sve je moguce.
Sto se tice mjera beba...ja doslovno nista ne znam... jedino da je sve ok, kako oni kazu
Robicu i sve sam oprala kad je bilo jos toplo. Jedino nisam sve popeglala, al budem i to
ja sam napravila u našem ormaru mjesta za bebine stvari sad je naše malo nagurano ali nema veze
glavno da sam riješila to kad je bilo ljepo vrijeme(bit će još nadam se) ali svejedno... ja si nekak mislim, kaj ako nedaj Bože završim prije u bolnici... a nemam spremno doma? zbog toga sam se požurila.. sad samo lijepo uživam... sve je spremno
osim još nisam obavila šoping u ljekarni, i za sebe kupila spavačice... ali i to budem riješila uskoro..
mama ja se uopće ne osjećam kao da mi je beba jesenska hahah, meni je to rana zima, isto kao što mi je početak 9 rana jesen, a ne ljeto uhh po tome ja već mogu početi uskoro i odbrojavati hahaha pa kud prije hahaha
Tyna ma bravo draga sad si barem mirnija hehe, ja nažalost nemam kako napraviti mjesta u ormaru jer nam je i ovako gužva, a sada će u bebinom biti mjesta i za sav višak hahaha
a dvije spavačice mi je svekrva kupila sad kad je bio sveti Mihovil tu kod nas, platila obje 100kn, a fine su i tople i imaju gumbiće i kupila mi je i ogrtač za 80kn isto fino mekani topli, naravno ja sam joj dala pare jer sam ciljala da mi kupi tako na štandovima za tu cijenu mogla sam kupiti jednu takvu spavačicu u normalnom dućanu
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Curke sto mislite jel treba prati poplun za bebu? Otkako sam ga kupila stoji neotpakiran, navlake cu oprati svakako kao i dekice ali nezz dali da i njega strpam u masinu.
pozdrav, okruglice :D
ja ću oprati sve, i poplun, i štep-deku i sve :) sušit će se uz peć ako nikako drugačije... al bit će još lijepih dana :)
mama@, ja planiram još peći kolače za božić, a ti već od 2.12. planiraš u bolnicu :) morat ću si ja neke stvari malo drugačije posložiti....
mrkvica, ja sam oprala i poplun... od viška glava ne boli
pepita, bravo za spavačice... meni mrak padne na oči kad vidim cijenu preko 100kn za jednu, a znam da je poslije bolnice nikad neću nositi...i tako svaki put odem doma bez spavačice
Kod nas se nose one bolničke spavaćice, a ogrtač imam mamin, čisto ako će trebati zbog posjeta...
Robica mi stiže ovaj tjedan tako da to tek trebam oprati, oprala sam poplune, jastuke i deke što sam imala od brata, posteljinu i tetre ću naručiti idući mjesec...
Pepita spominjala si da je čaj od koprive dobar protiv naticanje, smije li se on piti u trudnoći? Imam još domaćeg čaja jer sam ga prije pila za anemiju...
Sortiraj odgovore
Najstariji