Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lady6
    07. Listopad 2015. 10:36

Jutro, okruglice! dan je idealan za spavanje, i ja bih spavala da mogu, kičma mi ne da niti jednu noć da  miru spavam. Sve mi se čini da je za menen spavanje gotovo. A malena moja isto mislim nikad ne spava, a i ije nježna, ima fazu kad stvarno jako lupa, tj.više se rasteže preko rebra i po kuku i po mjehuru ma svugde ju ima. Moja je robica nova pa sam ju prala na brzom programu na 30. A inače imam na mašini baby program koji je na 60 i s duplim ispiranjem, tak da mislim Pepita da ti to bude ok. Shimmer i ja sam nekako u božićnom duhu već, jer inače izrađujem božićne dekoraije i adventske vijence pa sam si priremila sav pribor da ubijem vrijeme

Pepita2109
    07. Listopad 2015. 10:45

shimmer hahaha sad si i mene zarazila božićnim duhom 
    visnjass možda to znači samo da je beba veća?? 
    lady hvala  jojjj i tebe leđa ubijaju još, znam kako ti je,ali srećom ja se uspijem nekako namjestiti pa zaspati,ali kod svakog okretanja se probudim, ne znam kakav bih ti savjet dala.. mene dragi malo izmasira malo pomogne taj tren
    Moja malena je isto svugdje,ali je još nisam nikad osjetila pod rebrima i na više, možda bude mala beba na mamu hahah (tješim se) 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    07. Listopad 2015. 10:49

Pepita ja sam prala na 60 i duplo isprala, nisam htjela riskirati s onim mekanim stvarcicama i neznam jel bilo bas potrebno ali robicu sam iskrenula naopako pa oprala. A susila se tri dana, grozno.. 

Sto se tice tih mjera bebe na slici od uzv-a u onim tablicama meni neke idu u 35, neke u 34, neke u 33tt i doktor nikada nije rekao da nesto nije okej. Mislim da oni neki prosjek racunaju, ili se vole drzati onog termina prema zadnjoj m. Uostalom pise takoder da su moguci odmaci u mjerenju do 350g sto je po meni dosta.

Mrkvica2
    07. Listopad 2015. 10:53

Sto se tice spavanja mene kukovi ubijaju, sto je jos gore zbog spavanja na boku.. 

Bozic.. nemogu vjerovati da cemo ga ove godine slaviti sa malom bebicom  

Dillb nam ima jos 20ak dana, mogla bi svaki cas  bas me hvata euforija neka kad vidim da cemo i mi uskoro krenuti.

• buffy
    07. Listopad 2015. 10:55

Jutro... i kod mene je neko tmurno vrijeme, bas za izlezavanje  
    Sto se velicine bebe tice i moja je veca, ali bas po svim mjerama, pa je rekao da jedino mogu prije roditi ili da je genetski veca beba tako da se i na to pripremim.. Nista posebno nije isticao niti sam ga ja pitala, valjda bi sam rekao nesto 
    Sad mi je zao sto nisam sve oprala kad je bilo sunce, ili bar deke i ove deblje stvari 

Pinkypik
    07. Listopad 2015. 11:14

Jutro okruglice!
    A baš ga pljušti vani danas... Prava jesen. Ja sam baš skužila da je pol naših beba zapravo jesensko,uključujući i moju jer zima počinje tek negdje 21.12. Ma nema veze 😜
    Dobila sam nalaze brisa i urina uredno sve. A do sad stalno preko ljeta neke gljivice. I ja sam u Mülleru uzela Lactacyd ljubičasti i malo mažem kantarion i nema ni gljiva ni bakterija 😄
    A te mjere bebica koje spominjete nemaju veze dok god na kraju dr. kaže da je sve ok. Pa netko se rodi s 2 kg a netko s 4 kg, i vidi ti sad taj start kako je različit! Samo da je sve ok.

Pepita2109
    07. Listopad 2015. 11:32

Mrkvica hvala 
    moja beba je po mjerama kaže doktor točno za tjedan u kojem se nalazim iako joj je opseg trbuha manji za par dana, a ostalo veče za jedan dana, tako da ja vjerujem da oni po tim mjerama izračunavaju neki prosjek, i kao što kaže Pinkypik bitno je samo da je doktor potvrdio da je sve u redu, a sad je li beba manja ili ne, nema to veze svi smo drugačiji 

🙏👸👸🙏❤️

shimmer
    07. Listopad 2015. 11:41

e zaboravih se nasmijati na mrkvicu i kolostrum 

što se pranja i sušenja veša tiče, mi smo taman prije par tjedana ugradili električne radijatore tako da sad zlu ne trebalo mogu uključiti jedan da ubrza sušenje, ali pričekat ću s pranjem bebine ipak dok baš ne bude zahladilo pa ćemo ionako grijati. pogotovo za sušenje dekica i jastuka i ovih debljih stvari.
    drago mi je da sam platnene pelene riješila u onom sunčanom naletu. sad su mi ostale samo tetre, a one su brzo gotove.

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

visnjass
    07. Listopad 2015. 11:44

Hvala curke, probati ću prvo sa Lactacydom pa ako ne pomogne onda gospinom travom. Znam da pretjerano pranje uništava i dobre bakterije ali kaj da radim kad se ujutro dignem 'ona' je slinava (da oprostite na izrazu) preko dana isto a navečer se obavezno tuširam ..
    Pepita dalji termin znači da je beba sve manja i manja ali ako on na to nije ništa rekao osim da je sve u redu a mjerio je sve.. eto sama sebi dam razmišljati idućih 4 tjedna do pregleda

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

Pepita2109
    07. Listopad 2015. 12:34

visnjass da nešto nije u redu draga, doktor bi ti već rekao bar ja tako mislim... znam da misliš o tome, i ja mislila samo na onu jednu mjeru gdje je bila manja za par dana,ali kad je doktor na to rekao da je sve u redu onda sam se smirila.. držim fige 

🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.