Jutro okruglice!
Malo je tmurno ali bar ne pada. Moj mužić se uhvatio farbanja,a ja sinoć nikako nisam mogla spavati od uzbuđenja što ću danas ormare slagati...ali se pod nije osušio pa ništa...
MaliV i ja sam u 28. tj. prvi put osjetila štucanje 😊 To mi je tako super! Uživam svaki dan ujutro i navečer u štuckanju 😄
Za bradavice je lanolinska mast najbolja jer se ne mora ispirati pa čuva bradavice i dok beba cica.Tako su bar meni rekli...A gaće,ajme meni,pojma nemam što ću za bolnicu uzeti..najrađe bi ništa,sam si zaljepim taj uložak i bok ha ha 😛
Dobro jutro okruglice
Vidim da su nam popisi većinom usklađeni hehe ja sam isto izabrala Pavlovićevu kremu za guzu, ulje neko za kupanje i tjemenicu vjerovatno bademovo, vatice, i krpice (mini tetra, gaze) to je šta se tiče njege odnosno tih kozmetičkih stvari.. termometar za vodu svakako uzimam, jer ja se volim kupati u jako vreloj vodi inače, pa radije ću ja to propisu... većina popisa mi je ista kao i kod vas..
Cure moje drage dragi i ja sinoć imali odnose, kao uostalom i do sada, čak smo bili nježniji nego inače (iako nismo ni grubi) i cijelu noć sam proživljavala takve bolove da sam mislila da ću roditi, nemam pojma jesu to bili lažni trudovi ili šta, uglavnom trbuh mi je bio tvrd kao lubenica, bolio me tako da ne mogu ni opisati tu bol, leđa me rasturala ajmeee majko, i imala jaki nagon za veliku nuždu, razmak između tih čuda nije bio jednak, i trajalo je po nekoliko minuta, pravo sam se prepala, i na kraju poslije 5 ujutro sva umorna kako nisam spavala rekla sam si odspavat ću malo pa kad me opet uhvati probuditi ću dragog i idemo na hitnu, međutim probudio me samo pun mjehur, nije se ponavljalo,još 5 dana do pregleda i nema seksa više bar ne dok ne obavim pregled...
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
ajoj, to sigurno nije bilo ugodno :( takvih stvari je mene uvijek strah, pa se ne mogu opustiti kao prije... molim te, svakako nas obavijesti što će ti doktor reć *
Pepita mislim da su to jace bh. Mene su neko jutro pocele vec za vrijeme odnosa i uzasno su neugodne, ja nisam mogla jedno vrijeme ustati iz kreveta. Javi sto je rekao doktor i mene zanima.
Uh pepita zato ja i imam takav strah.. uopće ne mora biti ništa ali sami taj osjećaj da nešto nije kako treba i doktor mi je rekao da bi bila opuštenija da imam odnose ali kako i da mi baš ništa ne bude ja bi mislila da je ko zna kaj. Uglavnom s kim pričam o tome smiješno im je kao sve je to prirodno Al eto.. strah je jači i da jadan moj dragi
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
axia hvala
visnjass ma mi smo imali odnose od početka trudnoće pa do sad skroz normalno, i dostaa često (svaki dan, svaki drugi), ja sam uvijek optimist pa i sada, samo sada će biti samo pauza do pregleda u slučaju da sam se počela otvarati ipak ne bih htjela još roditi ali trebaš biti opuštenija i što pozitivnija, ako ništa drugo zbog svoje bebe jer osjeti to sve, ja čim sam tužna ili sl. moja počne raditi akrobacije, kažu kakva je mama u trudnoći da će biti i takva beba, a sad koliko ima istine ne znam, moja mama je sa mnom dosta plakala (hormoni) i ja sam pravi pekmez hahaha, ali sada sam zbog bebice nekako smirenija i pozitivnija i trudim se biti sretna
🙏👸👸🙏❤️
Pepita vjerojatno samo pojacane bh kontrakcije... dobro da je oregled ubrzo pa ces vidjeti..
Meni tako nedostaju odnosi da je to ludnica... da bar ja nemam volje bilo bi lakse, a ovako cu poluditi
Ako.je za bebu to istina onda ce moja biti jako simpaticna.. ja vecinom kad placem ( reklama me zna rasplakat) u isto vrijeme i umirem od smijeha jer sam sebi smijesna ... a kad sam nesto nervozna moja se beba smiri u trbuhu tako da nema nervoze jer ja volim akrobacije...
buffy bh kontrakcije traju najviše minutu koliko sam shvatila doktora (meni su 30sek možda i manje bile),a meni je ovo trajalo od 5-15min, i onda razmak od 20min-1sat, a i ne vjerujem da su kontrakcije tako bolne, ne znam, samo znam da sam gotovo plakala od bolova i previjala se, i jedva čekam pregled.. evo moja mrva mi se javlja pa sam mirna
ooo vjerujem i sama sam takva hehe gora ja od dragog..
hehe imam i ja takvih trenutaka
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji