Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • buffy
    07. Listopad 2015. 14:22

Ja ovaj tjedan idem u nabavku stvari za sebe i jos malo robice sto mi fali za bebaca... 
    Tek sam skuzila sta mi za bebaca treba a sad se moram prebaciti na stvari za sebe i to dobro proucit sta mi treba.. sve mi se cini da sam sve odgodila za zadnji tren 

axia
    07. Listopad 2015. 14:30

curke, sad gledam katalog od lidla, od 12.10 imate jako jeftino odjeće za bebe i malce, a od 15.10 pokoja stvarčica za mame

axia
    07. Listopad 2015. 14:31

buffy, i ja sam se borila sa "trebam, ne trebam, imam, trebam još malo".... onda sam pukla i napravila popis pa sad samo križam :D

• mama@
    07. Listopad 2015. 15:21

Axia hahahahaha. .. dobra si... ti jos i kolace planiras peci a ja vec za putom 
    Ali kad bolje pogledas sve je moguce. Da ne racunam tako unaprijed, tko zna, mozda jos ne bi nista ni nabavila za bebu  haha

Buffy sto si stavila na popis za sebe? Ako mozes napisati cisto da se izkontroliram

Ines24
    07. Listopad 2015. 15:23

Axia taman sam ja htjela napisati da Lidl opet ima stvarčica za bebe od ponedjeljka 

Tyna24
    07. Listopad 2015. 15:24

okruglice, ja sam se izgubila pa mi je potrebna pomoć... našla sam jednu stranicu što sve treba za zimske bebe, kao,popis...
    čitam ja to, idem brojat kolko ja čega imam, i sad vidim da ja ne kužim razliku između benkice, body benkice,bodyja na vezanje i odjelca?! pa meni su to sve bodyji, samo da razliku radim između onih debelih zimskih i običnih pamučnih...
    koja je razlika?

Pepita2109
    07. Listopad 2015. 15:35

Mrkvica ja bih ga svakako oprala ne znam reda radi ipak je to u proizvodnji puno ljudi diralo i tako.. 
    Ines smije se kopriva, ja pijem kamilicu i koprivu još od kad sam bila prehlađena i super mi je..
    Buffy tako sam si i ja napravila heh ali nema veze, ma imaš vremena samo pomalo sada
    axia hvala na informaciji 
    Tyna benkica ti je kao košuljica/majica koja se ne oblači preko glave nego je na vezanje sa strane, a ima i na gimbiće, body je body ide preko glavice i kopča se među nogicama, a body benkica ti je kombinacija to dvoje i po meni je to najbolja opcija nekako isto ima za na vezanje i na te gumbiće, a odjelca ne znam kak da ti objasnim odjelce se obuče na to sve, jako je zgodno i praktičnije od hlačica u početku pogotovo radi pupkića.. ono fino šminkica i tak imaš ih raznih

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    07. Listopad 2015. 15:47

Axia slucajno sam dok sam listala stisla ispod toga sto si napisala prijavi administratoru  nadam se da nece nista biti, ako bude poslati cu im poruku. Glupi mobitel..

Tyna ja isto ne razlikujem ni ne trudim se  valjda cu se ustositi s vremenom.

• mama@
    07. Listopad 2015. 17:30

Mrkvica,  Tyna skuzit cete cim bebe dodu kuci sto je body a sto benkica i sl.
    Koristit cete ono sto vam bude islo pod ruku i sto cete smatrati najjednostavnijim  bez brige.
    Bitno da imate nesto od toga.

axia
    07. Listopad 2015. 19:24

mrkvice, zasad je sve ok :)
    mama@, ja od svibnja planiram što ću peć za Božić, onda još nisam bila svjesna da neću biti toliko mobilna u to vrijeme... al moram makar turu zvijezdica napravit, neću moć odoljet... a ako mala princeza bude tu da pomogne, tm bolje :D zaista bi nam uljepšala blagdane da urani. ionako mislim da je termin fulan za barem tjedan dana :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.