bok okruglice!
kaj se tiče tih bh i bolova, ima dana kad mi se javi par u danu, a nekad par u pol sata..zadnja dva dana me izluduje taj neki glupi osjećaj tupe boli, nešto izmedu trebam dobiti i proljeva, i isto tako u ledima i onda nakon nekog vremena prestane..za tjedan dana je pregled, jedva čekam da sve ispitam doktora...najviše me strah prijevremenog poroda. jedino me tješi kaj mi je curka aktivna i luduje.
idući tjedan se dragi baca na krečenje i idemo u ikeu. jedva čekam.
Pepita, mislim da ti je tvoje tijelo reklo svoj komentar i objašnjenje i sve,sad samo trebaš poslušati. Naravno da sex nije zabranjen u trudnoći kad nema problema,ali ovo bi ti mogli biti baš izazvani lažni trudovi,pa ti rađe prijeđi na ostale oblike sexa, bar dok ne pitaš dr. da ne bi lažni postali pravi...😨
Pozdrav svim okruglicama.
Imam osjećaj kao da vas sve već poznam :) jer vas religiozno pratim već barem dva mjeseca ali se nisam do sada javljala jer imam kronične napade forumske stidljivosti.
Trenutno sam 34tt ravno i za par tjedana očekujemo svog miša (još jedna curka u ovoj temi)
Razlog zbog kojega se sada javljam je da sam već pomalo luda od problema koji imam i nedostaje mi ideja.
Naime usljed obilatog iscjedka sam prije nekih 3 tjedna nekoliko dana nosila dnevne uloške. Od njih mi se pojavio osip i svrbež koji još uvijek traje. Crvenilo i prštići koncentrirano na jednom bedru i pri vrhu velikih usana. Strateški napad na klitoris.
Naravno otišla sam kod svog doktora. Odradila još jedan bris i još jednu urinokulturu. Sve uredno. Nema bakterija ni gljivica. Ali ta napast još uvijek traje i samo se širi (ili barem migrira naokolo). U utorak sam opet bila kod doktora koji je samo komentirao da njemu to sve izgleda jako nadraženo i da mažem bepanthenolom.
Pokušavam se suzdržavati da se ne češem i već pet dana po stanu hodam u spavačici bez donjeg rublja ali nije da ima nekih pomaka (barem ne pozitivnih).
Moj doktor se oprostio odmene s uputnicom za TA gdje bi trebal ići za 2 tjedna a s obzirom da u dva posjeta nije imao nekih prijedloga koji su polučili uspjeh ne ide mi se opet kod njega.
Dakle tražim alternative. Drugo mišljenje. Još nekoga da me smiri.
Ako moram trpiti do kraja trudnoće budem, ali me naravno užasno strah da ne naškodi bebi, da ne pokupim nekakve gljivice ili bakterije preko toga.
Ja nikako nisam opuštena trudnica. Više u smjeru paranoična, nervozna i strahom paralizirana.
Imate li kakvih prijedloga gdje da idem dalje?
Lill cestitam na curici... ti si bas blizu termina spram nas ostalih
Ne znam ato bih ti mogla reci za osip. Na tvom mjestu ja bih mazala s Bepanthenom po preporuci doktora da se to povuce i da te ne iritira dodatno.
Sretno draga. Nitko nije ljubitelj bestija. Samo ti hrabro na njih
Oh curke moje bez brige nakon onog showa od sinoć seksu sam rekla ne do daljnjeg teškog srca,ali mi je beba ipak sada na prvom mjestu.. tako da svakako ću scenarij prepričati doktoru i već znam da će mi zabraniti seks bar do 37tt ali kao što ste rekli može se uživati i na druge načine
lillany dobrodošla, neka si se ti nama javila i čestitam na curici
šta se tiče osipa, jesi razmišljala da se pereš čajem kamilice on je super za takve stvari, i bebama se pere guza njime kad je osipana? Sodom bikarbonom također jer ona ubija gljivice, a ulje gospine trave da ni ne spominjem must have u mojoj kupaonici.. Ako ne možeš bez dnevnih da ih zamjeniš? Ja sam uzimala neke skupe i bile mi katastrofa, sad imam neke kauflandove već duže, naajobičnije bez ikakvih mirisa i super su.. A ako ti je osip i dalje prisutan da nije do šampona?
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Ne bih se slozila s tim kakva trudnica, takva beba... Nema smirenije, osjecajnije i njeznije osobe od moje mame. Takva je bila i u trudnoci, a eto mene- slika i prilika mog oca, zivcana i zahtjevna. I po tome ce moja kcer pucat po savovima od nervoze od trena kad dodje na ovaj svijet, a mira nece imati ni u snu
Lill, samo smireno. Ako nisu bakterije i gljivice ne znam kako bi bepanthenol trebao pomoci... Nac ce se neko rijesenje
Lill, pokusaj sa obicnim pamucnim uloscima ili jednostavno uzmi tupfer vate
dobrodošlica i od mene, lillyce :D baš si me nasmijala s ovim gracioznim slonom :D ja se već tako osjećam, pitam se s čim ću se onda upoređivat kad doguram kao ti do 34tt :)
iskreno, vezano za osip i neugodu južnih krajeva nemam niš pametno za reć, ja sam sad na vaginaletama (dvoje sam dobila ovaj put :( ), prije toga isto crvenilo i osip :( kad završim s turom, bacam se na gospinu travu, i to ću na gazu pa u gaćice, s obzirom da sam isto dnevne izbacila....
Sortiraj odgovore
Najstariji