pepita, hvala ti na objašnjenju al da sam iskrena, neznam čemu ta benkica na vezanje?kaj budem s tim? to nisam uopče kupovala jer stvarno neznam,jel potrebno to?
axia slažem se s tobom... i ja bi da naš urani neda mi se ležati tamo na badnjak,božić, štefanje... joooj... a i doktori su sigurno u to vrijeme drugačiji... kome je ljepo na blagdane raditi... heh... svi bi bili doma...
Tyna nekima su prakticnije jer se ne oblace preko glave, bodi benkice takoder, a i zbog pupka. Makar mislim da se nauci s vremenom na sve. I nadam se da ces za Bozic biti doma s bebicom ili da ces iza Bozica ici roditi
aha, sad kužim
ja se nadam da ću za Božić biti doma, jer ako me zakači poslje Božića, onda budem tam odležala Staru i Novu godinu... hahahaha
Axia hval na info za lidl 👍🏼
Ja sam mislila da se samo ja preuranjeno veselim Bozicu 😄 svaki dan listam po pinterestu koje kolacice i ukrase bi mogla raditi, na pomisao snijega, tople cokolade, pite s jabukama i cimetom i malo
Eh,i ja učim te benkica nazive.. Ali skužila sam da je bolje to nego pokušavati bebici nešto navlačiti preko glavice!
Nama je termin 6.12., na Sv. Nikolu, ali kako je stalno napredniji i meni se čini da bi mogao uraniti. Ali sam se sa sinekom "dogovorila" da mi ne dolazi prije 24.11. kad je tatici rođendan 😉 To može jer ionako ne znam što ću mu kupiti (ni kako) pa će ionako sinčića za rođendan dobiti 😄 Bolje od toga stvarno ne mogu!!
Okruglice, samo da vas pozdravim, nije da vas ne čitam, ali prehladu sam vukla već 5 dana, evo danas je prvi dan bolje pa se nadam da ćemo muž i ja u subotu do Ikee napokon kupiti veće stvari za nas i za bebu. Pošto izbacujemo stari ormar iz sobe da bi stao bebin krevetić, kupujemo uži u Ikei , a nadam se da ćemo i komodu za presvlačenje. Krevetić još čekamo, možda ćemo uzeti rabljeni, samo treba vidjeti u kakvom je stanju. Madrac ćemo novi kupiti. Iako sam mislila svaki mjesec odvajati pomalo, skužila sam da ćemo ovaj mjesec ipak imati malo više troškova..:( Al dobro, izgurat ćemo!
Višnjas, što se tiče gljivica, kod mene pali što rjeđa upotreba dnevnih uložaka, a i prehrana ti može pomoći..puno slatkog ih izaziva...
Otisla mi porukica od uzbudjenja 😄
.. I od naseg malog cuda koji ce nam uljepsati Bozic, sva se raznjezim.. Ovo ce nam svima biti najljepsi Bozic ☺️
Mi smo danas i prvi put osjetili stucanje, nisam se mogla prestati smijati, dusa mala kako je njemu zabavno unutra 😄
Sto se tice robice, ja isto jos ne kuzim sve izraze, za mene postoji body, majcica i hlacice, a tutica mi je ono debelo zimsko odijelce, tako da hvala na objasnjenju i od mene pepita 😘
Htjela sam vas pitati jeste bile na trudničkom tečaju? I da li netko zna, ako muž radi i ne stiže na vrijeme, da li to toleriraju?Ja sam se prijavila za 11.mjesec, mislim da je to ok!
mia, kod nas su tolerirali čak i ako se nisu pojavili očevi, na kraju su svima dijelili potvrde, tko je htio...
Sortiraj odgovore
Najstariji