Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tyna24
    07. Listopad 2015. 19:44

pepita, hvala ti na objašnjenju al da sam iskrena, neznam čemu ta benkica na vezanje?kaj budem s tim? to nisam uopče kupovala jer stvarno neznam,jel potrebno to?

axia slažem se s tobom... i ja bi da naš urani   neda mi se ležati tamo na badnjak,božić, štefanje... joooj... a i doktori su sigurno u to vrijeme drugačiji... kome je ljepo na blagdane raditi... heh... svi bi bili doma...

Mrkvica2
    07. Listopad 2015. 20:20

Tyna nekima su prakticnije jer se ne oblace preko glave, bodi benkice takoder, a i zbog pupka. Makar mislim da se nauci s vremenom na sve. I nadam se da ces za Bozic biti doma s bebicom ili da ces iza Bozica ici roditi 

Tyna24
    07. Listopad 2015. 20:23

aha, sad kužim
    ja se nadam da ću za Božić biti doma, jer ako me zakači poslje Božića, onda budem tam odležala Staru i Novu godinu... hahahaha

MaliV
    07. Listopad 2015. 20:44

Axia hval na info za lidl 👍🏼

Ja sam mislila da se samo ja preuranjeno veselim Bozicu 😄 svaki dan listam po pinterestu koje kolacice i ukrase bi mogla raditi, na pomisao snijega, tople cokolade, pite s jabukama i cimetom i malo

Pinkypik
    07. Listopad 2015. 20:47

Eh,i ja učim te benkica nazive.. Ali skužila sam da je bolje to nego pokušavati bebici nešto navlačiti preko glavice! 
    Nama je termin 6.12., na Sv. Nikolu, ali kako je stalno napredniji i meni se čini da bi mogao uraniti. Ali sam se sa sinekom "dogovorila" da mi ne dolazi prije 24.11. kad je tatici rođendan 😉 To može jer ionako ne znam što ću mu kupiti (ni kako)  pa će ionako sinčića za rođendan dobiti 😄 Bolje od toga stvarno ne mogu!!

Mia007
    07. Listopad 2015. 20:49

Okruglice, samo da vas pozdravim, nije da vas ne čitam, ali prehladu sam vukla već 5 dana, evo danas je prvi dan bolje pa se nadam da ćemo muž i ja u subotu do Ikee napokon kupiti veće stvari za nas i za bebu. Pošto izbacujemo stari ormar iz sobe da bi stao bebin krevetić, kupujemo uži u Ikei , a nadam se da ćemo i komodu za presvlačenje. Krevetić još čekamo, možda ćemo uzeti rabljeni, samo treba vidjeti u kakvom je stanju. Madrac ćemo novi kupiti. Iako sam mislila svaki mjesec odvajati pomalo, skužila sam da ćemo ovaj mjesec ipak imati malo više troškova..:( Al dobro, izgurat ćemo!
    Višnjas, što se tiče gljivica, kod mene pali što rjeđa upotreba dnevnih uložaka, a i prehrana ti može pomoći..puno slatkog ih izaziva...

MaliV
    07. Listopad 2015. 20:49

Otisla mi porukica od uzbudjenja 😄 
    .. I od naseg malog cuda koji ce nam uljepsati Bozic, sva se raznjezim.. Ovo ce nam svima biti najljepsi Bozic ☺️

Mi smo danas i prvi put osjetili stucanje, nisam se mogla prestati smijati, dusa mala kako je njemu zabavno unutra 😄

Sto se tice robice, ja isto jos ne kuzim sve izraze, za mene postoji body, majcica i hlacice, a tutica mi je ono debelo zimsko odijelce, tako da hvala na objasnjenju i od mene pepita 😘

Mia007
    07. Listopad 2015. 20:50

Htjela sam vas pitati jeste bile na trudničkom tečaju? I da li netko zna, ako muž radi i ne stiže na vrijeme, da li to toleriraju?Ja sam se prijavila za 11.mjesec, mislim da je to ok!

axia
    07. Listopad 2015. 20:57

mia, kod nas su tolerirali čak i ako se nisu pojavili očevi, na kraju su svima dijelili potvrde, tko je htio...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.