Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    shimmer
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:12

pozdrav ekipa 

evo vam stranica s teme jesenske bebe, jedna je cura napisala opširni popis pa možda pomogne. 
    ja sam ga bookmarkala https://klokanica.24sata.hr/forum/trudnoca/trudnoca-38/zimske-bebe-2015-1572/p359

za bradavice na popis stavite multi mam komprese. na više mjesta sam pročitala da se cure kunu u njih i da su ih spasile tih prvih dana u rodilištu kad beba ne vadi cicu iz usta.

kod nas patronažne za pupak preporučuju tyrosur, ali to je isti klinac kao i bivacin. vjerujem da su samo dobile donaciju od drugog proizvođača.

izdajalicu sam mislila svakako uzeti, ali mi je prijateljica rekla svoju posuditi. mislim da ima tomy tipee (kakosevećpiše). 

i za torbu za rodilište preporučam kofer. ja sam sad u bolnicu došla s ruksakom i hrpom vrećica, a kad smo izlazili kao čerge smo nosili stvari  tri ostale cure koje su bile sa mnom u sobi su imale kofere, puno elegantnije rješenje.

nama je sutra na rasporedu bojanje krevetića. dolazi svekrva pa ćemo imati radnu akciju na balkonu. tj ona i muž će šmirglati, a ja ću delegirati s kauča 

nadam se da uživate u neradnom danu 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Ines24
    08. Listopad 2015. 13:34

Pepita vjerojatno samo bh kontrakcija, jedini put kad ih ja osjetim je poslije odnosa, s tim da je prije neki dan bila baš dosta jaka... 

Cure do kojeg se tjedna preporučuju odnosi? Rekao mi je ginekolog to na početku, al sam mišljenja da ako se ja osjećam dobro i nema opasnosti za bebu, da ne treba apstinirati, tako da sam zaboravila što mi je rekao 

Mama bivacyn sprej si koristila za šavove? I kako se zovu čepići koje si spominjala? Stavit ću to na popis pa ću kupiti samo ako će trebati, poslat ću dragog ili svekrvu 

Ines24
    08. Listopad 2015. 13:37

Ja mislim da ću nositi torbu i to po mogućnosti neku posuđenu (moje sve torbe su ooogromne, a u koferu mogu slobodno i dragog povesti sa sobom u bolnicu 
    Sad me uhvatila neka štedna faza pa kalkuliram što mi treba odmah, a što mogu kupiti i naknadno kad dođemo kući...

Ines24
    08. Listopad 2015. 13:46

Shimmer hoćeš ponovno staviti link? Meni otvara prethodnu stranicu naših zimskih beba 

shimmer
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:12

ines, dobro si skužila, krivo sam kopirala.
    evo pravi link
    https://klokanica.24sata.hr/forum/trudnoca/trudnoca-38/jesenske-bebe-2015-1253/p543

a ovo za odnose, nama su sad no-no. iako postoje i drugi načini da se muž i ja zbližimo, samo me strah kontrakcija pa sad odvagujem  a kad mi skinu konce tamo u 37tt rekla sam mužu da nema izgovaranja. jedino ako mi na kontroli doktor kaže da već vidi bebinu glavu, onda ajde
    pepita, ovo što se tebi desilo je vjerujem maternica malo žešće odreagirala. bitno da se smirilo, ali svakako napomeni doktoru na kontroli.

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

shimmer
    08. Listopad 2015. 13:56

i još jedan od mene (kad ne mogu editirati postove) - čaj za dojenje!
    ja ću ga kupiti i čim rodim neka mi ga kuhaju na litre i donose u rodilište.
    pročitala sam da je mamica čaj jako hvaljen, ima ga u biljnim ljekarnama. ili kažete da vam ga smiksaju. to se još moram raspitati u svojoj.

Pepita2109
    08. Listopad 2015. 14:06

ines24 vidjet ćemo šta doktor kaže  
    shimmer naravno da ću mu spomenuti

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• mama@
    08. Listopad 2015. 14:19

Ines byvacin sprej koristim za dolje šavove a prah za pupak bebi.
    Eva-qu su cepici koje sam spominjala.
    Shimmer caj nakon poroda sam ja sama pravila. Super je za mame koje doje jer bebe nemaju grceve . Provjereno u oba moja puta 
    Na 1l kipuce vode doda se 1 jusna zl.kima, 1 zl.komoraca i 1 zl.anisa. poklopis i ostavis 10-15min. Nakon toga procijedis i pijes tijekom cijelog dana. Po volji malo zasladis.

• mama@
    08. Listopad 2015. 14:21

Pepita ove nagone koje si opisala nakon odnosa nije za zanemariti. Svakako reci dr na pregledu. I bez sexa molit cu 
    Dobro je da je sve prestalo danas i da se malena javlja. Samo ti malo miruj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI