Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrkvica2
    08. Listopad 2015. 09:25

Jutro i od mene okruglice 

Tyna postoje i body benkice pa imas i vezanje i kopcanje,bez brige na sve su mislili  OSim vezanja imaju oni bodiji i te majcice male koje umjesto vezanja na tom mjestu di je spagica imaju gumbic onaj kao na bodiju pa mozes i te uzeti. Ista stvar.

Buffy mene isto ta glupa izdajalica uzasno pati, kupiti ili ne.. nemam pojma, a ostatak popisa nam je vise manje isti, samo cu ja mislim kao i mama 2 paketa chicco ulozaka za pocetak uzeti. 

Ja sam cure drage i sluzbeno poludila heheh. Sinoc se probudim u tri na wc, klasika i na kraju sam sat vremena razmisljala kako nisam normalna da nemam jos nista za bolnicu, ne da nemam stvari nego nemam ni torbu. Pa sam kontala sta mi fali.. ludakinja  Btw kad sam kod torbe ocete vi nositi torbe ili one male kufere. Vidjela sam da dosta mama to nosi a ne klasicne torbe.

• buffy
    08. Listopad 2015. 10:17

Jutroo... citala sam o chicco uloscima lai sam se pdlucila na kraju samo za vir.. valjda ce biti ok ako ne ima da dragi trazi uloske po trgovinama   a za bebi apoteku kupiti koje potrepstine imate? Sta za pupak? 
    Za sad mi je ovo na listi:
    Pumpica za nos
    Toplomjer
    Termometar za vodu
    Cetka i cesljic
    Skarice za nokte 
    stapici za usi
    Fizioloska otopina
    Sterilne komprese
    Bivacin prasak 
    Sam sta zaboravila?

axia
    08. Listopad 2015. 10:50

jutro cure :) zapravo, dobar dan :) jel i kod vas kiša??

moj popis izgleda više manje kao vaši :) jedino mi je jučer sestra rekla da si svakako ponesem i meke pamučne gaće, jer su njoj bolje odgovarali od mrežastih, a dopustili su joj da ih nosi. rezana je pa su joj mrežaste gaće šavove vrijeđale...
    što se izdajalice tiče neću ju kupovat u nadi da mi neće trebat :D ako baš bude, netko će kupit :D

niti ja još nemam ni torbu, kupit ću si sportsku onu :P

Mrkvica2
    08. Listopad 2015. 10:54

Fali ti krema za guzu, ulje za bebe, vatice ili vlazne maramice, a sto se tice pupka nama je sestra na tecaju rekla samo mijenjati komprese i drzati suhim, da ne tretiramo nicime iako sam cula da dosta ljudi uzima octenisept. E da i za pranje beba nam je preporucila sindet sapun jednom tjedno a ostale dane voda cista.

Mrkvica2
    08. Listopad 2015. 10:56

E da i taj termometar za vodu se kod dosta ljudi pokaze potpuno beskoristan. Najlakse ti je uroniti podlakticu u vodu i ako je tebi ugodno bit ce i bebici.

Tyna24
    08. Listopad 2015. 10:59

moj bebać štuca več 5 minuta, a jadnik mali

ja sutra planiram kupiti sve te stvari koje treba iz ljekarne... i kremu za bradavice... jedna mi je cura savjetovala nek se mažem po bradavicama tjedan dana prije poroda pa budem tako i napravila...

jeste vi kupile one vrtuljke za iznad krevetića? i gdje? meni još to fali...

axia
    08. Listopad 2015. 11:03

baš mi se sviđa ovo nadopunjavanje popisa :D samo nastavite, ja bilježim :D

ja si bradavice mažem kao i trbuh, od prvog dana melemom. trbuh je spucao, ali su one sad puno mekše pa se nadam da neće spucati jako :)

• buffy
    08. Listopad 2015. 11:04

A da krenicu sam zaboravila.. koju kupiti? 
    Nisam vrtuljak kupila to cu mozda kasnije svejedno se ne preporuca koristenje na pocetku... a za bradavice sam cula i procitala da je najbolje majcino mlijeko tako da cu i to najprije pokusati 

axia
    08. Listopad 2015. 11:24

što se kreme tiče, na trudničkom su nam rekli da je najbolja pavlovićeva mast. i savjetovali su da kupimo i70% alkohol za pupak

Mrkvica2
    08. Listopad 2015. 11:39

Slazem se za pavlovicevu, mama kaze da ju je meni i sestri mazala i da joj je bila super tako da cu je i ja kupiti. Za bradavice imam purelan. 

Mobil imamo, kupili rabljeni od zene od koje smo i kolica kupili. 

Sto se tice izdajalice meni se svida tommee tippee, onaj silikonski veliki dio mi izgleda udobnije nego na aventovoj. I jeftinija je.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.