Visnjass znam kako ti je.. do sad sam skoro svaki pregled dobivala vaginalete. Sad sam poslusala tu savjete i 2 dana si kantarion stavim na dnevni prije spavanja i mogu rec da mi se i iscjedak smanjio a drugi tjedan cemo vidjet sta doktor kaze
Mrkvica neka ti majka uživa to je divno
Tyna drago mi je da sam te nasmijala sa zebricom a šta se tiče udaraca ja još ne znam šta je to kad beba udari da zaboli
moja je baš nježna, zna upriti da je osjetim dobro,ali nikako ne boli
shimmer kad je mene svekrva zvala i pitala koliko smo platili, ja kad sam rekla 500kn ona je rekla pa kako tako jeftino je li kvalitetan (mislila da smo novi) a kad sam rekla preko njuškala skoro srčani dobila kao kakvo smeće sam donijela kući, a kad ga je vidjela ostala šokirana koliko je divan i kvalitetan.. ja ne znam zašto mora biti nužno novo pa taman da imam ne znam koliko para isto bih postupila.. ja sam i vjenčanicu kupila preko njuškala koju ću prekrojiti u ljetnu haljinicu kad dođe vrijeme za to hahah
visnjass dolje je sve to puno osjetljivije, možda ti smeta šampon koji koristiš ne mora značiti da je to do nehigijene ili nepeglanih gaćica, isto tako poslušaj buffy ja sam joj dala taj savjet i sama ga isprobala, dakle promijeni šampon neki blaži, i probaj se dolje prati sa sodom bikarbonom ona je za gljivice isto super
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Da se samo ubacim...
Ne znam zasto se kjudi uzasavaju toliko rabljenog i slicno.
Ja sam kupila jaje, viper, robicu rabljeno a planiram jos kinderbet.
Ne vidim nista lose osim toga da sam ustedila sigurnih 70% ukupne cijene novoga.
Kad se toga sjetim uljeosam si dan
Shimmer i mi smo uzeli bijeli rabljeni ali jos neznam ocemo li ga farbati, nista to nije toliko jako da mi smeta.. ako ga pobrusite izravnat cete neke neravnine i nece se vidjeti gdje je bila oguljena boja, ali mislim da moze i ovako.
Mama upravo tako, mislim da smo uspjeli kupiti sve te vece stvari za puno manje od cijene jednih novih kolica.. ljudi stvarno prodaju stvari gotovo nove, osim toga voda pere sve
Allegra mene su ti bolovi bili hvatali dosta jako, ali eto.. jedna od cari trudnoce,mala je jako nisko pa me pritisce tuda svuda.
A sto se tice bolnih udaraca.. uff kako zna biti neugodno, samo sto sada vise to ne osjetim toliko kao udarce nego rastezanje. Ima malo mjesta i stvarno strasno zna izgledati kada izbaci nogu ili sto vec van.. inace najvise me boli gore pod rebra ili dole prema kuku kad me boksa.
Večer curke!
Moj maleni mišek je baš nježan. Zna koliko dugo ga je mama željela i čekala pa sam si ja zamislila da je to jedna jaaako dobra bebica. Bumo vidjeli... Za sad me podraga,rastegne se,lupka, ali ne boli. I javi se kad ga pitam di si mišu 😄
Joj,ja sam toliko zahvalna svom bratu i šogici, a i prijateljima jer do sad nismo kupili ništa. Svi su prije nas dobili dječicu i sad kao da se toga svega žele čim prije riješiti. Kad nas je sve rabljeno i baš me briga. Dobili smo i kolica i kolijevku i kinderbet i posteljinicu,robicu...Samo sobu i ormare farbamo i uređujemo tako da jedva čekam da sve kutije otvorim i vidim što imamo a što nam fali 😊 Valjda ćemo djetetu nešto i kupiti osim pelena. Za sad mu samo svoj rad poklanjamo.
Za farbanje vam preporučujem boju na vodenoj bazi swingcolor (nije otrovna i ne smrdi) 2 u 1 jer ćete uštedjeti na temeljnoj a bolje pokriva.Mi sad sve s tim farbamo (a sav namještaj sami radimo).
anaheja, gledam sad onu tablicu sa terminima, postoje šanse da ćemo se upoznati :)
nego, malo ću se ubacit nevezano, al moram pitati...ima dana kad mi je čitav trbuh tvrd cijelo vrijeme, ili samo dio trbuha... jel se kojoj to događa? mislila sam da je to zato jer se beba tako smjesti, ali mi je čudno, jer sam jučer imala čitav dan kvrgu na desnoj strani trbuha, tek navečer se povukla...jel znate što bi to moglo bit?
Pozdrav okruglice
Jedino što ćemo novo kupiti su kolica, računamo da ćemo imati još djece pa će se isplatiti, krevetić imamo i moj i od dragog, koristit ćemo njegov, čak ni madrac nećemo kupiti, lako se novi madrac nalnadno kupi, samo da troškove malo smanjimo...
Mrkvice koliko si tjedana kad imaš 15 kg?
Mene beba jako lagano lupka... i moja je neka njezna...
Mene je nekako sve vise strah da cu nesto zaboravit kupit ili da necu sve stici pripremiti, jos ovo vrijeme mi je uzasno moja roba mi se susi vec 3 dana tako da ne znam kad da od bebe operem..
Axia to s kvrgom se i meni nieki dan dogodilo i to na desnoj strani isto.. dragi je primjetio kad sam lezala na ledjima, i nije otisla neko vrijeme takodjer nemam pojma sta je to..al.nekako mi ke cudno.da je i bh jer je meni to trajalo duze vremena...
Sortiraj odgovore
Najstariji