Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    axia
    06. Listopad 2015. 22:23

i ja sam prvo pomislila da je bh, ali cijeli dan je bilo  tako... popustilo bi valjda nakon negog vremena, ali ja sam tek ujutro primjetila da je nestala.... pitat ću doktora na sljedećoj kontroli :)

da se nadovežen na lupanje, moja mrvica je nekako mirna... čitala sam da bi morala registrirati minimalno 10 pokreta dnevno, a ja zbilja imam dana kad ih nema niti 2-3.... neznam jel bi se morala brinuti radi toga... imam osjećaj da je ipak sve ok, jer kad se javi, javi se pošteno, sve se kroz majicu vidi :D

Mrkvica2
    06. Listopad 2015. 22:48

Ines u 34tt sam. 33+2 tocnije, iako je bebica kao za tjedan veca po mjerama. 

Axia mozda se beba tako namjestila. Bh nebi trajala cijeli dan. Meni je trbuh na lijevoj strani vecinom kockastiji i tvrdi jer je malena na toj strani okrenuta ledima. Mozda je stvarno do polozaja bebinog.

Mala77777
    06. Listopad 2015. 22:53

I moj mali je vise nježan...zapravo ja vise osjecam sada(33tt) prevrtanje po trbuhu nego da su to udarci...zapravo me tek danas 2 puta udario ili sta vec dolje kod stidne...da sam zajaukala..ili se nekada nasloni na bubreg iza da me uklijesti  visnjass sto se tiče gljivica,pretjerana higijena potiče rast njih...gljivice buknu kada se dolje poremeti normalna fiziološka flora..ja odkad koristim Lactacyd vec godinu i pol nisam(da pokucam) imala gljivice! I svaki put kada sam išla na kontrolu mi doktorica provjeri iscjedak i oduševljena je koliko ima dobrih bakterija iako je popljuvala taj šampon kada sam je na početku jednom pitala 

Anaheja
    07. Listopad 2015. 03:36

Vidis axia, stvarno . Ovisi dal ce moj vrazicak uranit ili malo kasnit u odnosu na termin.
    Bas sam sad otvorila popis, nisam vec dugo... Vidim i da smo se skupile cak 32 

Moja malena je i dalje vrlo aktivna. Lupa na sve strane, okrece se i bacaka , na svu srecu njezna je. Rijetko kada lupa tako da je neugodno. Samo i dalje imam osjecaj da nikada ne spava, hahahah.... Nadam se da nece biti tako i kad konacno dodje 

• mama@
    07. Listopad 2015. 09:01

Jutro 

Vidim da su se bebe bacile u akciju. Negdje više negdje manje.
    Kod mene nije drugcije nego kod vas. Moj bebac je aktivan samo tako da ponekad zadrma cijeli stomak.  Jedino sto mi stima je da spava cijelu noc.
    Mozda se ta rutina nastavi i kad bude uz nas? 
    Sumnjam 

Kod nas je zahladilo da planiram loziti i kisa je neka u najavi.
    Mislim da cu prespavati veci dio dana

Mrkvica2
    07. Listopad 2015. 09:12

Jutro..

Mama ja vec neko vrijeme malo malo upalim grijanje, bas zna biti hladno, a kisa nam lije od sinoc, bas za spavanje vrijeme..

Jutros sam se smijala samoj sebi, odlucili se ja i muz podruziti malo i sve super dok mi cice nisu odlucile da je vrijeme za kolostrum  Ne zelim zamisliti kako to izgleda kad mlijeko dode..

Pepita2109
    07. Listopad 2015. 10:17

Dobro jutro drage moje okruglice!
     Danas nisam imala snage ustati iz kreveta i ispratiti dragog koliko me glava boljela, samo sam ga istjerala iz kreveta da ne zaspe..
    Cijelu noć je padala kiša, evo sada se čak i malo sunca pokazalo, a šta se tiče robe, moja se suši evo već 3. dan i sve si mislim pa kako ću oprati bebino, srećom sam onaj jastuk u kojem je beba i deku (koju sam namjenila za nju jer je topla ajme meni) oprala još kad je bilo lijepo sunca jer nemam pojma kako bih to osušila, a imam još i posteljine uhh..
    Mislim da ćemo i mi početi ložiti vatricu čim se odlučim prati robicu jer se ovako neće posušiti nikada iako nije prehladno vlaga u zraku učini svoje..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    07. Listopad 2015. 10:20

btw cure koje su prale robicu na kojoj temp ste prale? Je li dovoljno 60? Robica je rabljena i miriši,ali ipak sam je htjela ubaciti još jednom..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

shimmer
    07. Listopad 2015. 10:20

jutro!

anaheja, ja ovako kao i ti. imam osjećaj u zadnje vrijeme da nikad ne spava. a navečer dok se smiri ja kao na roštilju. malo na lijevi bok, malo na desni i tako ukrug. i jutros ranom zorom, išla sam piškiti i probudila muža. on me pitao koliko je sati, ja kažem, a ona u sekundi hop 

nego, sjetila sam se sad da je dillb pisala da joj je ono na uzv rečeno da je beba veća po tt nego što bi trebala biti, kako je to prošlo? a njoj je ionako termin brzo pa 

a znate koja pjesma mi je od jučer u glavi? ova https://www.youtube.com/watch?v=oIP7vRRCUDo
    tako mi i treba kad sam gledala božićne pidžamice po netu 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

visnjass
    07. Listopad 2015. 10:35

Jutro okruglice, 
    ja isto ne kužim te mjere, velim, jučer sam na ekranu vidjela dok je mjerio da neke mjere odlaze i u treći mjesec a meni termin u prvom ali ništa nije rekao osim da je sve u redu a bila sam kod njega pa sigurno 45 minuta

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.