Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrkvica2
    06. Listopad 2015. 17:45

Mama bome odbrojavanje je pocelo.. meni je eto 47 dana do sluzbenog termina i nemogu vjerovati kad prije  jedva cekamm

Pepita2109
    06. Listopad 2015. 17:58

Mama, Mrkvica ja sam već pomislila da je samo moja luda sa time, znam da kad su bebe male štucaju non stop ali nisam znala da je to tako često već u maminoj pupi hehe i mene škaklja, čak kako štucne kao da mi štuca u rodnici hahah  

Šta se tiče financija završila sam temu, neću se opterećivati i bedirati jer mi škodi malenoj, a i meni samoj 

Mrkvica svaka čast tvojoj mami  superr je, kod mene ne zna ni mama, ni sveki šivati, znam jedino ja, imam i svoju zvjerku, ali kad su materijali tu tako skupi užas..

btw u lesnini je sad na akciji posteljina 99,00kn pa koja hoće neka si pogleda, meni nažalost nije blizu grrr,a nemaju webshop.. banana..

i daaa Mrkvica idu dani, dillb odbrojava još manje od nas hehe ajmeee to će proć za čas 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    06. Listopad 2015. 18:07

Pepita mama se tako veseli a voli sivati da ju je uzitak vidjeti hehe prava baka  Bas sam neki dan gledala na onom popisu termine i kontam si jojj vidi dillb jos malo, a kad sam vidjela koliko smo ubiti blizu ostala sam paf heheh

allegrazg
    06. Listopad 2015. 18:10

moja taman prestala sa štucanjem, a sad jel bude još danas, vidjeti čemo. jel vas zna nekada boliti donji dio trbuha,tipa na mjestu di su jajnici? mene je sad popodne počelo nekak s lijeve strane,onaj osjećaj tupe boli,ko za vrijeme ovulacije...koš kad me mala tu udari ili me stegne bh,uh

shimmer
    06. Listopad 2015. 18:41

vi o rabljenim stvarima, a ja se taman vratila iz kupovine - rabljenog kinderbeta 
    išli smo kupiti kinderbet i madrac, a usput dobili još i ogradicu i prekrivač.
    presretna sam jer sam maknula četiri stvari s popisa i jer smo prošli i više nego duplo jeftinije nego da smo kupovali novo.
    a onda mi je digla živac mama kod koje smo navratili iza i kad je vidjela krevetić polurazočarano je rekla "ali ima ogrebotine, vidi se da je korišten". pa vidi se, a kantica boje će me koštati 50kn. preživjet ću 
    onda je rekla da nam je mogla ona novi kupiti, uopće nije poanta u tome. umjesto da se mi raspištoljimo od trošenja, a da nas najbliži opominju, kod nas je suprotno. i ispadne neka polusramota jer "možete si priuštiti novo". dakle, od sad govorimo da nam je poklonjeno 

axia, koji je postupak prebojavanja kinderbeta? jeste prvo skidali sloj brusnim papirom?
    naš je bijeli i ostat će bijeli, samo trebamo nedostatke popraviti.

e da. i viper sam kupila polovni 

za štucanje bebe nisam sigurna tj drugačije sam to zamišljala, ali već par puta osjetim ritmično kuckanje skroz dolje, gdje joj je glavica. ja sam mislila da to poskakuje cijeli trbuh. možda me i to jednom iznenadi.

anaheja, šaljem ti veliki zagrljaj. samo se ne opterećuj glupostima, već sam rekla, bebi će samo biti bitno da je kraj tebe 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

axia
    06. Listopad 2015. 19:05

shimmer, takvi komentari i mene malo smetaju... kod mene konkretno dolaze od svekrve, iako ju umirim kad krenem računat kolko bi me koštalo da kupim novo :P nisam škrta, samo mislim da mogu taj novac koji teško zaradimo pametnije rasporedit :)
    naš kimbač je bio samo lakirano drvo, pa sam malo pobrusila, nanjela temeljnu i pokrovnu bijelu boju. ali po iskustvu prebojavanja kuhinje, ako samo popravljaš oštećenja, mislim da bi ti pokrovna preko ove morala biti dovoljna. ja sam tako elemente u kuhinji, iz bijele u sivu i dobro je ispalo... (preporučujem ti boju na bazi vode jer ne smrdi, pogotovo ako ćeš ti bojiti ;)) sretno :)

Tyna24
    06. Listopad 2015. 19:32

pepita, jesi me nasmijala s "zebrom" hahahaha
    moja beba isto štuca,primjetila sam najviše navečer i zna me tu dolje kod jajnika udariti tako da me zaboli... jel i vaše vas tako udaraju ili to moj samo mene kažnjava?
    ja nemam pojma kak je okrenuti pa neznam gdje mu je glava a gdje noge... ali po tome kak me udari, mislim da su mu noge dolje...

visnjass
    06. Listopad 2015. 19:54

Evo nas s pregleda  sve je ok samo kaj me opet napadaju gljive  i čudim se kak jer stvarno vodim brigu i o higijeni i svemu ostalome čak peglam gaće kaj nikad nisam da uništim sve gamadi iako stavljam dnevne uloške a da ne spominjem da od kad sam trudna ni jednom nismo imali odnos na kaj mi se ginekolog nasmijao i rekao; pa zašto?
    I kaže da bi ja bila opuštenija da se upuštam u odnose ali kaj da radim strah me previše blokira i čemu na silu..
    Rekao mi; zatvorena kao beton a kaj se tiče ultrazvuka.. hm gledala sam na ekranu neke mjere su letjele i u treći mjesec iako mi je termin u prvom pa me to zbunilo ali kaže doktor da je to sve u redu

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

• buffy
    06. Listopad 2015. 19:56

Mi nazalost nista rabljenog nismo kupili prvenstveno sto u nasoj blizini nisam nista nasla, a da sam isla dalje ootrosila bi na cestarinu i gorivo pa dodjem na isto.. al jos se nadam npr.da cu bar na viper naletit u svojoj blizini 
    Sto se izrade tice ja sam totalni anti talent za ista s rukama napraviti iako imam ideja u glavi ali nema mi tko ih realizirati i to mi je krivo jer mi je uvijek ljepsi rucni rad.. 
    Mi smo tamno smedju komodu  prelakirali u bijelu bez brusenja i iceg drugog i sve je pokriveno i sad izgleda meni bolje nego nova 
    Stucanje jos nisam primjetila ili ga ne raspoznajem 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.