E da šta se tiče strija frendica se mazala cijelu trudnoću ni jedne jedine strije do zadnjeg dana kad joj je cijeli trbuh popucao.. ma genetika drage moje, ja znam da ću ih dobiti jer ih imam i od prije T, u T sam dobila još par na sisama, i bokovima, a Bože moj zebre su lijepe životinjice
Pinkypik slažem se sa tobom od riječi do riječi
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Hahahahahaha zebre su stvarno lijepe životinje! 😅
Pepitice, ti imaš baš lijepu guzu 😋
Kak si me nasmijala!
Hej moje kalkulatorice.
Ja o financijama necu i ne mogu... niti zelim...niti je potrebno
Kao i kod Pepite, moja T je dugo planirana i ne zelim se zaliti. Rasporedila sam kroz svaki mj sto trebam kupiti i to je to.
No dobro....
Ja od jutra opet radno iako pusem da me szsjedi cuju.
Lijep je i topal dan pa me vuce van. Cupkala sam travu i sredila sve pse doma, a kasnije ode ribati boxove
Ja od opremice trebam jos kinderbet i kozmetiku za sebe i bebu.
Termini su nam sve blize... vidim i Pepita broji sitno do termina a jos sitnije do samog ulaska u 9.mj kad je sve moguce.
Sretno cure sve redom...neka nam porodi produ bez muke i velike nauke.
Jutro/ dan.. valjda me ovo vrijeme prevarilo pa se tek probudila
Da termini nam se blize kao da sam jucer napaavila ovaj ticker gdje je beba bila na pocetku a sad skoro na samom kraju... Mene koliko god tegobe svladale ja uzivam u trudnoci i bas obozavam trbuh mislim da ce mi nedostajati
Financijski vjerujem da je svima tesko jer je stvarno sve skupo...razumijem u potpunosti kako je ne imati.. u ostoj situaciji sam. Samo dragi radi i to za 3000kn od toga pola kredit ostalo za rezije i hranu.. tako da ja kedva cekam onih 1600 da bar malo pomognem.. ali ja se ne opterecujem nekako cemo izdrazti i to i bebi treba najprije samo ljuba, a ne vjerujem da ce gola i bosa biti... tako da samo pouitovno i biti ce pozitivno
bok, curke moje :) kak ste mi danas?
kad smo se već dotaknule novca, recite mi, jeste li uspjele u svim tim pripremama za bebu "iz ničega napraviti nešto" ?
tipa iskoristiti nešto rabljeno, prenamjeniti nešto ili slično?
ja sam npr, prebojala kinderbet koji sam dobila od sestre (dosta je star), a svekar mi je ispilio od daščica zečiće i patkice koje sam prebojala i pričvrstila na kinderbet. posteljinu si šivam sama i tako... mogu vam reć da mi je to nekako još veći gušt nego kupit gotovo, koliko god su preslatke sve te stvari u dućanima :D
Pinkypik drago mi je da sam te nasmijala
mama da da, broji se sitno do ulaska u 9mj brrrr plaši me koliko je to brzo došlo, a sjećam se kad sam na početku rekla ajmee meni ovo će trajati uhh hahah ali još malooo pa ću držati svoju bebicu u rukama, pa me neće buditi puni mjehur nego plač moje gladne mišice
buffy pa naravno slažem se sa tobom, previše toga nam nameće i tv što je kao neophodno za dijete,a k vragu pa moja mama je za mene doslovno imala osnovno neka kolica, krevetić, malo robice, i pelene, kupala me u početku u kamilici kad krene kupanje, prala me u lavoru dok kadicu nije kupila pa tako ćemo se i mi snaći, nije kraj svijeta samo treba ostati pozitivan
axia svaka čast, kupila jesam rabljeni krevetac, htjela sam i ja šiti sama posteljinu,ali tu se iskreno ne isplati jer je tkanina skupa, a plahte koje imam viška su i nekako krute nemam pojma mogu ih iskoristiti samo za stol hahah.. tako da ipak moram kupiti, jedino šta imam viška je nježno roza ogradica za krevetić to ću iskoristiti kao podlogu za prematanje za na stol jer je fino mekano,i čvrsto
🙏👸👸🙏❤️
Pepita... Jako mi je zanimljivo to sto me razumijes... Jer ako ti muzu pola place ode na kredit, ovaj mjsec imate registraciju i ti plabiras dat 3/4 svojih primanja za bebu... Ne mogu da se ne zaputam koliku ti to muz ima placu???? Odnosno tko vas svakodnevno hrani???
Ja nisam crnjak. Moja trudnoca nije bila planirana, nisam zeljela sad ostati trudna bas zato sto nisam zeljela biti u ovakvoj situaciji. Ne zalim se i ne mislim da je meni najgore. Ali govorim da sa ovim primanjima ne mogu sebi dragom osigurat ono osnovno, a kamo jos kupovat za bebu... Svaki mjesec trgamo da pribavimo sve sto treba i svaki mj nam fali. Zivimo sami i sve moramo sami. Tako da jbg... Nije lako ali gura se
Anaheja imamo mali vrt, i kokoši, snalazimo se, pečem domaći kruh i kupuje se ono osnovno koliko se može, nikada nam Bogu hvala nije zafalilo jer dolazim iz velike obitelji kao što sam rekla na nas 10 u kući samo je tata radio, i naučila sam neke stvari kako iz ničega stvoriti nešto, trudim se dosta toga imati domaće baš da bih uštedjela i zasad mi uspjeva iako imam samo 23godine.. znam da ti je teško kao što rekoh nisam mislila ništa loše samo sam te htjela utješiti, ispričavam se..
🙏👸👸🙏❤️
Cure štucaju li vaše bebe? Moja u zadnje vrijeme dosta često i to najčešće navečer hehe meni je to smiješno skroz
🙏👸👸🙏❤️
Pepita stuca i to dosta cesto. .. cijeli stomak pocne treperiti nekako. Al brzo stane. Nadam se da he dobro.
Bacimo se mi na odbrojavanje bolje nego na financije. Tko tu koga razumije ili ne, tesko je docarati. I nismo ovdje da se bediramo. Vec da iz takvih , nazalost, situacija pobjegnemo ovdje.
Ajmo samo veselo. Bit ce, sve ce biti. Prije ili poslije samo se nemojte nerviratiiii
Sortiraj odgovore
Najstariji