Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    06. Listopad 2015. 06:53

Dobro jutro okruglice
    Vani je toliko bljak, navukla se magla da sam gotovo pala u depru hahah, strašnooo..
    Izgleda da nam je svima isto,ali to je sve normalno  meni nije problem još uvijek saginjanje,ali obuvanje oo da, i oblačenje hlača... Šta se tiče oticanja suosjećam sa tobom buffy meni se čarape skroz ocrtaju na nogu.. kažu da oticanje može ublažiti čaj od koprive i čaj od lista breze..

šta se tiče financija, šta je tu je nikome nije lako, i da sam znala da je toliko love odjednom u pitanju štedjela bih unaprijed za bebu... a ovako nekako budemooo  budite pozitivne drage moje, i koliko god vam teško bilo mislite na svoje bebice 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Anaheja
    06. Listopad 2015. 08:24

Lako je rec nikome nije lako sto se tice financija. Ali vjerujte mi, tih 830 kn je doslovce nista. Ne znam niti kako smo uspjeli kupiti stvari koje trenutno imamo doma. Sreca da smo dosta toga dobili. Ali u nasem slucaju, njegova placa ode na rezije, gorivo i gablec na poslu- za tih 5- 10kn mu ne mogu rec da si ga nosi od doma; a obo sto ja dobijem bi trebalo bit za hranu i  stvari za bebu. Ajd neka mi jedna od vas objasni matematiku kako?! I ne zelim cut valjda ce netko od nasih roditelja pomoc, jer to nije rjesenje!!! Da ne pomazu ne bi imali kaj jest i jos uvijek nije dovoljno, a ne bacamo lovu na nepotrebne gluposti 

S druge, vedrije strane... Vidim da se termini opako blize 

lady6
    06. Listopad 2015. 09:13

Jutro, okruglice! 
    Anaheja, zao mi je sto si u takvoj situaciji, ne mogu reci znam kako ti je, jer hvala bogu ne znam, al vjerujem da je tesko jer vidim koliko novaca smo mi potrosili na opremu za bebu, a troskovi hrane i rezija da ne spominjem. Drzi se, misli na bebicu.
    Ostatak ekipe, pridruzujem se tegobama...ko nasukani kit sam...stvarno jedva cekam kraj....jucer sam cijelivdan hodala po gradu i tako me prepone bole, uzas

Pepita2109
    06. Listopad 2015. 09:33

Anaheja govorim to jer te razumijem, nas je osmero djece,  ja sam najstarija, dakle moja braća i sestre još su mala dječica i samo tata radi, ne govorim to bezveze tek tako da bubnem.. i kod mene samo dragi radi, plaća kredit, ovaj mjesec mu je i registracija, i ja imam komplikacije 830kn ( za koje sam se izborila nekako), i njegova plaća doslovno pokrije režije i hranu,ali draga moja ja ne znam je li tvoja trudnoća planirana ili ne,ali eto, moja je pa si ne dajem za pravo da kukam jer sam smo si sami složili situaciju u kojoj jesmo i uspjet ćemo nekako, ako je moj tata uspio brinuti za 10članu obitelj sa 5000kn mjesečno (zajedno sa dječjim) pa onda ćemo i mi, ja to tako gledam jer eto na svoje se očito ne mogu osloniti za financijsku pomoć,a njegova mama radi za neku siću i isto otplaćuje kredit, tako da sami smo, ali smo zajedno u svemu.. znam da nije lako,ali ne znam šta bih ti drugo rekla osim da te pokušam utješiti da ne budeš tužna radi bebice jer ona to osjeti 

i da da termini se opako bliže, danas smo punih 33tt 

🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    06. Listopad 2015. 09:36

Jutro i od nas dvije debeljuce 

Ja sam jutros jedva ustala koliko me zdjelica i prepone bole, bit ce od puno hodanja jucer, bas kao i lady.. ali ajde jos malo jos malo. 

Cure sto se tice oticanja jedino mi pada na pamet noge na poviseno kad god stignete. Meni su preko ljeta oticale ali i inace imam taj problem kada je toplo pa me nije iznenadilo. Sada ne naticem, samo sam debela  Iskreno mislim da pomalo vec i ta tezina djeluje na mene,na +15sam.. 

Primjetila sam da smo sve pocele nesto ranije ustajati hehe

Pepita2109
    06. Listopad 2015. 09:40

Mrkvica ja svako jutro ustanem sa dragim da ga otpratim na posao, i onda fino legnem na kauč malo na laptop pa opet nastavim spavati hahah evo prije pola sata se probudila  a ustajem za wc zasad dvaputa u noći, toliko da još spavam dok se dogegam do kupaone hehe, samo bih spavala zadnja tri dana

🙏👸👸🙏❤️

MaliV
    06. Listopad 2015. 09:50

Anaheja i Pepita 2109 baš je tužno da se stakvim stvarima morate zabrinjavati, znam da nikome nije lako, ali to je stvarno mizerna naknada. Mi do sad nismo ništa dobili niti postoje naznake da ćemo dobiti, prevelika je razlika između mojih braće i sestara kojima su djeca sad već veća (oni su se međusobno izmjenjali), a od mojih prijateljica ja prva rađam, tako da ću ja biti ta koja će poklanjati poslije  tako da vrlo dobro znam koliko sve to košta, uuužasno je skupo, ali nekako kombiniramo. Evo jučer mi je stigao paket tetra pelena (20 kom velikih, 12 kom malih), jastuk za bočno spavanje i ručnik za maloga- 511 kn 

Kako ste vi sa strijama i mazuckanjem trbuha? Ja sam skroz lijena za te stvari, pa se namažem samo kad me počne svrbiti trbuh... još nemam ni jednu, ali bojim se da će mi doći na naplatu moje nemazanje kad tad 

Pepita2109
    06. Listopad 2015. 10:01

MaliV u početku sam se brinula kad sam stavila sve na popis i okvirnu cifru, baš sam se prepala onako pošteno,ali sam raspodjelila stvari na one odmah potrebne i one koje mogu i naknadno kupiti, raspodjelila nekako sve, ima parova gdje su i oboje nezaposleni pa čekaju dijete, ima puno samohranih budućih mama koje također ne rade, ma ima svakakvih scenarija oko nas pa ne doživljavam svoju situaciju najgorom, a kao što sam rekla beba je bila planirana, pa smijem li sada kukati hahah ja mislim da ne  pokušavam biti što pozitivnija jer negativno privlači negativno 

Meni sljedeći tjedan stižu 30tetra peleni i 6 covera i biti će to oko 650kn,a trebam još neke stvarčice kupiti ovaj mjesec

🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    06. Listopad 2015. 10:25

MaliV ne sekiraj se oko mazanja, bas sam nedavno pisala mazala sam se svaki dan ali sam ih ipak dobila po guzi eto prosli tjedan. Do tada niti jedne jedine.. ako su ti sudene doci ce nazalost.

Ja cekam sad ovu placu muzevu pa krecem u zadnju nabavku jer za onu iducu bebica mozda vec bude sa nama  Ostale su mi tetre, ta pocetna kozmetika koja treba, neke sitnije stvarcice i stvari meni za bolnicu. Racunam da ce me to sve izaci do 1000kuna, tj nadam se 

Pinkypik
    06. Listopad 2015. 10:34

Jutro okruglice!
    Mislim da je u takvoj financijskoj situaciji suvišno išta reći je to očito mizerni iznos. Ali treba uvijek gledati s pozitivne strane ako ništa drugo onda zbog osjećaja u sebi,koji ide i bebici. Jer stvarno loše privlači loše. Realno,bebi stvarno ne treba toliko koliko su ovi sposobni nasrati na reklamama. Pogledajte samo kupanje bebe...koliko ima tih šampona i gluposti, a samo ti treba kadica,voda i malo ulja (maslinovo,bademovo) da bebinu kožu obloži. 1dl bademovog u ljekarni je 10kn, itd.
    Najbitnije je da se ljudi slažu i podupiru jedno drugo jer je lakše kad s nekim podijeliš što te muči.
    I da te taj netko može izrolati iz kreveta kad zatreba i obući ti čarape :-)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.