Anaheja zao mi je za minimalac minimalca. Stvarno s time ne mozes doslovno nista. Sad ce to pred izbore da povecavaju samo tako
Nemoj se previse brinuti i sekirati i sebe i bebu. Bit ce sve samo opusteno.
Mi se isto taman vratili s pregleda, 1250 grama i kaze dr da ce imati kosicu ja sam se danas prvi put frizirala s muzevim brijacim aparatom, nije bas uspjesno proslo, za sljedeci pregled cu sigurno kod kozmeticarke, vise ama bas nista ne vidim 😄
Hej frizerke! 😁
Joj kak je to neobično kad si niš ne vidiš dolje! Čudne neke stvari u trudnoći. Kao što Tyna kaže..i to oblačenje čarapa. Sad imam potpuno drugačiji način oblačenja svačega,pogotovo hlača i čarapa. Moraš si za sve novi sistem razviti. I čučnut treba na poseban način. A i dignut se ha ha 😄
Dizanje... Hhahahahahahahhahahahah.... Koturam se po krevetu da bi mogla ustat i sve je ok ako mi se uz to ne piski ... Ako mi se piski, to je jedna sasvim nova dimenzija
A za sisteme oblacenja... Pinkypik, za to imas pravo hahahha
Carape oblacim kao da mi je netko zabio metlu u dupe . Ledja ravna, a noge popigane u svim smjerovima da navucem carape.... A poseban sport postaju moje zimske dokoljenke...hahahahah ... Stopalice nisu bile toliki problem
joj friziranje
okolo me sredi kozmetičarka, a "stazicu" skratim trimerom.
doduše, iako sam bila friško s depilacije pred serklaž, svejedno me sestra izbrijala skroz naskroz.
kaže da su takva pravila, ali da je za porod bitno samo da je čisto ono ispod ulaza u rodnicu, zbog kasnijeg šivanja. ono iznad im nije bitno
rekla sam, još samo klistir da mi napravite i generalna proba odrađena!
oprosti mama@, ja nekako iščitala da si se svom rođenanu i papici veselila
a posteljina i jastuk su premedeni, baš takav neutralni uzorak i ja planiram.
makar sam jučer sa svekrvom dogovorila da ćemo ogradicu kupiti odvojeno, a odvojeno će ona sašiti najobičniju bijelu/bež/nježno rozu presvlaku. već imamo neke posteljine pa neka se uz svaku slaže.
i već sad vidim da će prdulja spavati u našem krevetu, a ovoliko se planira njeno carstvo
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
anaheja, žao mi je a ja se mučim s porodiljnom naknadom od 1660kn... to je malo... al ovo tvoje... ma sramota države... kak nek si onda budući roditelji pokupuju stvari a tolko koštaju...ah...
mrkvica, bravooo,dobro napreduje bebica, meni je žao, u petak idem kod ginekologice ali mi neće raditi uzv...pa neću vidjeti kolko je nabrao
ja si nemogu obuti čarape kad se najedem.hahahaha, več mi je jednom obuvao muž, kao i svlačio hlače, jer su nemoguća misija za mene a jbg, treba i njih malo iskoristiti
a dizanje kad čučnem... ufffff, ko da mi je neko zavezao 20kg za leđa
a najgore mi je kad se moram ustati na wc po noći... kad još spavam na pola, pa se onda ti iskobelji iz kreveta
slažem se s vama, strašno je koliko malo prava imamo, posebno po pitanju financija... iako ni na drugim područjima nije bolje. mene osobno najviše smeta stav ljudi oko mene, nekidan sam u banci čekala 2 sata, nikom nije palo napamet da mi je možda teško pa da me pusti preko reda...
još uvijek se nekako uspijem obuć i svuć, ali mi sve više smeta ona čudna bol u dijafragmi dok spavam na boku ili ako sjedim malo nagnuta na bok... i počele su mi trnuti noge :(
Sto se tice financija razumijem vas.. mene tjesi jedino sto cu s tom porodiljnom naknadom jadnom od 1660 moci pokriti rezije pa ce suprugova placa ostati za ostalo. Iako vjerujem da ce nam biti knap.. stvarno je jadno da moramo tako sve tri puta racunati pa potrositi, nije ni cudo sto ljudi zve manje djece imaju..
Mene nocno piskenje ubija, popelo se na kojih 5 puta ovaj kraj trudnoce je stvarno zamoran.
Ja ovaj tjedan nakon komplikacija otvaram porodiljni,45 dana odbrojavanja ja sam jos uvijek dosta pokretna i nije mi problem saginjati se i buska nije jako velika. I svaki dan šetam sa svojom maltezericom po 3,4 km
malo čudovište me drži u formi! Jesu vam se bebice okrenule?meni na zadnjoj kontroli sa 31tt nije jos bio...nadam se da se bude! I da,danas sam dva puta kihnula i oba puta mi je pobjeglo
Morat ću pocet pelene nositi
Pratim vas s svim tegobama dizanje ta wc je katastrofa, valjam se na neki cudan nacin a uz to jos i jaucem jer me onda i trtica redovno zaboli. Oblacenje carapa,cucanje i dizanje mi izazova smijeh jer izvodim poze za koje sam mislila da je nemoguce se obuvat i oblacit
a i dragog nasmijavam s svojim novim nacima oblacenje. Primjetila sam da mi je sve teze oostalo otkako mi je zabranjena veca aktivnost, otkako sam na mirovanju. Uz sve tegobe s trbuhom ja naticem svaki dan sve vise i veceras se osjecam kao slonica... ne znam sta da radim kaoo da to ublazim jer cini ki se da ce mi sako japanke moci na noge jer me i carapice stiscu
Sortiraj odgovore
Najstariji