Pozdrav i od mene okruglice drage, axia dobro nam dosla
Ja sam evo malo dosla sebi, bolje je.. linex sam pila i stvarno je pomoglo i puno puno caja.
Sto se tice zgaravice mene je dotukla tako da sam otisla jucer u ljekarnu i rekla da mi da nesto sto smijem za zgaravicu, nisu imali rennie pa sam dobila rupurut pozvakala jednu prije spavanja i napokon u neznam koliko vremena prespavala noc.. preporodila sam se. Samo moram piti kontra od vitamina c, jedno ujutro jedno navecer. Nemogu se vise patiti..
Mene dns nazvala sestra i pomaknula pregled na ponedjeljak uljepsala mi je dan heheh.
mama@, malo sam ti plava danas, evo, upisala sam se :)
i hvala vam svima na dobrodošlici :D
jel probala koja od vas koristiti sodu kod žgaravice? meni koliko toliko pomogne....
Mi smo bili na uzv jučer, sve ok, beba napreduje samo je okrenuta na zadak. Kako su vaše bebe okrenute? Doduše, imamo još 3 mjeseca, nadam se da će se okrenuti...
Mrkvica ajde baš mi je drago da ti je napokon bolje
axia meni je soda isto pomagala kod žgaravice,ali sam pročitala da soda bikarbona može uzrokovati probleme u mišićima djeteta, tako da je radije koristim samo za ginekološko pranje i eventualno ispiranje usne šupljine, a protiv žgaravice je popijem jednom u 2 tjedna i to kad je ona naaajgora jer me strah..
Dancccci super da je sve u redu, ma stigne se beba još par puta okrenuti moja beba je okrenuta glavicom prema dolje, glavica joj je prema mojoj stidnoj kosti,a sad hoće li tako ostati vidjeti ćemo
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Axia ma nisi plava danas.... samo je takav dan
Dancccci moja beba je okrenuta glavicom dolje. Barem po zadnjem pregledu.
Stignu se one jos izokretati kao na ringispilu
sad kad ste pitale kak su bebice okrenute... ja za svojeg nemam pojma... ali me zanima ako koja zna, do kad se beba mora okrenuti s glavicom dole?
Tyna ima slucajeva da se okrenu vec s 20 tt -23tt a ima i onih koje cekaju zadnji tren
Inace prosjek negdje je oko 34tt (krajnje) ali kazem, ima svakakvih slucajeva
dobrodošlica novoj okruglici.
meni je rekao da jos sjedi na guzi, to je valjda zadak, bude se okrenula..
mi danas obavili shopping u dm-u zbog onog popusta 20 %, pelene, tetra pelene, šamponi, blazinice, škarice, dudice, češljić za tjemenicu, četkica, štapići za uši, vlažne maramice...baš sam hepi
Allegrazg blago ti se. Ja nisam nista jos kupila od te kozmetike i bas me to muci. Valjda bude jos kakav popust u 10.mj negdje
svi se nešto bacili u šopinge, a ja sve mislim "imam vremena" :S. kad je po vama krajnje vrijeme na kupovinu svega toga?
Sortiraj odgovore
Najstariji