Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrkvica2
    29. Rujan 2015. 17:54

Pozdrav i od mene okruglice drage, axia dobro nam dosla 

Ja sam evo malo dosla sebi, bolje je.. linex sam pila i stvarno je pomoglo i puno puno caja.

Sto se tice zgaravice mene je dotukla tako da sam otisla jucer u ljekarnu i rekla da mi da nesto sto smijem za zgaravicu, nisu imali rennie pa sam dobila rupurut pozvakala jednu prije spavanja i napokon u neznam koliko vremena prespavala noc.. preporodila sam se. Samo moram piti kontra od vitamina c, jedno ujutro jedno navecer. Nemogu se vise patiti..

Mene dns nazvala sestra i pomaknula pregled na ponedjeljak  uljepsala mi je dan heheh.

axia
    29. Rujan 2015. 18:26

mama@, malo sam ti plava danas, evo, upisala sam se :)
    i hvala vam svima na dobrodošlici :D

jel probala koja od vas koristiti sodu kod žgaravice? meni koliko toliko pomogne....

Dancccci
    29. Rujan 2015. 18:33

Mi smo bili na uzv jučer, sve ok, beba napreduje samo je okrenuta na zadak. Kako su vaše bebe okrenute? Doduše, imamo još 3 mjeseca, nadam se da će se okrenuti...

Pepita2109
    29. Rujan 2015. 18:42

Mrkvica ajde baš mi je drago da ti je napokon bolje 
    axia meni je soda isto pomagala kod žgaravice,ali sam pročitala da soda bikarbona može uzrokovati probleme u mišićima djeteta, tako da je radije koristim samo za ginekološko pranje i eventualno ispiranje usne šupljine, a protiv žgaravice je popijem jednom u 2 tjedna i to kad je ona naaajgora jer me strah..
    Dancccci super da je sve u redu, ma stigne se beba još par puta okrenuti  moja beba je okrenuta glavicom prema dolje, glavica joj je prema mojoj stidnoj kosti,a sad hoće li tako ostati vidjeti ćemo 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• mama@
    29. Rujan 2015. 19:18

Axia ma nisi plava danas.... samo je takav dan 
    Dancccci moja beba je okrenuta glavicom dolje. Barem po zadnjem pregledu.
    Stignu se one jos izokretati kao na ringispilu 

Tyna24
    29. Rujan 2015. 20:51

sad kad ste pitale kak su bebice okrenute... ja za svojeg nemam pojma... ali me zanima ako koja zna, do kad se beba mora okrenuti s glavicom dole?

• mama@
    29. Rujan 2015. 20:54

Tyna ima slucajeva da se okrenu vec s 20 tt -23tt a ima i onih koje cekaju zadnji tren 
    Inace prosjek negdje je oko 34tt (krajnje) ali kazem, ima svakakvih slucajeva

allegrazg
    29. Rujan 2015. 20:55

dobrodošlica novoj okruglici.
    meni je rekao da jos sjedi na guzi, to je valjda zadak, bude se okrenula..
    mi danas obavili shopping u dm-u zbog onog popusta 20 %, pelene, tetra pelene, šamponi, blazinice, škarice, dudice, češljić za tjemenicu, četkica, štapići za uši, vlažne maramice...baš sam hepi 

• mama@
    29. Rujan 2015. 21:26

Allegrazg blago ti se. Ja nisam nista jos kupila od te kozmetike i bas me to muci. Valjda bude jos kakav popust u 10.mj negdje 

axia
    29. Rujan 2015. 21:48

svi se nešto bacili u šopinge, a ja sve mislim "imam vremena" :S. kad je po vama krajnje vrijeme na kupovinu svega toga?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.