eto i mene, bebita je dobro, a ja sam opet na vaginaletama :( nisam toliko tableta potrošila za čitav život koliko zadnjih 6 mj :(
čitam sad i vidim da mi zapravo što se priprema tiče i ne fali toliko toga. kimbicu, nosiljku, kolica, robicu, ručnike, pelene, kadicu i komodu za presvlačenje sam dobila od sestara... fale mi još samo stvari za higijenu i neke sitnice.... sad ću ja to, samo što nisam :D
Dillb dobro pa se daju pod gace sakriti, a smijesno mi je jedan guz ko iz rata a na drugom jedna jedina veli muz kad sam mu pokazala ajme kaj je too? Reko moje nove prugice
Sto se tice pupka i higijene bebica opcenito nama je sestra na tecaju, isto starija sestra u penziji, rekla nista posebno oko toga, nikakve pizdarije stavljati samo da je suh i cist. Sva ta silna kozmetika je samo reklama da trosimo pare bezveze..
Nama od opreme jos fali kindac, i jos neke sitnije stvari, i to cemo sad na placi morati.
Ja sam napokon bila korisna, pospremala sam i oprala sve navlake sa kolica u masini. Odusevljena sam, niti pustile boju ni nista, a crvene su pa me bilo strah.. iduca mi je robica na tapeti bas me to veseli hehe
Evo i nas sa pregleda :) bebac je super, imamo 704g :)) slatkica brzo rastee!
[/u
Pozdrav okruglice..
axia dobro nam dosla...
Sinoc sam se i ja nakon dugo vremena dobro naspavala, cak sam spavala do 11 sati.. tako da sam i dalje sva usporena..
Vidim sve bebice lijepo rastu, ja jedva cekam pregled za 2 tjedna da vidim dal je sve ok i kako je moja okrenuta sad i mene zanima,,a lupa po cijelom trbuhu tako da ne mogu zakljuciti gdje je sta
evo i mene s Vuk Vrhovca. podigla profile, šećer mi nakon jela ne prelazi 5,1.
oni će meni da imam dijabetes, sve zbog glupog ogtt-a koji nije valjao.
moja curka ima dana kada se rita ko luda, a ima dana kada moram gurkati tibu da bi je osjetila, jel i kod vas tako?
tako je i meni, nekad se pravo uspaničim jer se čitav dan ne mrdne... al onda valjda skuži pa se ipak malo javi :D a druge dane, kao danas, pleše cura ko velika :D
ja sutra ili prekosutra idem raditi taj ogtt... jel imate kakve savijete? strah me da zbog nečega ne pokaže krive vrijednosti :S
Sortiraj odgovore
Najstariji