axia dobrodošla! Meni ti je termin 06.01., a ići ću najvjerovatnije na sv.Duh.
Potpisujem sve što ste rekla za nespavanje, ista stvar je sa mnom - i nesanica, i wc pa ti spavaj!
Moja beba je okrenuta prema dolje, ali licem prema mojoj kralježnici tako da mi se zna desiti pogotovo kad ležim na leđima i gledam tv, da mi njezina leđa ili guza ili glava??? (uopće ne mogu odrediti) iskoče na desnoj strani tako da mi trbuh stoji ukoso! Jel se to kojoj događa? Ako ga pogladim i masiram kružnim pokretima, vrati se u normalu
Meni je danas došla kadica, tj. bath support koji sam naručila, čula sam sve najbolje o njemu, pogotovo dok beba još ne zna sjediti, naručila ga preko Amazona: UK http://blogs.babycenter.com/products_and_prizes/new-angelcare-bath-support-review/
hvala :D
da, meni se događa sve češće da se nekako desno smjesti, u zadnje vrijeme čak ne samo dok ležim. doduše, ne smeta mi to, pa ne iniciram da se premjesti, vrati se sama :)
meni je to sve fora, sa nestrpljenjem čekam svaki pokret... valjda jer je prvo :)
Axia, želim dobrodošlicu tebi i tvojoj mrvici A vrijeme za shopping si rasporedi jer ima toga...a nije baš ni jeftino.
Ta žgaravica je očito vrlo raširena stvar, ali ja je nikad nisam imala,pa ni sad (nadam se da ni neću..) iako mi je bebač dosta visoko. I dubi na glavici već jako dugo.
Mi imamo sutra pregled! Baš se veselimo što ćemo vidjeti svog mrgicu i da čujemo novosti koliki je sad!
hvala ti :)
i ja sutra idem gledat svoju mrvu... jedino me zabrinjava, imam dojam kad čitam vaše postove da moj gin meni daje nešto malo informacija. na zadnjem pregledu mi nije rekao niti kolika je beba niti kako je okrenuta. sao da je sve u redu....
i da, imam pitanje za sve vas. jste li i kad radile onaj test sa onim slatkim (ogt il tak neš, nemogu se sad sjetit a neda mi se guglat). neki mi kažu da se to radi ranije u trudnoći, a ja nisam išla...
Mene je poslao na taj pregled pa mislim da ću ići ovaj ili idući tjedan. To ti je ogtt, test za trudnički dijabetes.
Sortiraj odgovore
Najstariji