Axia probala sam i Acidosalus probiotičke vaginalete, koštaju oko 100 kn i mogu reći da su mi se i one pokazale dobrima
mama@, smijem pitati u koje rodilište se spremaš? ja isto nekako računam da bi i nov mogla provesti negdje u boxu :D to bi bio doček :D
ines24, hvala ti na dobrodošlici :) reci mi, te vaginalete, idu bez recepta? nekako me strah sad uzimati bilošto bez liječničkog nadzora. maah, strah me i s nadzorom -.-
Axia, dobrodosla
Nemam ja problema s time da se probudim i odem na wc... Ja bi samo nazad spavala
Morat cu poradit na tome, jer kad dodje mala krestalica trebat ce mi sna
Trebala bi glancat stan... Ali stala sam u pola posla i ne da mi se pa mi se ne da....
cure te acidosalus vam hoće i doma donijeti, nađite na netu marinalab i broj telefona. ja sam prije narucivala probiotik i vaginalete i donesu doma i jeftinije su nego u ljekarni
Axia ja sam iz SB. Tamo idem i u rodiliste
Kao sto rekoh, kod Shimmer u potpisu je link na tablicu u koju smo se svi upisali. Tamo ti pise tko sto ocekuje, termin, rodiliste.
Slobodno se upisi
visnjass u potpunosti te razumijem šta se tiče žgaravice, ti si bar našla nešto da ti ublaži, meni ništa, čak ranije večeram,ali ništa
anaheja šta se tiče čišćenja ooo znam kako ti je ja kao da čekam da se samo napravi, ne da mi se i ne mogu se nagovoriti ma nema šanseeee
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Anaheja ja sam našla covere (zaštitne gaćice) kod Dolise i od nje ću uzeti, dosta su hvaljeni njeni coveri, a i povoljni. Cijena u veličinama je 50kn za bijele, 60kn za covere u boji i 65kn su šareni. OS coveri su 60kn bijeli, 70kn koštaju coveri u ostalim bojama i 75kn koštaju šareni
smile emoticon
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji