Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ines24
    29. Rujan 2015. 14:26

Axia probala sam i Acidosalus probiotičke vaginalete, koštaju oko 100 kn i mogu reći da su mi se i one pokazale dobrima 

axia
    29. Rujan 2015. 14:47

mama@, smijem pitati u koje rodilište se spremaš? ja isto nekako računam da bi i nov mogla provesti negdje u boxu :D to bi bio doček :D
    ines24, hvala ti na dobrodošlici :) reci mi, te vaginalete, idu bez recepta? nekako me strah sad uzimati bilošto bez liječničkog nadzora. maah, strah me i s nadzorom -.-

Anaheja
    29. Rujan 2015. 14:51

Axia, dobrodosla 
    Nemam ja problema s time da se probudim i odem na wc... Ja bi samo nazad spavala 
    Morat cu poradit na tome, jer kad dodje mala krestalica trebat ce mi sna 
    Trebala bi glancat stan... Ali stala sam u pola posla i ne da mi se pa mi se ne da....

Ines24
    29. Rujan 2015. 14:52

Da, da, kupuju se bez recepta, a prirodne su, nema kemije u njima...

axia
    29. Rujan 2015. 14:54

ines24, raspitat ću se :D hvala na savijetu :)

allegrazg
    29. Rujan 2015. 15:01

cure te acidosalus vam hoće i doma donijeti, nađite na netu marinalab i broj telefona. ja sam prije narucivala probiotik i vaginalete i donesu doma i jeftinije su nego u ljekarni

• mama@
    29. Rujan 2015. 15:42

Axia ja sam iz SB. Tamo idem i u rodiliste 
    Kao sto rekoh, kod Shimmer u potpisu je link na tablicu u koju smo se svi upisali. Tamo ti pise tko sto ocekuje, termin, rodiliste.
    Slobodno se upisi

lady6
    29. Rujan 2015. 16:04

Axia, dobrodošla!

Pepita2109
    29. Rujan 2015. 16:04

visnjass u potpunosti te razumijem šta se tiče žgaravice, ti si bar našla nešto da ti ublaži, meni ništa, čak ranije večeram,ali ništa

anaheja šta se tiče čišćenja ooo znam kako ti je  ja kao da čekam da se samo napravi, ne da mi se i ne mogu se nagovoriti ma nema šanseeee

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    29. Rujan 2015. 16:19

Anaheja ja sam našla covere (zaštitne gaćice) kod Dolise i od nje ću uzeti, dosta su hvaljeni njeni coveri, a i povoljni. Cijena u veličinama je 50kn za bijele, 60kn za covere u boji i 65kn su šareni. OS coveri su 60kn bijeli, 70kn koštaju coveri u ostalim bojama i 75kn koštaju šareni
    smile emoticon

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.