Ja nemam problema sa spavanjem, ali ne daju mi spavati wc (ajde to još nekako jer žmirečki sve obavim) a žgaravica!?.. to još u životu nisam doživjela, ne da peče i da se kiselina diže nego BOLI.. do te mjere da sam već spremna povraćati, a cijelu trudnoću nikakvih mučnina ni ničega sličnog. Pomažu mi mineralna i mentol bombon Al me strah da ne zaspem s bombonom.. udavi se
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
i ja se pridruzujem nespavanju...odem na wc i onda ne mogu zaspati po sat vremena. mala mi je danas jako aktivna i skuzila da kad hodam me dolje blizu rupe ostro probode, ko da bu mi ispala...jel se kome to događa?
axia dobrodošla i čestitke
ja teže dišem i ostajem bez zraka samo kada ležim na leđima, ovakvi bolovi mi nisu poznati pa se nadam da će ti neka dati odgovor
Žgaravica me muči, pa eto od početka T, i to baš peče ajme meni, navečer kad me uhvati i kad krenem prati zube to je ludilo, kaladont mi samo još više to uzrouje iako ga ne gutam,ali baš mi dođe da plačem katkad koliko peče.. ali ok je možda očekujem čupavicu malu
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
baš sam nepristojna, hvala vam svima na dobrodošlici i čestitkama :)
ne brinem se previše oko te boli, sestre su mi rekle da je beba vjerojatno visoko pa me zato boli, a i osjetim da mi sve češće masira po želudcu... vjerojatno i žgaravica odtud :) ugl, sutra bumo stričeka doktora pitali... nadam se samo da me neće više kljukat tabletama :(
jel imala koja od vas problema sa vaginalnim infekcijama? ja od početka trudnoće borim borbu, a prije trudnoće nisam imala nikakvih problema...
axia ja sam bila na vaginaletama negdje u početku zbog iscjetka nekog, pa onda na antibioticima zbog nekih bakterijica i infekcija, i stalno neko govno, i na kraju sam odjebala to sve, i tjedan dana prije spavanja na uložak stavljala par kapi ulja gospine trave, samo bih ih sa štapićem za uho malo po ulošku stavljala, i na sljedećoj kontroli nalaz uredan i da nisam se prala sapunima dolje nego sodom bikarbonom ili kupi nešto dječje ali skroz blagoooooo...
🙏👸👸🙏❤️
Axia dobrodošla i čestitke na curici
Drage moje okruglice, ja vam se i bojim javiti jer nemam nikakvih tegoba (dosad me sve zaobišlo, da pokucam u drvo, valjda će i do kraja biti tako)... Osjetim ponekad bol u zdjelici i trtici ali nije to ništa strašno što se ne da izdržati... Spavam kao beba (oduvijek volim spavati) i nadam se da će mi i beba biti spavalica
Axia, ja sam imala problema s infekcijama prije, stavljala sam češnjak u gazu i onda ga gurnula unutra, preporučam definitivno, meni je pomoglo...
hvala na savijetu, probat ću svakako :D više mi se sviđaju takva riješenja nego ta silna kemija. sve više imam dojam da rade na normu - čim više prepisanih antibiotika tim bolje :/
ines a neka drago mi je da je bar jednoj od nas tu sve tako divno makar eto ja ova svoja stanja ne nazivam nekakvim tegobama to jednostavno tako mora biti
i kako sam se trudila uživati u mučninama tako i u ovome, jer je to sve radi moje bebe
axia razumijem te totalno antibiotike su počeli djeliti kao bombone ma katastrofa, meni je ginekolog također rekao da pijem čaj od brusnice ali ajmeee meni ja ga ne volim nema šanse čak i ako ga ohladim mi fuj.. jedino što pijem od čajeva sada je mješavina koprive i kamilice po dvije šalice ili 3 dnevno i super
🙏👸👸🙏❤️
Axia da, tu smo sa terminima. Iako se meni termin pomakao sa 06.01 (sto je bilo na samom pocetku) na 08.01 ( sto je sada po zadnjem uzv). No, dan-dva tu-tamo
Ugl. Ja od 01.01 ocekujem svaki dan...pa kad bebac bude spreman...
Sortiraj odgovore
Najstariji