Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    axia
    29. Rujan 2015. 22:45

e to, da... fali mi jedno t :)... onda će vjerojatno i mene sad slat.... mislim da je to obavezno....

tweety91
    29. Rujan 2015. 22:54

Ima nas sutra za preglede :) i ja nestrpljivo ocekujem da vidim naseg malca koji je neumoran :D imam osjecaj da to dijete nikad ne spava.

[/u

Mrkvica2
    29. Rujan 2015. 22:55

Pepita hvala ti 

Allegra blago tebi bome sam fulala da je dns bio popust, da sam znala otisla bi.. skupi se pa bas dobro dode taj popust.

Mislim da vecinom bebama daju neki rok do 34-36tt da se okrenu, nemojte se jos brinuti. Moja mala je nisko dole glavicom, leda malo lijevo..

Ja se otisla otusirati vcrs i bome sam imala sto vidjeti.. guza ko u zebre  a sinoc ih nije bilo.. eto dokaz da mazanje nis ne znaci, nije prosao dan da se nisam mazala pa su eto odlucile doci, bit ce da mi je tu koza manje elasticna.. posvijetliti ce valjda pa nece tako lose izgledati.

• mama@
    30. Rujan 2015. 08:36

Jutro.
    Mrkvica tko šiša guzu  Samo ti nastavi mackati pa kako bude

Na ogtt se salje nakon 20 tt. Ovisno kako koji dr. Ja sam isla s tocno 20tt.
    Prije se nije slalo na to osim ako nesto nije ukazivalo na mogucnost secera, dok sad svi idu pod muss. Tako barem kazu 

Axia termin kad ces krenuti s pripremama ovisi samo o tebi. Ja sam krenula prosli mj intenzivno tako da si rasporedim troskove. I naravno da ne bih docekala dane kad ne budem bas za to a da onda moram

MaliV
    30. Rujan 2015. 09:56

Mi smo s pripremama krenuli dosta rano i malo po malo kupujemo... odjeca je vise manje spremna, kolica imamo, tetre smo narucili preko interneta, krevetic i komodicu cemo u narednih par tjedana, a sve ostale stvari jos skupljam i popisujem s teme Pripreme za bebu 😄

Jucer smo zavrsili i trudnicki tecaj i bas sam dobila nekakvu novu energiju. Na kraju je jedan tata pitao pedijatricu za preporuku neke literature za bebu, a ona mu je rekla "U ni jednoj knjizi nema vaseg djeteta. Sve sto vasem djetetu treba ste vi, samo vjerujte svom osjecaju." u tom trenutku se osjetilo bas neko olaksanje u sobi prepunoj first time mamica i tata... Svi smo prebombardirani informacijama i novim trendovima da se nekad osjecamo nekompetetni za to malo bice koje dolazi pa je lijepo cuti jednu takvu strucnu osobu koja je vec pred mirovinu i nagledala se svega, da kaze tako velike i utjesne rijeci. 

pety03
    30. Rujan 2015. 10:49

Pozdrav okruglice..evo da se i  mi javimo.
    jucer obavile pregled,moja mrvica i ja,sve je u najboljem redu i imamo vec 1795gr.,rekao doktor 100gr vise od prosjeka,i visoka bude na mamu veli on..bas sretna da sve u redu i da lijepo napreduje.
    Jucer isli malo u nabavu za bebu ja i muz,tj.prakticki u prvu kupnju,kupili posteljinu i sve za kimbac,rucnike za bebu i jos neke sitnice..mislim da se drugi tj.bacamo u malo veci shopping kad si napravim popis..

dillb
    30. Rujan 2015. 11:00

Pozdrav okruglice.

Mrkvice, da ti to ne misliš guzu po plaži pokazivati pa te brinu strije. baš sam se slatko nasmijala.   ja sam prekjuče skoro opala na guzicu misleći što je sad pak ovo: crvene flekice po bedrima s prednje strane i oko koljena. izgleda da su ipak nove strije. neka to bude najgore što nam se može dogoditi u trudnoći.

curke moje, ja od sutra službeno na porodiljnom. odoh danas do ginekologa da mi otvori bolovanje. odmah ću uzeti i uputnicu za trudničku ambulantu. još malo.....

u nedjelju mi je doula rekla da je ona (kroz tečajeve) naučila 20 načina kako bebi održavati higijenu pupka. hoću vam reći, jako je puno trendova i oni najčešće dolaze od proizvođača proizvoda tako da se usredotočite na citat koji je MaliV navela - zapišite si ga i zaljepite na vidljivo mjesto.

i sve vi koje nosite mušku djecu, čuvajte se kojekakvih ludih savjeta o prevlačenju kožice. proučite tekst na RODA-inoj stranici. ja sam njegu pimpe prepustila mužu jer je on muško i najbolje zna što se s tim treba raditi. ja samo malo počistim "rupicu" i to je to, nema nikakvog natezanja i prevlačenja. 

noćas sam se prvi put nakon dugo vremena naspavala. malac je bio miran, stariji sin spavao k'o klada. a ja nisam bila pokočena ujutro. naravno da sam spavala i na lijevom i na desnom boku, a probudila sam se na leđima.

do tipkanja  

• mama@
    30. Rujan 2015. 11:10

Joj dillb ti doslovno jos malo . Zar si ti radila do samog kraja ha?
    Uzivaj sada 

Stvarno se treba drzati jednostavnih rijeci koje je maliV rekla. Ljudi su ti koji zakompliciraju tako jednostavne stvari 

Sto se muskih bebica tice... ja oko pimpe nisam nista ekstra osim peruckanja. Muz je oko toga nesto u prvoj godini i kasnije nismo vise ceprkali.

dillb
    30. Rujan 2015. 11:15

da, ja sam vam jedna od onih bezveznih trudnica. ne zabrinjavam se oko ničega, spavam kako mi paše (spavam onako kako bebi paše jer on dirigira koji položaj da zauzmem) i razmišljam kako ću se posvađati s doktoricom oko nepotrebnih pretraga i slično. jučer sam bila u ljekarni i pričam s apotekarom što da uzmem za pupak, a on meni kaže bitno da ga posušite i održavate suhim.

školjkice za skupljanje mlijeka su u ladici, ali sam pročitala na uputstvima da se ne preporuča nošenje dulje od 40 min.... ajde reci.....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.