Pridruzujem se ne spavanju....ne pamtim kad sam spavala duze od dva sata u komadu, pa wc, pa kicma....allegra, ne brini, pusti te bh, glavno da su ti rekli da si zatvorena i super..
Pozdrav okruglice moje..
Vidim da imate problema sa nespavanjem, meni je isto tako većinom, ali ova večer je bila ona od rijetkih kada sam fino odspavala...
Ines ne znam kako se prodaje tkanina u BiH,ali kod nas ti je to najčešće na metre, cijena je super ovo šta si napisala kod nas takvu cijenu nećeš naći u kvalitetnijem materijalu..
Cijelu noć sam prespavala na desnom boku, to sam zaključila po tome jer me bolio uhh kad sam se probudila..
Jučer smo kupili ormar, i sada čekati 20-ak dana da stigne, nadam se da nećemo dugo čekati
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita super za ormar. Taman da ti stigne i da sve poslozis i gotovo
Ja isto trazim nesto ali posebnih dimenzija tako da mislim da cemo ipak sami morati kupiti sve u Elgradu i sastaviti.
No, to ostavljam za 10.mj
pridružujem se klubu neispavanih... danas nisam spavala niti 4 sata...katastrofa.. 3x na wc u noći, i svaki put kad sam se vratila u krevet, nisam zaspala bar sat vremena.. više neznam na koji bok se okrenuti..
baš sam rekla MM da ću ja maloga buditi u noći a ne on mene... ionak sam cijele noći budna..
Pozdrav okruglice!
Ni ja ne spavam cijelu noć već mjesecima
To je valjda zbog trudničkih hormona. A zadnjih tjedana posebno. I buša je veća i teža, i kralježnica nekad zeza, a piškenje pogotovo,bar 2x po noći. Što je najgore ne mogu spavati ni preko dana jer ili imam majstore ili nekog drugog ili mi mužić dođe..Već su mi podočnjaci do pupka
Ma da,to nam je vježbica za dolazak malih sovica,da se ne šokiramo
lijep pozdrav i od mene... vidim da mi se već više manje tu sve "poznajete", pa da se i ja predstavim. prva mi je trudnoća, termin mi je 5.1. i nosim curu :)
vidim da je trenutno nespavanje tema, pa da pitam: jel imala koja od vas problema sa bolovima u dijafragmi? ja, kad legnem na lijevi bok, poludit hoću koiko me boli i peče... osim toga i žgaravice, ništa drugo mi ne ometa san, ali i to mi je sasvim dovoljno :S
svima velka pusa :)
Dobrodošla axia i čestitke na curici i mene znaju uhvatiti takvi bolovi, ne znam ni kako to opisati, prvi put da sam to sad osjetila... nekakvo stiskanje koje se širi i na leđa zbog čega mi je i teško disati, a baš mi je najgore kad ležim na boku, kao što kažeš :/ ne znam šta bi to moglo biti, možda će neke iskusnije trudnice više znati
Axia dobrodosla nam i cestitam na curici.
Mislim da ce se mnoge naci u tvom postu i bolovima a i zgaravici.
Mene zgaravica ne muci jos ali zato prepone, kukovi i leda.. uh majko mila.
Nesto teze i disem od jutros...sva sam napeta, sve me stisce nesto.
I da...slobodno se upisi u tablicu ciji link se nalazi kod nase Shimmer u potpisu. Tako vodimo neku evidenciju tko kad ima termin i slicno
axia dobrodošla, čestitam na curici
ja se evo pronalazim samo u žgaravici... za sad nemam nikakve bolove niti u preponama, niti leđima ali svejedno nemogu spavati
Axia dobrodošla i čestitam :)
Ja mogu spavati, jedino su me leđa počela zezati i žgaravice me ubijaju. Ali za sad sve to dobro podnosim :)
[/u
Sortiraj odgovore
Najstariji