Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • buffy
    30. Rujan 2015. 14:22

Kod nas na ogtt salju svih... ... Ja jedino taj dan nisam jela poslje 8 navecer (rekli su mi do 7 jesti, ali me glad kasnije uhvatila ) i bio je ok... Jedino sto je meni to bilo odvratno za pit pa mi je cijeli dan bilo lose...

Pepita2109
    30. Rujan 2015. 14:54

Pozdrav okruglice vidim danas dosta pregleda, neka vam bebice fino napreduju to je najvažnije :)
    Šta se tiče priprema, kindač imam, ormar kupljen sad čekati 20-ak dana da stigne, robice onako šta mi je posuđeno, pa me trta da štogod ne uništim tek kad ormar stignem mogu krenuti sa pranjem, zasad 10 tetri, i to je to šta imam.. kolica će nam kupiti njegova mama i sestra, samo ne znam kad, valjda su svjesne da ih trebam prije upotrebe oprati, trebam kupiti posteljinu i još 30-ak tetri, danas naručila 6 covera 3 u S vel. i 3 OS veličina, ne znam odakle da krenem sada postaje gusto hahah :P i da dala sveki pare da mi kupi 2 spavačice i 1 pidžamu i na kraju je kupila 3 pidžame, 2 spavačice, ogrtač i set noževa jer je moj dragi rekao da kupi hahah nemam pojma šta će mu.. sad laganini valjda kozmetikicu i te sitnice, kadicu ću kupiti tek tamo iza u 12mj nije mi hitno kad se beba ionako ne smije odmah kupati.. pećice isto moram kupiti barem jednu zasad i ovl. prostora..

E i da da li aspirator na usisavač ili onaj koji mi moramo isisavati? ima na bubamari taj na usno isisavanje za 80kn Chicco

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mia007
    30. Rujan 2015. 14:54

Mene isto nije slao do sada. Mislim da cu u petak.

Tyna24
    30. Rujan 2015. 15:13

ajax, samo nemoj dan prije ništa slatko jesti... i ne poslje 8 navečer... i bit će ti dobar šečer

ja sam se danas koooonačno naspavala, spavala sam u komadu od 9 navečer do 9 ujutro... to mi je rekord zadnjih par mjeseci
    ja obavezno zaspim na lijevom boku ali se probudim na leđima... nemogu se te navike riješiti, tak sam stalno spavala prije trudnoće... valjda bebici ne smeta
    jučer mi je kolegica dala jedan savjet... ako budu nas rezali dole kod poroda, nek izbjegavamo sjediti tjedan dana, samo ležati ako se može, jer ako sjedimo možemo popucati po šavovima pa onda boli ko vrag... to nisam do sad znala...
    i da... ona kadica koja je u sklopu komodice je premalena... rekla je nek si kupim drugu, jer ova nema svrhe,premalena je...baš me to iznenadilo.. da sam znala prije, neznam ako bi kupila komodicu, jer me baš ta kadica privukla da sam kupila komodicu... heh

axia
    30. Rujan 2015. 15:27

planirala sam ići sutra odmah... da to riješim... dakle onda nema danas slatkog? oke :D

tyna24, moja sestra je imala tu kadicu u sklopu komode i nije joj se svidjela. nakon tjedan dana je kupila drugu, jer joj je ovo bilo totalno nepraktično. ni ja je još nemam, vidjela sam danas u plodinama za 39.90kn :P samo mi se čini mala. pričekat ću još s tim, imam valjda još 3 mj vremena :D

Tyna24
    30. Rujan 2015. 15:32

axia, izbjegavaj kekse, čokolade, pudinge danas... bolje to nego da te dave iduča 3mj kao mene, jer sam se prežderavala sladoledima i svim slatkim dan prije ogtt-a

Pepita2109
    30. Rujan 2015. 15:35

axia ja sam Ogtt radila dvaput, prvi put mi je bio na granici ( dan prije se prežderavala sladoledima i sl.), a drugi put sam bila pametnija i nisam ništa slatko, osim šta sam ujutro popila kakao, i probaj ne večerati kasno.. i sve će biti super 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

axia
    30. Rujan 2015. 15:59

dobro, ja ionako u trudnoći baš i ne klopam previše slatkog... al zato trpam sve drugo u sebe :/ moram se danas pripazit :) držte mi fige :D

Anaheja
    30. Rujan 2015. 19:08

Ja sam trebala na ogtt jos prije mj dana... Ali taman taj dan nisam imala vremena da tamo sjedim jer sam obecala starcima pomoc oko zimnice. A posto mi tsh nije bio ok, ogtt je bio odgodjen do daljnjeg. Sad kad je tsh u redu, trebala bi i ja to obavit. A bas mi se nece gutat toliko secera na prazan zeludac... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.