Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrkvica2
    27. Rujan 2015. 20:02

Tyna bas kad je pepita spomenula odma su mi na pamet pale te minijaturne carapice, nekad sam smijesna sama sebi s tim pitanjima ali eto hehe. Pijem jako puno, ionako sam staalno zedna. Bebica se redovito javlja pa sam malo mirnija, proci ce.. Oces ti prati jos jednom to sve prije nego bebica dode? Meni svi vicu nemoj jos morati ces jos jednom 

• mama@
    27. Rujan 2015. 20:10

Mrkvica ja sam oprala sve sto sam imala i ne planiram prati jos jednom. Smatram da je sve dovoljno cisto i da ce tako biti i za 3 mj 

Tyna24
    27. Rujan 2015. 20:25

ne mislim prati još jednom, sve stoji u ormaru poredano po veličinama... čisto..kao što mama veli, bit će čisto i za 3 mjeseca

@JustSmile@
    27. Rujan 2015. 20:26

Haloo haloo okruglice! Dobru vecer vam zelim! Dobila sam ponudu za 750kn kupiti 25 kamaris platnenih pelena,25uloska i 5zastitnih gacica.universal su kaze cura moze se na drukere postaviti velicina,inace su one na cicak valjda,koliko citam na netu...nove.pa sad...dali se i jedna od vas vec "starih pp-ovki" susrela s njima? Puse saljem! ♡♡♡ :)

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

Ines24
    27. Rujan 2015. 22:31

Mamice, ako se dobro sjećam bilo je prije riječi o tkaninama za šivanje posteljine, zanima me kako se kreću cijene tih tkanina?

Sonja8
    27. Rujan 2015. 23:12

:-)just smile :-)
    Nisam čula za te pelene, ali moj ti je savjet ući na fejsu u grupu Moderne platnene pelene. Tamo ima jaaaaaako puno mama s jako puno iskustva s različitim pelenama pa možeš pitati ima li netko iskustva s tim pelenama pa odluci. To je dobra cijena ako su pelene dobre, ali ako nisu, onda je preskupo! Preporučuje se kupiti inače pelene od nekoliko različitih proizvođača kako bi vidjela sta vama odgovara. U toj grupi imaš također i fajl "prodajem" gdje mame prodaju pelene koje vise ne koriste isto dosta povoljno pa provjeri i tamo... 
    Laku noć i pozdrav svima!

lady6
    28. Rujan 2015. 09:48

Jutro, okruglice! Mrkvice, nadam se da ti je bolje, mene je u sub copio proljev isto s grcevima, ali mi se smirilo, ocito mi je nesto od hrane zasmetalo. Mozda da pitas u ljekarni da li smijes hidromix ili kako se vec zove, sa elektrolitima da ne dehidriras. Ja to uvijek pijem kad imam crijevnu. Sad ne znam dal smiju trudnice. 
    Vrece za pranje sam kupila u mulleru i u njima oprala carapice. Inace, sve oprala i popeglala i ceka u ormaru.

• mama@
    28. Rujan 2015. 14:23

Hola loptice. 
    Nesto danas tiho i mirno . No dobro.
    Vratila se ja s pregleda. Sve je super. Zatvorena jos uvijek. Kaze on, za 5.0  sam . 
    Dr mi preporucio Mg 300mg 2xdnevno zbog grceva i da se maternica ne steze. 
    Polozaj bebe mi ne moze odrediti tocno sa sigurnoscu ali preko pregleda se cini da se okrenula prema dolje. Ugl sve je u savrsenom redu. 
    Iduci uzv cu saznati velicinu bebice.
    Nekako sam mirnija sada 

Pepita2109
    28. Rujan 2015. 14:27

ines24 tkanine ovako za kupiti su dosta skupe i ne znam koliko se isplati, možda ako koji dućan sa tkaninama ima kakav popust ee onda da, inače uhh.. ja sam u toj struci pa sam i ja htjela nešto napraviti,ali zaista je skupa tkanina..

mama ajde baš mi je drago da je sve super to je najbitnije i da si sada mirniija :*

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

allegrazg
    28. Rujan 2015. 16:34

cure koje imate bh kontrakcije, jel vam se pojacaju kad se najedete? ja sam skuzila da ih imam vise popodne nego kroz jutro i to uredno iza rucka...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.