Hvala cure na brizi , nije za hitnu, nisam mislila na grceve maternice nego ono po crijevima bas a nemogu sada ni izmasirati trbuh ni nista, otici cu kod dok opce sutra pa cu vidjeti sto kaze.
Pepita ako ne nades najilonke su ti super stvar za to. Ja sam tako znala grudnjak oprati ako nemam vremena na ruke. Strpas u najilonku i super.
visnjass hvala, ooo pa ima tamo finih stvarčica nego pod šta da tražim,kak se to zove uopće ja znam da je zaštita hahah
Mrkvica ma znam,ali proljev kao i povraćanje ako je dosta jako nije baš za zezanje u trudnoći da ne bi dehidrirala, samo ti odmaraj i pij puuno tekućine
I hvala na savjetu za najlonke, ja mislim u tome prati tetra pelene da mi ih mašina ne sredi kao kuhinjske krpe
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita, imaš u dmu vrećice za pranje... A covere preko tetre jako dobre imaš od rode, 75 kn ti je jedan.
Mrkvica , nadam se da će ići na bolje danas...
Pusica svima, ugodnu nedjelju želim
Pepita upiši 'wash bags'
Ima svega za malo dolara samo kaj je to kina... a i onak kupujemo većinom kinesko i ono kaj znamo i ono kaj ne znamo
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Sonja nisam znala za dm ajde hvala ti ma znam da ima,ali trenutno mi je to sve puno jer je do termina još 8 tjedana,a tek sam na početku sa nabavljanjem.. nažalost prekasno krenula,ali eto...
visnjass hvala.. ma daj tu gdje god se okrenem, šta god da kupim Kina Kina.. heh
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
lijep pozdrav svima :) da vidim, ima li koja trudnica da oko nove godine ide put petrove?
Sad kada je pepita spomenula sitnije stvari zaintrigirale su me te njihove male carapice koje isto trebam oprati. Jel se pogube? Da ih skupim u vrecicu tu za pranje pa perem ili slobodno moze i ovako?
mrkvica, ja sam ih prala samo u vešmašini, i nisu se pogubile, al sad kad razmislim, to je tak malo da se može dogoditi da je vešmašina proguta
ja sam tu vreču za pranje naručila preko ebaya..
nadam se da će te proči proljev... mene je isto uhvatio odprilike pred 3 tjedna ali nisam išla kod doktorice... ionak ti stalno vele nek jedeš petit kekse, štapiće i takve stvari... prođe sam od sebe... samo moraš piiiiiiti da ne dehidriraš
Pozdrav okruglice
Hvala na čestitkama za promociju ja sam počela s kupovinom robice za bebicu, nabavila sam nekoliko bodića veličine 56 i nekoliko veličine 62, dvoje hlačice sa stopalima veličine 62 i malene čarapice
ali moram reći da sam jedva našla taj broj 56, ima većih brojeva, a i manjih, al 56 ne... Morat ću još idući mjesec tražiti u Bosni i u Kiku...
Sortiraj odgovore
Najstariji