Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mia007
    26. Rujan 2015. 21:11

Pozdrav svima, evo jucer sam bila na pregledu, sve je ok, curica ima cca 700 g, mjere ok, jedino se nije htjela okrenuti da joj vidimo lice. Glavim je prema dolje, ali gleda prema mojoj kicmi. Sljedeci tjedan idem na pretragu za secer...nadam se da ce i to ok proci :) 
    Grc me jos nije ponovo uhvatio otkad sam pocela s magnezijem, al vidjet cemo!

Mrkvica2
    27. Rujan 2015. 09:20

Jutro cure.. posto vise nisam sigurna kojem doktoru ici za sto, da pitam vas mozda znate. Da zbog ovog proljeva odem kod doktorice opce prakse ili sad to u trudnoci treba ici isto kod gin.. inace nebi isla gin radi takvih stvari ali sada nisam sigurna.

Puse vama i bebicama

• mama@
    27. Rujan 2015. 09:29

Ako je samo zbog proljeva i tih opcih stvari... ja bi isla kod svoje dr opce prakse. A ako ti to nesto uzrokuje u trudnoci onda mozes i kod gin

Pinkypik
    27. Rujan 2015. 10:42

Mrkvice, za sve ostalo ideš svojoj dr. opće prakse. Viroze i sl. Samo na preglede kod gin. i ove nalaze krvi i sl.

Pepita2109
    27. Rujan 2015. 10:58

Anaheja hvala, ja sam počela lagano sa tetrama, mislim da mi je krajnje vrijeme 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    27. Rujan 2015. 11:08

Mrkvica doktorica opće prakse ti je za te stvari.. pa je li te jako uhvatilo?

🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    27. Rujan 2015. 11:31

Hvala cure..

Pepita pa dosta, najgore mi je sto ne prestaje i stvara mi jake grceve bolne. Probala sam caj, stapice, dvopek svasta i nista.. razmisljam da linex kupim.

Pepita2109
    27. Rujan 2015. 11:43

Mrkvica a da odeš na hitnu?? Mislim ne znam ja znam da ja bih

🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    27. Rujan 2015. 12:56

E curke je li zna koja di ima kupiti one mrežice ili kak se to već zove u koju se stavljaju sitnije stvari prije pranja u mašini?

🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.